Zieke Kyra (9) haalt €1800 op!

15 november 2011

Krap een maand geleden kregen Kyra en haar ouders het slechte nieuws te horen. Zij heeft een tumor in haar been. Deze is ontstaan door eerdere bestralingen uit het verleden. Er brak een onzekere periode aan; er moest veel geregeld worden en er waren natuurlijk veel zorgen omtrent de gezondheid van Kyra. Kyra bleef er erg nuchter onder, maar wist heel goed wat er aan de hand was. Ze wist dan ook heel goed dat ze niet kaal wilde worden. Helaas had zij hier geen keuze in. Door de medicatie welke zij nodig, heeft zij al haar haren inmiddels verloren. Gelukkig kwam haar tante Angela op de website van Stichting Haarwensen terecht. Kyra heeft nu een mooie pruik.

Kyra, haar ouders Cindy en Leo en haar tante Angela wilde graag iets terug doen. Zij hebben via hun weblog vrienden, familie, collega´s en kennissen gevraagd een donatie aan de stichting Haarwensen te doen. Veel mensen wilden iets doen en zagen dit als een goede manier iets te kunnen betekenen voor Kyra. Dankzij alle lieve mensen om haar heen heeft zij ruim €1800 opgehaald voor de stichting.

In feite hebben de mensen om haar heen haar pruik betaald. Een heel mooi gebaar.

Wij zijn Kyra, Cindy, Leo en tante Angela dan ook erg dankbaar voor hun initiatief. Wij vinden het heel bijzonder dat zij, ondanks hun moeilijke situatie zoveel voor de stichting hebben terug gedaan.

Alle collega´s, kennissen, buren, vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, leraren en overige bekenden van Kyra ook hartelijk bedankt voor jullie steun. Door jullie donatie kunnen wij kinderen, als Kyra, een pruik schenken. 

Terug naar het overzicht