Milenka voert 1,5 jaar actie voor Haarwensen!

Milenka voert 1,5 jaar actie voor Haarwensen!

24 november 2017

Nadat Milenka uit de Meern haar lange haren heeft gedoneerd, heeft zij nog 1,5 jaar lang actiegevoerd voor Haarwensen. Op verschillende manieren zette zij zich in en heeft ze prachtige bedragen voor Haarwensen verzameld. Op 24 november was Haarwensen aanwezig om de cheque van Milenka haar laatste actie in ontvangst te nemen.

Op de school van Milenka werd een sponsorloop georganiseerd en Milenka heeft ervoor gezorgd dat de opbrengsten van deze sponsorloop ten goede kwamen aan Haarwensen. De leerlingen hebben een enorm sportieve prestatie volbracht en hebben hiermee € 5.649,- opgehaald voor Haarwensen. De trotse Milenka deed zelf ook mee aan de sponsorloop ondanks dat ze niet topfit was.

Na de sponsorloop had Milenka nog geen voldaan gevoel en wilde zij nog meer geld inzamelen voor Haarwensen, zij besloot hierop contact op te nemen met de Albert Heijn bij haar om de hoek. Na wat overleg kreeg zij akkoord om een emballage bon-paal te plaatsen waarbij klanten hun emballage-bonnen konden inleveren ten gunste van Haarwensen.
Op 24 november mocht Haarwensen de cheque in ontvangst nemen van Albert Heijn de Meern en een trotse Milenka. Dit was een prachtig bedrag van € 217,45!

Milenka, je bent een topper en je mag trots zijn op je prestatie!


Terug naar het overzicht