't Schoolhuys Houten haalt enorm bedrag op!

't Schoolhuys Houten haalt enorm bedrag op!

17 maart 2017

Basisschool 't Schoolhuys uit Houten heeft door middel van een sponsorloop en een markt waar zelfgemaakte producten verkocht werden een gigantisch bedrag voor Haarwensen opgehaald!
De ongeveer 250 leerlingen verdeeld over 10 groepen hebben allemaal hun beste beentje voorgezet en hebben zich allemaal voor 100% ingezet voor Haarwensen.
De actieweek is van start gegaan met een presentatie van Steffie van Haarwensen. Aandachtig luisterden alle leerlingen naar het verhaal van Haarwensen. Iedereen kon zich goed voorstellen dat je niet kaal wilden zijn. Direct na de presentatie begonnen de leerlingen dan ook vol enthousiasme aan de actieweek.

Nadat de markt was afgelopen kwamen de producten ook op een speciale webshop te staan waar iedereen de producten kon zien en kopen!
Op vrijdag was het tijd voor een sponsorloop, een klein rondje voor de onderbouw en een groter rondje voor de bovenbouw. De kinderen verschenen met hun sponsor-lijst aan de start en hebben zich allemaal in het zweet gerend.

Als afsluiting werd de cheque aan Steffie van Haarwensen overhandigd. Onder toeziend oog van de 250 gespannen leerlingen werd de cheque langzaam zichtbaar.
Er werd verteld dat meerdere leerlingen meer dan €500,- hadden opgehaald en er was zelfs een leerling diein zijn eentje meer dan €1.000,- had opgehaald, wat knap!
In totaal hebben de leerlingen €7.372.05,- opgehaald! Een gigantisch bedrag waar Haarwensen 5 kinderen mee kan helpen aan een prachtig haarwerk. De leerlingen mogen met recht trots zijn op het behaalde resultaat!

 


Terug naar het overzicht