Haarwerkontvanger Carice neemt cheque uit handen van lootjestrekken.nl!

Haarwerkontvanger Carice neemt cheque uit handen van lootjestrekken.nl!

23 januari 2018

Op de website lootjestrekken.nl kun je online lootjes trekken voor jouw sinterklaas of kerstviering. De initiatiefnemers van lootjestrekken.nl vinden dat het vieren van het oer-Hollandse Sinterklaasfeest en de kerstdagen heel goed samengaat met liefdadigheidsacties en ondersteunt daarom ieder jaar één goed doel via de website. Dit jaar was het de beurt aan Haarwensen!

In 2017 konden de vele bezoekers van Lootjestrekken.nl nadat zij de lootjes online hadden getrokken, vrijblijvend geld doneren aan Haarwensen. Een hoop lootjestrekkers hebben hier gehoor aan gegeven. De decemberactie leverde een geweldig bedrag van € 5708,- voor Haarwensen op. Carice draagt op dit moment een haarwerk van Haarwensen en mocht deze mooie cheque in ontvangst nemen!
Arjan Kuiper van Lootjestrekken.nl kijkt met een goed gevoel terug op de actie. ‘’Dit is het tiende jaar op rij dat we in december een goed doel koppelen aan onze website’’.

Wij willen Lootjestrekken.nl ontzettend bedanken voor dit prachtige bedrag waarmee wij een aantal kinderen, net zoals Carice, het zelfvertrouwen terug kunnen geven.


Terug naar het overzicht