Feestelijke sfeer bij ‘In the Moonlight’

Feestelijke sfeer bij ‘In the Moonlight’

04 september 2017

In aanloop naar de finale van de miss beauty verkiezing doen alle missen hun best om iets voor het goede doel ‘Haarwensen’ te doen. Rebecca Yuen heeft het groots aangepakt met een benefiet diner ‘In the Moonlight’. In een feestelijk ingerichte zaal van het Amadore Hotel Arion te Vlissingen werden tientallen gasten ontvangen.

Voordat iedereen mocht genieten van de heerlijke bereidingen van de kok werd door de Haarwensen vrijwilliger Ramona Coolbergen meer uitleg gegeven over het doel van de avond. Het meegebrachte haarwerk liet grote indruk achter op de aanwezige gasten. Na de indrukwekkende presentatie konden de gasten genieten van het luxe 3-gangen diner. Tussen de gangen door werden zij entertaint door verschillende professionele Zeeuwse artiesten.

Na de loterij met mooie prijzen werd de avond afgesloten met een heuse after-party waar ook niet dinerende gasten aan deel hebben genomen. Het werd een feestelijke avond met een prachtige opbrengst voor Haarwensen! Mede dankzij de sponsoring van vele ondernemers en natuurlijk de belangeloze inzet van de artiesten en Rebecca kon zij € 1.140 aan Haarwensen overhandigen.


Terug naar het overzicht