Lopers voor Haarwensen tijdens Nijmeegse Vierdaagse.

Lopers voor Haarwensen tijdens Nijmeegse Vierdaagse.

02 september 2019

3 lopers voor Haarwensen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse dit jaar in juli. Als eerste meldde Kim Elzakkers zich aan. Zij wilde samen met Yadi de Nijmeegse Vierdaagse trotseren maar helaas moest Yadi voortijdig afzeggen en kwam Kim er alleen voor de staan. Ook kregen wij van Gwen en Rob van Kapsalon New Wave in Bovenkarspel te horen dat zij mee gingen lopen met de Nijmeegse Vierdaagse. Hoe tof is dat?

 

Kim had al heel wat kilometers in de benen zitten want Kim had in 2017 al eerder voor Haarwensen de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Helaas was zij vorig jaar niet ingeloot maar dit jaar kon ze er weer tegenaan. Met een prachtig bedrag van €1.323,95 heeft zij de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen en kon dit geweldige bedrag overhandigen aan Haarwensen.

 

Ook Rob en Gwen kwamen in actie voor Haarwensen. Voor beide de eerste keer om de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Gwen liep 4x 40km en Rob 4x 50km. In de kapsalon hadden zij een spaarpot Saartje staan zodat de klanten daar een donatie in konden doen om ze te sponsoren. Na de eerste dag blaarvrij door te zijn gekomen met de benen in de lucht en uitrusten voor de volgende dag. Op de tweede dag veel bekenden langs de route om Gwen en Rob te supporten. De derde dag was de zeven heuvelen loop, zware dag en 2 blaren verder hebben ze toch ook deze dag weer mooi af kunnen sluiten. De laatste dag kwamen ze juichend over de finish! Na deze geweldige dagen hebben Rob en Gwen ons een geweldig bedrag kunnen overhandigen van €2.500,-.

 

Wij willen Kim, Rob en Gwen bedanken dat zij voor Haarwensen hebben meegelopen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Wil jij volgend jaar ook mee lopen? Denk er dan is over na om voor Haarwensen te lopen.


Terug naar het overzicht