Customized scrunchies voor Stichting Haarwensen en het Prinses Máxima Centrum

Customized scrunchies voor Stichting Haarwensen en het Prinses Máxima Centrum

18 februari 2020

Wiep en Jet den Houdijker van Scrunchies Handmade With Love & Jessica Burgers, kinderverpleegkundige in het Prinses Máxima Centrum voerden vier maanden lang actie met het verkopen van scrunchies. 

 

Op 1 september 2019 ging de actie van start. Het idee, ontstaan op de werkvloer in het Máxima en geïnspireerd door de kinderen die hier behandeld worden, leverde samen met de prachtige foto’s van Veerle veel ontroerende verhalen en mooie reacties op. 

"Wij hebben vooral veel waardering voor het feit dat er, vooral op social media via onze Instagram pagina, awareness ontstond voor uiterlijke veranderingen zoals haarverlies bij kinderen met kanker. Dit is iets om naast het mooie bedrag enorm trots op te zijn", aldus de meiden van Haarscrunchies.

 

Niet alleen een mooi bedrag voor de organisaties maar ook iets tastbaars voor de kinderen die een haarwerk ontvangen van Haarwensen! Door het succes van de actie kan Scrunchie Handmade With Love 250 scrunchies doneren ter waarde van €1.250,-. De kinderen die een haarwerk van Haarwensen ontvangen kunnen een scrunchie uit de collectie van "Scrunchies Handmade With Love" uitzoeken. Op deze manier hopen wij dat de kinderen nóg meer kunnen genieten van hun haarwerk. 

 

De actie met customized scrunchies voor Stichting Haarwensen en het Prinses Máxima Centrum heeft maar liefst een totaal bedrag van €2.714,- euro opgeleverd. Per organisatie betekent dit €1.357,- euro!! 

 

Wij willen iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijdragen aan de actie maar in het bijzonder gaat onze dank uit naar Jet, Wiep en Jessica!


Terug naar het overzicht