Haarwensen krijgt eigen salon in het Prinses Maxima Centrum!

Haarwensen krijgt eigen salon in het Prinses Maxima Centrum!

16 februari 2018

Stichting Haarwensen richt in het Prinses Máxima Centrum een salon in waar kinderen laagdrempelig geholpen kunnen worden met een haarwerk. Ook biedt de salon de ruimte voor ontspanning. Het is ook een plek voor de kinderen om zich op te tutten en te leren opmaken bv met het tekenen van wenkbrauwen kan bijvoorbeeld in deze ruimte.

Door deze salon draagt Stichting Haarwensen bij aan de ontwikkelingsgerichte zorg wat in het Prinses Máxima Centrum centraal staat. Het Prinses Máxima Centrum wil kinderen niet alleen in medisch opzicht beter maken, maar gedurende de behandeling ook waar mogelijk bijdragen aan de algemene ontwikkeling van kind en gezin. De totale zorg is gericht op het voorkomen van ontwikkelingsproblemen of op het bevorderen of stimuleren van de ontwikkeling wanneer deze in gedrang komt. Onder andere door stressreductie.
Het verliezen van het haar kan een kind en ouders veel zorgen en dus stress bezorgen. Doordat Haarwensen dichtbij is en ouders laagdrempelig binnen kunnen lopen, zorgen we er samen voor dat deze zorgen weer iets minder worden.

 


Terug naar het overzicht