Noodkreet

18 februari 2021

Noodoproep van Haarwensen.

Haarwensen ontvangt haar van particulieren die met veel liefde het haar afstaan aan de stichting zodat wij hier mooie haarwerken van kunnen maken voor kinderen die door een medische achtergrond kaal zijn.

Sinds het ontstaan van Haarwensen, 13 jaar geleden, ontvingen we structureel geld, om deze haarwerken te laten maken, van evenementen waar we bij aangesloten waren. Helaas is alles anders sinds het coronavirus over de wereld raast. Voor Haarwensen betekent het dat wanneer er geen evenementen zijn er ook aanzienlijk minder geld binnenkomt om de haarwerken te laten vervaardigen. Conclusie: ‘”we hebben wel haar maar geen geld om haarwerken te laten maken”.

De volgende stap in deze misère zou betekenen dat we NEE moeten zeggen tegen de kinderen die het haarwerk zo hard nodig hebben. En dit is iets wat niet mag gebeuren. Graag hadden we deze noodkreet achterwege gelaten, maar we blijven ons inzetten voor deze zieke kinderen.


Haarwensen is er om kinderen weer een eigen gezicht te geven door hen een haarwerk te schenken. En dat willen we blijven doen voor alle zieke kinderen die bij ons aankloppen voor een haarwerk.

Mogen we op steun van jullie rekenen? Kijk de onderstaande video, oordeel en doneer alstublieft voor het verwerken van het prachtige gedoneerde haar zodat het gebruikt gaat worden waarvoor het is afgeknipt namelijk een haarwerk voor een ziek kind, zodat ze verder kunnen met hun leven en we geen NEE tegen hen hoeven zeggen.


Terug naar het overzicht