Inzamelingsactie Adrielle een groot succes!

23 november 2011

De 9 jarige Adriëlle uit Krimpen aan de IJssel heeft 3 jaar geleden besloten om haar haar lang te laten groeien. En niet zomaar; ze wist toen al dat ze van haar staart een pruik wilde laten maken voor kale kinderen. In al die jaren heeft ze genoeg nagedacht over hoe ze het wilde doneren. En dat mocht niet onopgemerkt voorbij gaan!

Met hup van moeder Erna heeft ze alle familieleden en vrienden ingelicht over haar goede daad. Ook alle bedrijven in de omgeving zijn gevraagd om een bijdrage te leveren aan deze bijzondere actie.

Onder het toeziend oog van haar klasgenootjes, werden haar lange haren er tijdens haar spreekbeurt in de klas vanaf geknipt. Haar vriendjes en vriendinnetjes zijn ontzettend trots op haar! Ook de juf was erg onder de indruk, over het cijfer van de spreekbeurt hoefde ze zich dan ook geen zorgen te maken! Naast de haardonatie heeft ze, met dank aan de mensen om haar heen, ook €1315 opgehaald.

Ze vond het zelf jammer dat ze niet een volledige pruik kon financieren met haar actie, maar wij zijn ontzettend trots op de inzet van Adriëlle en haar moeder!

Terug naar het overzicht