2de hands Kerstwinkel is een groot succes.

2de hands Kerstwinkel is een groot succes.

25 februari 2019

De kerstwinkel van Team Lekker Belangrijk, aan de Leenderweg 71 te Eindhoven, opende zaterdag 17 november om 10 uur haar deuren en was vanaf dat moment vrijwel alle dagen van de week van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend.

 

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarin het accent lag op de kerstworkshops, gooide Team Lekker Belangrijk, TLB, dit jaar het roer om en koos voor een kerstwinkel. 
In deze kerstwinkel worden gebruikte artikelen verkocht: 
leuke cadeautjes, versieringen en allerlei hebbedingetjes voor de kleine beurs. Daarnaast was er een gezellige hoek ingericht, waar iedereen aan kon schuiven en waar tegen een kleine vergoeding koffie en thee verkrijgbaar waren.
De opbrengst is geheel bestemd voor: KWF, Alpe d’HuZes, Inloophuis De Eik en Stichting Haarwensen.

Iedereen kon zijn kerstspullen brengen bij de winkel aan de Leenderweg, maar je kon er ook goed slagen om weer met “nieuwe” kerstspullen naar huis te gaan. Niemand ging met lege handen naar huis. Team Lekker Belangrijk reed heel de omgeving rond om spullen bij mensen thuis op te halen om het daarna weer te verkopen in de winkel. Dit leverde soms emotionele verhalen op. Team Lekker Belangrijk heeft zich 30 dagen lang ingezet voor de goede doelen en de winkel was dagelijks geopend. Met deze 2de hands kerstwinkel hebben zij maar liefst €8.000,- opgehaald waarvan zij €2.000,- doneren aan Haarwensen. Voor meer informatie, bekijk ook eens hun website : https://lekkerbelangrijk.info/


Terug naar het overzicht