Taecke komt zijn blonde krullen en veel geld overhandigen

Taecke komt zijn blonde krullen en veel geld overhandigen

05 januari 2018

Na bijna 2 jaar sparen kent niemand de 9-jarige Taecke zonder zijn prachtige lange haren! Het stond hem dan ook erg goed. Om er geen last van te hebben had hij het meestal in een hippe knot bijeengebonden. Maar Taecke had zijn haar niet zo lang laten groeien om er alleen goed uit te zien. Hij deed dit voor een ander. Sinds zijn verhuizing vanuit Curaçao naar Nederland liet hij zijn haar zo lang mogelijk groeien om dit te kunnen doneren aan Haarwensen.

Afgelopen december was het eindelijk zover. Zijn haar was lang genoeg voor een bezoek aan de kapper. In de weken voorafgaand aan het bezoek aan de kapper vroeg hij familie en vrienden om hem financieel te steunen. Zo hoopte hij op veel giften om ook een deel van het haarwerk te kunnen betalen.

En dat is gelukt! Vele mensen gaven gehoor aan zijn oproep en net voor de kerst kon hij zijn prachtige haren, met een heel mooi geldbedrag overhandigen! Maar liefst 9 vlechtjes en 500 euro!

Taecke, ook namens de kinderen heel hartelijk bedankt voor je prachtige haren en het mooie geldbedrag wat je hebt ingezameld!


Terug naar het overzicht