Familiebedrijf Eleq zet zich in voor Haarwensen.

Familiebedrijf Eleq zet zich in voor Haarwensen.

26 augustus 2019

Op 1 maart 2019 heeft familiebedrijf Eleq Kapsalon Le Patron uitgenodigd om een kleine presentatie te geven, over Haarwensen. Deze middag waren er 2 donateurs aanwezig die ruim 30 cm hun haar gingen doneren.

De eerste donateur was Bas, Bas is 12 jaar en heeft heel wat jaren gespaard om zijn haar tot de gewenste lengte te laten groeien. op deze lengte te komen. Hij trok zich het lot aan van de kinderen die ziek zijn en hun haren verliezen tijdens hun chemotherapieën of de haarziekte alopecia hebben. De andere donateur was Lolkje, een lieve dame die al meerdere keren het haar liet groeien voor Haarwensen. Ook Lolkje had geen moment van twijfel om het nog eens te doneren. Kort gezegd; 2 mensen met het hart op de juiste plek en stoer genoeg om gelijk deel te nemen aan dit project!

Ook hebben zij een financiële donatie gedaan aan Haarwensen. De opbrengst van het personeel was dit jaar verdubbeld omdat ze in 2018 nog geen bestemming voor het opgespaarde geld voor ogen hadden wat nu ten gunste van Haarwensen komt. Zij doneerden een bedrag van €1.450,-.

Namens Gerda Schippers van Kapsalon Le Patron : “Ik vond het een fantastische middag en heb genoten van alle leden, modellen en als afsluiting: een heerlijk buffet met Thaise gerechten!


Terug naar het overzicht