John Beerens nieuwe ambassadeur Haarwensen

John Beerens nieuwe ambassadeur Haarwensen

31 augustus 2017

John Beerens, een bekend gezicht in de kappersbranche en bekend van het televisieprogramma John Beerens’ Salon Takeover (RTL 5) is de nieuwe ambassadeur van Haarwensen. ‘’Met mijn achtergrond is de link naar Haarwensen snel gemaakt’’ vertelt de succesvolle ondernemer.

Stichting Haarwensen is bijna 10 jaar actief in Nederland en is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar (deels) zijn verloren. Deze kinderen hebben er alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar kwalitatief goede haarwerken gemaakt van écht haar zijn vaak onbetaalbaar. Haarwensen geeft deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken. De haarwerken worden gemaakt van het gedoneerde haar, dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken.

‘’Met mijn achtergrond is de link naar Haarwensen snel gemaakt. Ik zet me graag in voor dit geweldige doel. Kinderen moeten gewoon voluit kind kunnen zijn. Als kinderen ernstig ziek zijn, is dat al verschrikkelijk, maar als ze dan ook nog hun zelfvertrouwen en uitstraling verliezen en zich niet meer zichzelf voelen is dat helemaal onmenselijk. Haarwensen helpt en tovert een lach op het gezicht van deze kinderen. Ik ben er trots op dat ik hier mijn steentje aan mag bijdragen’’ vertelt John Beerens trots.

Zijn ambassadeurschap werd officieel bekendgemaakt tijdens de lunchestafette die georganiseerd werd door Kiwanis Mark en Leij in Goirle. Deze club heeft Haarwensen als goed doel gekozen en na een succesvolle dag mocht John Beerens als kersverse ambassadeur een prachtige cheque in ontvangst nemen van € 27.500,- voor Haarwensen.

Over John Beerens

Als 15-jarige doet John Beerens al zijn eerste ervaring in de kappersbranche op door te werking in verschillende salons. Hard werken, veel leren en op een positieve manier met mensen omgaan, zijn de drie dingen die ervoor zorgen dat de kapperswereld hem een succesvolle toekomst kan brengen.
Als jonge ondernemer opent John op 22-jarige leeftijd zijn eigen Haarstudio in Tilburg, John Beerens Haarstudio. Veel trainingsuren leiden ertoe dat John zich in 1993 Nederlands Kampioen mag noemen in zijn vakgebied.

Ook is John bekend van John Beerens’ Salon Takeover. Met ruim 450.000 kijkers was John Beerens’ Salon Takeover één van de best bekeken programma’s op RTL5!
Momenteel is John, als ondernemer, erg druk bezig met het uitbreiden van zijn Beautywebshop www.JohnBeerens.com – Delivering Beauty. Exclusiviteit en innovatie staan voorop. Doel is dé beautywebshop van Nederland te worden en hij is al aardig op weg!


Terug naar het overzicht