2de knipdag in Apeldoorn enorm succes.

19 november 2011

Kees Groeneveld kreeg een aantal maanden geleden te horen dat de longkanker voor de derde keer terug was gekomen. Deze keer kon deze vreselijke ziekte niet meer bestreden worden met medicijnen. Verschrikkelijk nieuws voor Kees en zijn familie, maar Kees wilde het moment niet afwachten. Alle energie welke hij nog had stak hij in Stichting Haarwensen. Zo heeft hij radiostations, televisieprogramma en beurzen benaderd, waarna zij allen aandacht aan zijn actie geven. En zijn laatste wens: Een knipdag voor Haarwensen organiseren. De eerste was al een groot succes. Helaas heeft hij de 2de knipdag niet meer mee mogen maken. Maar zijn broer Dirk zet zijn werk voort. Vol enthousiasme organiseerde hij zaterdag 19 november de 2de knipdag in de V&D in Apeldoorn. In samenwerking met ICI Paris hebben zij na 2 knipdagen al 83 staarten verzameld.

De volgende kappers hebben hun diensten gratis aangeboden:
Hans van Hans Haarmode Beekbergen.
Miranda van Miranda Hairstyling Apeldoorn.
Lissete van Hairworld Apeldoorn.
Sanne van Haitstyling 4 You.
Danielle van Kapsalon Hairday.
Precila van Skills hair and beauty.
Voor de visagie en medeorganisatie ICI Paris

Ook dankzij hen is het zo'n succesvolle knipdag geweest. Bedankt allemaal!

De zoon van Kees wilde ook iets doen, daarom organiseerde hij een penaltytoernooi. Voor deelname vroeg hij geld. Zo konden de jongens ook een bijdrage leveren. Verder wilde de familie geen bloemen ontvangen bij de crematie, maar een gelddonatie voor de Stichting. Dit heeft geresulteerd in een bedrag van maar liefst 1000,00 euro.

Wij vinden dit een zeer bijzondere actie en zijn ontroerd door het doorzettingsvermogen van zijn familieleden. Ondanks hun verdriet om Kees zetten zij vol enthousiasme het plan van Kees door.
*Kees Groeneveld is op 11 november 2011 overleden. 

Terug naar het overzicht