Rotaract Club Huizen Speculaasactie 2008

18 november 2008

Voor het tweede achtereenvolgende jaar houdt de Rotaract Club Huizen een speculaasactie. De opbrengst hiervan gaat naar de Stichting Haarwensen. Deze stichting stelt kosteloos pruiken beschikbaar aan kinderen tot en met 18 jaar die bijvoorbeeld door een medische behandeling kaal zijn geworden.

"Vorig jaar was onze speculaasactie een overweldigend succes", zegt voorzitter Ebbie Visscher. "Het kindertehuis in Kathmandu was erg blij met het geld dat wij voor hen hebben ingezameld. Natuurlijk proberen wij dit succes te overtreffen. We hebben dit jaar gekozen voor een doel dat dicht bij huis ligt. Bovendien kan iedereen zich heel goed voorstellen wat het voor een kind betekent om weer haar op z’n hoofd te hebben nadat hij of zij eerst kaal is geworden."

Rotaract benadert bedrijven in het Gooi om deel te nemen aan de actie. De Huizer Dikkertjes worden verkocht per twee voor €2 , waarvan €1,50 naar het goede doel gaat. Ook de inwoners in het Gooi kunnen meedoen aan deze actie. In de bibliotheeek van Huizen zijn bestelformulieren te krijgen.

De actie loopt tot en met zaterdag 6 december.

Voor info: Voor meer informatie of ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap bij Rotaract, kijk op www.rotaracthuizen.nl. Een e-mail sturen naar huizen@rotaract.nl kan ook.

 Bron: www.6fm.nl

Terug naar het overzicht