Lions BOCA Oldenzaal organiseert Woman’s Night Out

Lions BOCA Oldenzaal organiseert Woman’s Night Out

17 oktober 2018

Op 10 oktober organiseerde Lions BOCA Oldenzaal een Woman’s Night Out. Dit evenement organiseerden zij inmiddels al voor de 6de keer. Het betrof een film avond voor vrouwen door vrouwen georganiseerd. De avond werd gehouden in het Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Voorgaand aan de film stonden verschillende vrouwelijke zelfstandig ondernemers met hun standjes.

 

In de uitverkochte zaal namen ruim 300 vrouwen plaats om mee te kunnen genieten van dit evenement. Een hapje, een drankje aan alles was gedacht tijdens deze feestelijke avond. De Haarwensen vrijwilliger Diana was met haar dochter Sanne ook aanwezig tijdens het evenement. Sanne heeft een Haarwensen haarwerk en mocht de cheque ter waarde van €3.400,- in ontvangst nemen. Ook mocht zij een prachtige vlecht van een donateur in ontvangst nemen. Wij bedanken Lions BOCA Oldenzaal voor het organiseren van dit geweldige evenement met een prachtige opbrengst waarvan wij 2 kinderen blij kunnen maken met een kosteloos haarwerk.

 

Wil jij weten hoe de avond is verlopen? Check dan deze video : https://www.facebook.com/Oldenzaalinbeeld.nl/videos/335138117263317/


Terug naar het overzicht