Harm zamelt € 1500 in met verkoop van mooie rommel

Harm zamelt € 1500 in met verkoop van mooie rommel

28 september 2017

Al 4 jaar was Harm Huijsmans zijn haar aan het laten groeien voor Haarwensen. In het voorjaar van 2016 was zijn haar nog niet lang genoeg, maar hij besloot om zich nog harder voor Haarwensen in te zetten. Samen met zijn moeder verzamelde hij allerlei spullen, zodat hij deze kon gaan verkopen. Gedurende 1,5 jaar is hij bij veel braderieën en vrijmarkten aanwezig geweest om zijn ‘mooie rommel’ te verkopen. Sommige dagen was het prachtig weer, maar Harm heeft ook op de regenachtige dagen zijn uiterste best gedaan om toch nog zoveel mogelijk spullen te verkopen. In het eerste jaar had hij al € 1.000,- opgehaald.

Maar zijn streven was € 1.500, dus hij ging door. Zondag 17 september was zijn laatste geplande braderie. Hij had uitgerekend dat hij nog € 70,- nodig had. Gelukkig was het prachtig weer en was de 70 euro in de loop van de middag opgehaald. Trots en blij als hij was gooide hij alle ballonnen in de lucht.

Harm, wij vinden het ontzettend knap dat je jouw lange haar hebt geschonken én dat je al die maanden zo actief bent geweest om geld voor ons in te zamelen, chapeau!


Terug naar het overzicht