Carlijn zet de schaar erin en doneert ruim 60 cm en een geweldig bedrag!

Carlijn zet de schaar erin en doneert ruim 60 cm en een geweldig bedrag!

09 december 2019

Carlijn heeft actie gevoerd voor Haarwensen. Haar doel was €1.500,- op te halen, en dat is zeker gelukt! Afgelopen vrijdag 6 december kwam Carlijn ons verrassen in het Prinses Maxima Centrum met een cheque en een prachtige lange vlecht!

 

Carlijn schreef: "Ik weet dat niet iedereen hier even blij mee gaat zijn, maar het moest er een keer van komen, en ik ben van mening dat dit een mooi moment is. Na 6,5 jaar sparen mag straks iemand anders van mijn lange lokken gaan genieten. Ik ga binnenkort namelijk mijn haar doneren aan Stichting Haarwensen. Deze stichting schenkt haarwerken aan kinderen tot en met 18 die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen. Ondanks dat deze Stichting de haarwerken schenkt is het maken ervan uiteraard niet gratis. De kosten tussen het ontvangen van mijn gedoneerde haar en het schenken zijn zo’n €1.500,-. Daarom heb ik als doel gesteld dit bedrag samen met mijn haren te doneren, zodat we straks een stralend gezicht met een prachtige volle bos haren zien rondlopen."

 

En dat is zeker gelukt. Carlijn kwam afgelopen vrijdag haar haar en een geweldig cheque overhandigen aan Haarwensen vrijwilliger Emma. Emma mocht een prachtige cheque in ontvangst nemen van €1559,50 en een vlecht van maar liefst 62 cm.

 

Haarwensen bedankt Carlijn voor haar prachtige donatie!


Terug naar het overzicht