Kringloop Sliedrecht vervuld Haarwensen

02 december 2011

Sliedrecht –Iedereen kent helaas wel iemand die te maken heeft met kaalheid door bijvoorbeeld een medische behandeling. Het voltallige bestuur en de vrijwilligers van de Kringloop winkel uit Sliedrecht stemde dan ook voor, toen Patricia Vermeulen, thuiskapster, Stichting Haarwensen voordroeg al goed doel voor de Kerstfair. Deze kerstmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door Anita de Gruijter. En de opbrengst hiervan wordt geschonken aan een goed doel.

Alle vrijwilligers hebben ontzettend hun best gedaan om hun enthousiasme over te dragen op het winkelend publiek. En dit is gelukt. Er is voor een recordbedrag aan artikelen verkocht, namelijk €4550,45!

Dit geld wordt gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Zij kunnen hier 3 pruiken van financieren. Deze pruiken worden geschonken aan kinderen, tot en met 18 jaar, uit de omgeving van Sliedrecht die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid,) hun eigen haar zijn verloren. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis pruiken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

Stichting Haarwensen wil alle vrijwilligers en het winkelend publiek van de Kringloop winkel uit Sliedrecht hartelijk bedanken voor hun hulp.

Naar de website van de Kringloop winkel Sliedrecht

Terug naar het overzicht