Societeit Voerendaal schenkt pruik aan kind

14 november 2011

Maandag 14 november kwamen ondernemers uit Voerendaal voor de laatste keer dit jaar bij elkaar. Tijdens  deze bijeenkomsten krijgen colcullega´s een kijkje in de keuken van de lokale ondernemers. Ervaringen en ideeën worden uitgewisseld. Deze keer werd de bijeenkomst georganiseerd door Mia van Dinther.  Zij is al 41 jaar werkzaam in het kappersvak en wist dus veel te vertellen. Haar man Piere had goede tips met betrekking tot ziekmeldingen onder het personeel.

Maar behalve informatie uitwisselen wilde zij ook Stichting Haarwensen steunen. Bestuurslid van Sociëteit Voerendaal, Robert Ruijter deed daarom een oproep om geld bij elkaar te leggen. Ambassadeur van Stichting Haarwensen, Nathalie Smeets van Nathalie Smeets Haarwerken, heeft in een korte presentatie alle aanwezige ontroerd. Mede dankzij haar presentatie hebben de leden van Sociëteit  Voerendaal €1605 opgehaald.

Hiermee kan de Societeit één pruik financieren. Nathalie Smeets was ontroerd, maar vooral erg trots op het opgehaalde bedrag. Zij weet dat het volgende kindje in haar salon de pruik niet zelf hoeft te betalen. Maar dat zij haar een mooie pruik kan geven, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. En dit dankzij de donatie van Sociëteit Voerendaal.

Terug naar het overzicht