De tombola van Josje levert € 1400 voor Haarwensen op

De tombola van Josje levert € 1400 voor Haarwensen op

18 december 2020

Josje is pas 8 jaar oud als zij op het jeugdjournaal een item over Stichting Haarwensen ziet. Hier was zij direct door geraakt. Zij had prachtig mooi bruin haar en wilde hier ook graag iemand anders blij mee maken. Nadat ze haar communie had gedaan, gaf haar moeder groen licht om der haar te doneren.

Ze hadden gelezen dat er naast haar ook geld nodig is om een haarwerk te maken. Daarom besloot Josje dat ze ook hier voor wilde zorgen. Josje wilde graag loombandjes gaan maken en verkopen, Alle beetjes helpen natuurlijk, maar haar ouders pakken het graag iets groter aan. Om veel mensen over de actie te informeren werd er een oproep op Facebook geplaatst. Hierna werden ze overspoeld met enthousiaste reacties! Ze kregen van vele ondernemers mooie prijzen gesponsord en er werd een tombola georganiseerd. De lootjes vlogen als warme broodjes over de toonbank!

Samen met haar nichtje Saar heeft Josje met heel veel plezier alle lootjes getrokken. Via Facebook konden mensen zien of ze iets gewonnen hadden. De weken erna werden de mooie cadeautjes door de enthousiaste deelnemers opgehaald.

Saar, Josje en haar ouders kijken terug op een drukke maar bijzondere tijd! Veel mensen hebben hun bijdrage geleverd, natuurlijk mensen uit hun familie en vriendenkring, maar ook onbekenden hielpen mee. Zelfs een moeder wiens stiefdochter een Haarwensen haarwerk droeg kocht lootjes. Het was dan ook erg leuk dat zij maar liefst 2 prijzen won!

Josje heeft samen met haar vader en moeder € 1.400 opgehaald. Een fantastisch resultaat waar wij heel blij mee zijn!


Terug naar het overzicht