‘Voor Elkaar’ bereikt vele mooie goede doelen!

‘Voor Elkaar’ bereikt vele mooie goede doelen!

27 november 2018

Het ‘Voor Elkaar’ team blikt tevreden terug op de afgelopen kinderkleding- en speelgoedbeurs in Abcoude, want dankzij u als bezoeker kunnen zij weer goede doelen steunen! De opbrengst van elke beurs doneren zij aan initiatieven ten behoeve van kinderen binnen onze gemeente.

Deze keer heeft ‘Voor Elkaar’ Stichting Haarwensen verrast met een cheque van 1000 euro en de Voedselbank De Ronde Venen met een donatie van 500 euro.

 

Een deel van het team heeft afgelopen week de cheque persoonlijk overhandigd aan Stichting Haarwensen. Een prachtige organisatie die geheel afhankelijk is van donoren. Daphne van Stichting Haarwensen was zeer verrast en blij met het bedrag, “Hiermee kunnen wij kinderen die kaal zijn geworden door ziekte en behandeling zeker helpen”, zegt Daphne. Wekelijks komen er bij de stichting 40 vlechten binnen en worden op kleur gesorteerd. Vervolgens wordt het haar in het buitenland behandeld en wordt elk haartje geknoopt tot een prachtige pruik.

Maar dat is nog niet alles, want al het speelgoed dat niet verkocht was op de beurs, ging naar Zorgboerderij Bruintjes. De kleding die niet verkocht was, ging naar de Stichting Roemenië Comité. Ook is er een deel van de kleding gedoneerd aan Home of Hope in Sri Lanka. Meer informatie vind u op www.voorelkaar.org


Terug naar het overzicht