Kerstfair Kringloopwinkel groots succes!

22 november 2011

18 en 19 november heeft de jaarlijkse Kerstfair weer plaatsgevonden bij de Kringloop winkel in Sliedrecht. Elk jaar word de benedenverdieping omgetoverd tot een kerstmarkt. Alles staat in teken van de kerst. De bezoekers kunnen mooie spullen aanschaffen om hun huis weer kerstklaar te maken. Primeur dit jaar was de koffiehoek. En dat was een succes, onder het genot van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk kwamen veel mensen met elkaar in gesprek. Alle medewerkers informeerde de pauze houdende bezoekers over het doel van de kerstmarkt. Zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Haarwensen. Vele mensen besloten om snel weer de winkel in te gaan om nog meer spulletjes te kopen. Hoe meer spullen er verkocht zouden worden, hoe meer geld er naar het goede doel zouden gaan. De opbrengst van de artikelen welke tot en met donderdag nog verkocht worden, zal ook nog geschonken worden.

Na donderdag wordt er gekeken hoeveel geld er in totaal is opgehaald. Maar de stand is nu al over de €4000. Anita de Gruijter van Kringloop:  ̎We gaan ons best doen om 3 pruiken te kunnen financieren. Vrijdag 2 december is het bedrag bekend en zal de cheque worden overgedragen aan Stichting Haarwensen. ̎

Namens de kinderen willen wij alle medewerkers en bezoekers van de Kringloop winkel in Sliedrecht, Patricia Vermeulen en Rubina de Raad alvast hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

 

Terug naar het overzicht