Bij Mijn Kapper doneert 41 staarten!

20 december 2011

Kapsalon Bij Mijn Kapper stelde op zaterdag 17 december haar salon beschikbaar voor een speciaal georganiseerde knipdag. Iris Sipman heeft een jongere zus welke haar mooie haar was verloren door een chemokuur. Toen zij een pruik van Stichting Haarwensen ontving, heeft Iris haar beloofd dat ook zij haar staart zou doneren. Nu haar staart eindelijk lang genoeg was, wilde ze meer doen. Zij heeft Kapsalon Bij Mijn Kapper benaderd om mee te werken aan haar actie. En dit wilde zij. Al vanaf 16.00 uur waren alle kappers druk in de weer om zoveel mogelijk staart af te kunnen knippen. Mede dankzij de verspreiding van flyers, gemaakt door Drukkerij Zoeterhage, was de opkomst enorm! Er zijn maar liefst 41 staarten gedoneerd. Van de 11 jarige Marin wie definitief de schaar in haar mooie lange haar liet zetten, tot een 55 jarige dame welke haar 44 jaar oude staart kwam inleveren.

De ondernemers uit het winkelcentrum waar Bij Mijn Kapper gevestigd is, wilde ook graag een bijdrage leveren. Helaas konden zij niet knippen, maar hebben zij voor heerlijke hapjes en drankjes voor de haardonoren kunnen zorgen. Uiteindelijk is er tot 23.00 uur doorgeknipt om iedereen weer van een mooie nieuwe coupe te voorzien! En zij gingen niet met lege handen naar huis. Maar ontvingen allemaal een heerlijke fles shampoo om hun nieuwe haarcoupe ook mooi te houden.

Stichting Haarwensen is iniatiefneemster Iris Sipman en Bij Mijn Kapper uit Zoetermeer ontzettend dankbaar voor hun behulpzaamheid! Mede dankzij hen hebben wij de zus van de initiatiefneemster een mooie pruik kunnen geven.

Terug naar het overzicht