Basisschool de Sprankel haalt mooi bedrag op voor Haarwensen

Basisschool de Sprankel haalt mooi bedrag op voor Haarwensen

13 juni 2017

Woensdagavond 7 juni stond basisschool de Sprankel in Grave in het teken van de Haarfijne Zomermarkt. En met succes: ruim 500 bezoekers hebben ervoor gezorgd dat er €1484,80 is opgehaald voor Haarwensen!

Zes studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen hebben samen met de leerlingen van basisschool de Sprankel de Haarfijne Zomermarkt georganiseerd. Met deze marktis geld opgehaald voor Haarwensen. Hierbij werd de school gesteund door diverse sponsoren en vrijwilligers. Dit gebeurde onder andere door zelfgemaakte knutselwerkjes van de kinderen te verkopen, de verkoop van eten & drinken en een loterij met mooie prijzen van Graafse ondernemers. Daarnaast waren er ook leuke doe-activiteiten zoals haarvlechten, schminken, limonade beschermers maken, nagels lakken en een hockeyclinic, waar iedereen vrij aan deel kon nemen.

Tevens waren er verschillende lokale ondernemers aanwezig, zoals Jongeren Op Gezond Gewicht Grave, Joyce4kids, Sfeer van Willems, Gastouderland Nijmegen en Brabant Noord-Oost. Bij deze stands konden bezoekers informatie krijgen over onderwerpen zoals gezonde en biologische voeding, gastouderopvang en kindercoaching. Naast het opgehaalde bedrag, heeft ook een leerling van groep 7/8 haar haar gedoneerd aan Haarwensen. Kortom, een geslaagde avond waar nog lang op terug gekeken kan worden.


Terug naar het overzicht