De Haarwensen lopers van de 101ste Nijmeegse Vierdaagse

De Haarwensen lopers van de 101ste Nijmeegse Vierdaagse

17 juli 2017

Tussen de 50.000 Vierdaagse lopers waren 3 mensen erg speciaal voor Haarwensen. Zij liepen niet alleen voor de ervaring, maar ook om geld in te zamelen.

Lees hier hun ervaringen;

Kimberly Elzakkers
Dit jaar liep ik voor het eerst mee tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Tijdens deze dagen heb ik vier keer 50 km gelopen voor stichting Haarwensen!

Het waren vier zware dagen waarbij ik mezelf regelmatig ben tegengekomen, maar door de steun van medewandelaars heb dan toch de finish behaald. Ik ben vooral erg trots op iedereen die ik heb leren kennen en die de finish heeft gehaald, maar heb ook zeker veel respect gekregen voor iedereen die meeloopt!

Door sponsoring van vrienden, familie, mijn collega's van de Brabantse Aap en studentenvereniging NoNoMes heb ik een mooi bedrag bij elkaar gesprokkeld.
Ik hoop dat met mijn bijdrage nog meer kinderen zich mooi mogen voelen en wens de Stichting nog veel warmte toe in hun werkzaamheden!

Heel veel liefs, Kim

Syntus
Dirk Groeneveld is al jaren actief als vrijwilliger voor Haarwensen. Door zijn vele vooral succesvolle knipdagen is heel zijn omgeving bekend met Haarwensen. Zo ook zijn collega’s bij vervoersmaatschappij Syntus. Geïnspireerd door het enthousiasme van Dirk zijn Ron Rosmulder en Frans Weijsenfeld de uitdaging aangegaan. Omdat niet iedereen dacht dat zij de eindstreep zouden halen, vroegen zij een om een financiële gift voor Haarwensen. Al voor de 4Daagse werden ze financieel gesteund. Sommige betrokkenen hebben gewacht tot dat ze de finish waren gepasseerd en maakte toen hun donatie over. Ron en Frans hebben deze trots in ontvangst mogen nemen. Moe, maar voldoen passeerden zij ondersteund door vrienden, familie en collega’s de finish. In totaal hebben ze € 640,- opgehaald.

Therese van der Drift
Ze was een opvallende verschijning, Therese van der Drift. Gekleed in een Haarwensen groen T-shirt en groene ballonnen die hoog boven haar uit stegen heeft ook zij de Nijmeegse Vierdaagse kunnen uitlopen. Ondanks wat kleine blessures stapte zij stevig door en wist zij vrijdag om 16.30 uur de finish te behalen. Door haar gekleurde kleding en de met helium gevulde ballonnen viel zij goed op. Veel mensen vroegen haar naar de aanleiding voor de ballonnen en het Haarwensen T-shirt.

Met plezier vertelde zij over het doel. Bedankt Thérèse dat je zoveel mensen hebt geïnformeerd over ons bestaan.

Bedankt voor jullie sportiviteit en betrokkenheid. Mede dankzij deze donaties kunnen wij weer haarwerken gaan weggeven aan kinderen die (tijdelijk) geen haar meer hebben.


Terug naar het overzicht