KAO legt de kers op de taart

KAO legt de kers op de taart

07 september 2017

Net zoals voorgaande 2 jaren hebben de medewerkers en verkopers van verschillende KAO merken zich weer ingezet voor Haarwensen. Er is hardgelopen, gezeild en er zijn vele zelfgemaakte smoothies verkocht. Ook de opbrengst van verschillende knipbeurten werd gereserveerd voor het goede doel. Medewerkers die tijdens de actiemaanden hun verjaardag mochten vierden waren zelfs zo vrijgevig om hun verjaardag geld af te staan aan Haarwensen. En vele kapsalons hebben weer fanatiek meegewerkt aan de succesvolle spaarpotten actie van KAO.

Berend van Iterson – President KAO Beauty Care Benelux wil niet bedankt worden voor de geleverde inspanningen voor Haarwensen. Hij heeft ervaren dat de inzet van de medewerkers voor deze actie, zowel de individuele medewerker als het team zoveel goeds heeft gedaan. ‘’Dit was de kers op de taart na de leuke maanden actievoeren’’. Iedereen werd aangestoken door elkanders enthousiasme en het groepsgevoel werd nog sterker door hun gezamenlijk doel; geld ophalen voor Haarwensen.

Tijdens de opening van een nieuwe verdieping op het hoofdkantoor van KAO werd de sprakeloze voorzitter van Haarwensen enorm verrast door de prachtige cheque á € 29.162,15. Zij kon de deelnemers aan deze zeer succesvolle actie van KAO niet genoeg bedanken.


Terug naar het overzicht