Blij met Roparun!

Blij met Roparun!

12 juni 2020

Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Langs de route van de Roparun worden allerlei leuke en gezellige doorkomsten georganiseerd om de teams een extra steuntje in de rug te geven op deze zware tocht. Roparun steunt hiermee de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Op 12 oktober 2019 was de jaarlijkse goede doelen avond van Roparun. Tijdens deze avond heeft het Doorkomst comité Roparun Oud Beijerland de tweede prijs in de wacht (een geldprijs die weer wordt ingezet voor het goede doel) gesleept voor leukste en beste doorkomstplaats van deze indrukwekkende run. Met deze prijs heeft niet alleen Oud- Beijerland gewonnen maar ook Haarwensen. We mochten voor 3000 euro mee delen in de feestvreugde van Oud Beijerland. Haarwensen schenkt haarwerk aan kinderen tot en met 18 jaar die door een medische oorzaak geen haar meer hebben. Goede haarwerken zijn duur en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Haarwensen kan door middel van donatie, van haar en financiën, kosteloos haarwerken schenken.
Wij zijn Oud Beijerland dankbaar voor deze donatie. Met dit geld kan Haarwensen twee prachtige haarwerken aanbieden zodat er opnieuw twee kinderen het haar, vertrouwen en hun eigen gezicht terugkrijgen. Helaas kunnen we door de coronacrisis deze waardevolle cheque niet persoonlijk in ontvangst nemen.
Dit jaar kon de run door de coronacrisis geen doorgang vinden maar noteer voor volgend jaar zaterdag 22 mei 2021 – maandag 24 mei 2021 alvast in je agenda. (De foto’s zijn van voorgaande jaren).


Terug naar het overzicht