Sanne loopt 120 km en haar €2190,75 op

27 juli 2011

Sanne van der Schoof, de loopSTER van de Nijmeegse Vierdaagse, heeft een bijzondere prestatie geleverd. Haar wens om de Nijmeegse vierdaagse te lopen ging dit jaar in vervulling. Vol enthousiasme is ze gaan trainen. Sanne besloot om hier een bijzondere vierdaagse van te maken. Ze was al van plan om haar prachtige rode haren te doneren aan de stichting en greep deze pittige wandeling aan, om ook geld in te zamelen. Via de website: 4just1 heeft zij een pagina aangemaakt, waar iedereen een donatie kon achterlaten.

Met een glinstering in haar ogen vertelde ze iedereen over haar doel. En dat mensen haar inzet bewonderen blijkt wel uit het feit, dat ze voor de start van de vierdaagse al meer dan €1000 had opgehaald. Het lopen ging haar erg gemakkelijk af, afgezien van een bijensteek en enkele blaren heeft ze de vierdaagse uit 'gedanst'. Met het oog op, zoveel mogelijk geld op halen voor de stichting, werd de drang om de eindstreep te halen, alleen nog maar groter. Vol trots verscheen ze vergezeld door haar vader op de Via Gladiola.

De media kreeg hoogte van de actie van Sanne en zij heeft dan ook verschillende intervieuws afgegeven. Alleen maar om meer bekendheid aan de stichting te geven. Hier kunt u het intervieuw met Radio 3FM terugluisteren.

Tijdens de wandeling heeft Sanne ook erg haar best gedaan, om nog meer geld op te halen. Met een opgewekte karakter en vol enthousiasme voor haar doel vertelde, ze iedere voorbijganger over haar inzamelingsactie. Hiermee heeft ze uiteindelijk maar liefst €2190,75 opgehaald, voor kinderen welke een haarwerk nodig hebben.

Stichting Haarwensen wil Sanne, haar vader (wie met veel plezier heeft meegewandeld), en alle mensen van 4Just1 hartelijk bedanken voor al jullie inzet en hulp!

De stichting kan uit deze donatie weer een haarwerk financieren.

Terug naar het overzicht