Communicanten zamelen 1318,06 euro in

19 juni 2011

Elk jaar doen er meerdere kinderen van de St. Josephkerk uit Hooglanderveen de Eerste Heilige Communie. Dit is voor de kinderen een heel bijzonder project. De werkgroep van EHC doet dan ook haar best om er wat leuks van te maken, zo starten ze jaarlijks een spaarproject. En dit jaar is er gekozen om te sparen voor Stichting Haarwensen. De kinderen maakte speciale spaarpotjes waar ze hun geld in konden bewaren. Naast de gulheid van de kinderen konden de overige kerkgangers ook een donatie doen.

Vanwege een terugloop in het aantal kinderen wat Communie deed, was de verwachting van de opbrengst laag. Iedereen was dan ook ontzettend verbaasd toen Margreet Kok, werkgroep EHC, bekend maakte dat er maar liefst €1318,06 was opgehaald. Patricia Burggraaf nam de cheque is ontvangst en kon met trots vertellen wat er allemaal met het geld gerealiseerd kan worden.

Naast een geld donatie werd Patricia meteen aangesproken door verschillende mensen welke ook hun vlecht wensten te doneren. Één vlecht werd direct overhandigd en de overige mensen gingen hun haren laten groeien om ook op deze manier een bijdrage aan de stichting te kunnen leveren. Kortom een geslaagde communie voor zowel de kinderen als Stichting Haarwensen.

Terug naar het overzicht