Ondanks lockdown zetten kappers Daniël en Giovanni zich in voor Haarwensen

Ondanks lockdown zetten kappers Daniël en Giovanni zich in voor Haarwensen

15 januari 2021

Daniël (23) & Giovanni (24) deelden al vanaf jongs af aan de droom om het kappersvak in te gaan. Met ambitie en keihard werken is dit gelukt. Met veel plezier runnen zij Barberstudio in Haarlem. Vanuit deze plek verwezenlijken zij de droom om met hun werk iemand meer zelfverzekerdheid te geven.

De creatieve ondernemers wilden de laatste maand van het bewogen jaar positief afsluiten. Zij boden klanten de kans om geweldige prijzen te winnen én ze wilde Haarwensen steunen. Haarwensen zorgt immers met het verstrekken van een haarwerk, ook voor meer zelfverzekerdheid bij kinderen.

De hoofdprijs; een jaar lang gratis knippen maakte het dat veel klanten een lot kochten. Maar ook de tweede prijs; een Barberstudio Jogging Suit én derde prijs; een gratis haircut met 2 producten waren de moeite van het meespelen waard.

Zowel voor als tijdens de lockdown werden er maar liefst 205 loten verkocht! Hierdoor hebben ze meer dan € 500 aan Haarwensen kunnen schenken. Het is fantastisch om te zien dat ondernemers ondanks de financiële tegenslagen zich in blijven zetten voor goede doelen.


Terug naar het overzicht