Mooi onder een dak adopteerd een haarwerk!

19 juli 2011

Zondag 15 mei vond er een opendag van Mooi onder een dak plaats. Een unieke Event waarbij geld opgehaald werd voor Stichting Haarwensen.

Een groot aantal ondernemers hadden zich belangeloos ingezet doormiddel van een vrolijke middag bezoekers te vermaken en de Stichting Haarwensen in het zonnetjes te zetten en men mag zeggen dat dit gelukt is, want het zonnetjes is de gehele middag blijven schijnen.

Er was voor deze dag veel georganiseerd, zoals:
- Optredens van Hans de Wilde
- Mode shows van de Twee Zussen
- Dans acts van Dansgroep Feel the Beat uit Monfoort
- Veiling
- Sprinkussen
- Sminken en nog veel meer!

Voor de eerste 300 bezoekers stond er een goodiebag klaar en deze waren eind van de middag allemaal weg, dus daaruit blijkt wel hoe druk het deze middag is geweest.

De mooie dag werd afgesloten met de mededeling dat zij zeker één pruik hebben kunnen adopteren. Maandag 18 juli was het precieze eindbedrag bekend. Dankzij de inspanningen van vele vrijwilligers hebben zij maar liefst €1834,94 opgehaald. Dit geld komt geheel ten goede van de Stichting. Zij zullen dit gebruiken om één pruik voor een jongen of meisje volledig te kunnen financieren.

Stichting Haarwensen wil alle bezoekers, ondernemers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor alle vrijwillige inzet en hun enthousiasme!

Terug naar het overzicht