Amarins gaat voor het totale pakket, haar én geld

Amarins gaat voor het totale pakket, haar én geld

27 november 2020

De 10-jarige Amarins heeft eigenlijk altijd lang haar gehad. De afgelopen tijd zag ze om haar heen steeds vaker dat niet iedereen zo’n mooie bos met haar heeft. Een aantal van haar familieleden zijn namelijk ziek en hebben ook hun haar verloren. Toen ze zich bedacht dat dit ook bij kinderen kan voorkomen, besloot ze in actie te komen.

Ze bekeek de site van Haarwensen en las wat zij met haar prachtige lange haar voor iemand anders kan betekenen. Het zou een behoorlijke metamorfose worden, dus ze moest er nog wel een nachtje over slapen. Maar toen was ze eruit; ze gaat haar haar afknippen voor een ander kind.

Omdat het nog veel geld kost om van haar vlechten een haarwerk te maken besloot ze om zich ook hiervoor in te zetten. Met hulp van haar moeder is ze een inzamelingsactie gestart. Ze vraagt bekende om haar te sponsoren en mag op haar basisschool een flesseninzamelingsactie organiseren. Ook gaat ze een middag cupcakes verkopen bij Kapsalon Haircraft in Veenwouden. De kapsters van deze salon zullen op 18 december ook haar prachtige haar afknippen.

Ze hoopt samen met haar vlecht een mooie financiële donatie te kunnen overhandigen. Wil jij haar ook ondersteunen met de actie? Doneer dat een bijdrage ovv Actie Amarins.

Doneer direct

Namens Amarins én de kinderen hartelijk bedankt!


Terug naar het overzicht