BrainWash opent 150ste salon

30 september 2011

Vrijdag 30 september is de 150ste BrainWash kappers in Gouda geopend. Speciaal voor hun klanten had de nieuwe salon in Winkelcentrum Bloemendaal het kniptarief verlaagd naar €10. Veel winkelend publiek kwam op de openingsdag even binnenlopen om kennis te maken het unieke concept van BrainWash.

Vele mensen hebben de salon, op deze eerste dag, met een goed geknipt kapsel verlaten. BrainWash wilde deze opening echter niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom doneerde zij voor iedere klant, wie op de openingsdag een nieuwe coupe liet aanmeten, €2.50 aan Stichting Haarwensen. Dit bedrag hebben zij uiteindelijk met maar liefst 10 keer vermenigvuldigd. 

Onder het toeziend oog van menig voorbijganger heeft, Area manager, Maike Hoenen, de salon officieel geopend. Financieel directeur Frank Brouwers heeft vervolgens een korte toelichting gegeven over het succes van BrainWash kappers. Meneer Brouwens mocht tevens bekendmaken hoeveel geld de openingsdag had opgehaald voor stichting Haarwensen, namelijk €1575,00.

Stichting Haarwensen zal dit geld gebruiken om een  pruik van te laten maken. Deze pruik schenken zij aan een kind tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) zijn of haar eigen haar is verloren. Stichting Haarwensen zamelt naast geld ook haar in. Van dit echte haar worden de pruiken gemaakt. Pruiken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. Met deze grote donatie kan er een volledig haarwerk voor één kind worden aangeschaft, aangemeten en onderhouden.

Nu de salon officieel is geopend kan iedereen zich voor het vaste en lage tarief van €15 overgeven aan de kwaliteiten van de kappers van BrainWash. Mevrouw Hoenen spreekt van een zeer succesvolle opening voor zowel BrainWash als Stichting Haarwensen.

www.Brainwash-kappers.nl

Terug naar het overzicht