Rob Peetoom en VROUW Magezine organiseren een knip- en verwendag

12 september 2011

Het is een uiterst drukke dag bij Rob Peetoom Hair + Make-up. Vele stylisten zijn druk in de weer. Koffie, thee en broodjes worden rondgebracht, er worden foto´s gemaakt en er worden lange staarten afgeknipt. En dit allemaal voor Stichting Haarwensen.

Stichting “HAARWENSEN” is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.
Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. Deze haarwerken worden gemaakt van echt haar, wat wordt gedoneerd door vrouwen, mannen en kinderen uit heel Nederland.

Rob Peetoom stuurde al een geruime tijd staarten naar de stichting. Maar Vincent Langedijk, creative director van Rob Peetoom, wilde meer doen. In samenwerking met VROUW magazine organiseerde zij een speciale knipdag. De Rob Peetoom salon aan de Elandsgracht in Amsterdam werd maandag open gesteld voor iedereen wie minimaal 25 centimeter wilde doneren. De ruim 30 kandidaten werden gratis geknipt door één van de vele stylisten uit verschillende filialen van Rob Peetoom. Vlaamsch Broodhuys verzorgde heerlijke broodjes voor alle aanwezigen. Om de dag helemaal goed af te sluiten werden de haardonoren prachtig opgemaakt door de visagisten van Youngblood. Om ervoor de zorgen dat de korte coupes thuis ook in model bleven ontving iedereen een stylingproduct van Redken. In VROUW magazine 43 vertellen de haardonoren hun motivatie tot het doneren van hun haar.

Terug naar het overzicht