Benefiet high tea voor Haarwensen namens het Astrum College, Make It Possible

Benefiet high tea voor Haarwensen namens het Astrum College, Make It Possible

02 april 2019

Op 27 februari 2019 organiseerde het Astrum College een benefietactie doormiddel van een high tea met als goede doel de Stichting Haarwensen. Haarwensen vrijwilliger Maaike was als gastspreker aanwezig om Haarwensen te vertegenwoordigen.

 

De gasten werden ontvangen in een mooi aangekleed restaurant door een beetje zenuwachtige maar enthousiaste leerlingen. In de ochtend hadden ze zelf de hapjes voorbereid. 

Ze werden met een bubbelend drankje welkom geheten en de high tea werd geopend. Maaike als gastspreker vertelde wat over Haarwensen en kon haar verhaal beeld en geluid geven door het tonen van de video van vlecht naar haarwerk. 

Daar waren ze wel even stil van maar ook blij te zien wat een bijdrage aan Stichting Haarwensen doet.

 

Daarna werd er lekker gegeten van de gemaakte hapjes die ze zich goed laten smaken. Tussendoor werd er nog een quiz gespeeld, met feiten en weetjes over Stichting Haarwensen. Kijken wie er goed had opgelet en de winnaars werden beloond. 

 

Ook Stichting Haarwensen wordt beloond met een mooie donatie, de benefietactie heeft 226 euro opgeleverd en een haardonatie door een van de aanwezige gasten. Hier zijn we heel blij mee en de kinderen die het haarwerk ontvangen nog meer. Een glimlach en meer vertrouwen, met haar.


Terug naar het overzicht