Lisa heeft een succesvolle kidsbingo georganiseerd

Lisa heeft een succesvolle kidsbingo georganiseerd

19 maart 2021

 

Lisa is pas 10 jaar oud, maar al 2 jaar haar lange haar aan het sparen. Ze wil dit namelijk gaan doneren aan kinderen die geen haar meer hebben. Na lang wachten kon Lisa voor vrijdag 12 maart een afspraak bij de kapper inplannen.

In de weken hiervoor is ze al druk bezig geweest met haar bijzondere knipbeurt. Ze wilde namelijk ook een mooi geld bedrag doneren. Met wat hulp organiseerde ze een online kids bingo. Mensen konden tegen betaling meedoen en maakte kans op mooie prijzen. Lisa bracht iedereen persoonlijk een goed gevulde tas met lekkernijen voor tijdens de bingo.

Lisa kreeg ontzettend veel aanmeldingen voor de bingo, de bingo was dan ook reuze gezellig! In de dagen na de bingo konden de winnaars hun prijs ophalen. Aan het eind van de week stond de knipbeurt gepland. De kapster zocht Lisa thuis op voor de bijzondere knipafspraak. Ze vond het ontzettend spannend, maar is heel blij met het resultaat. Ze ziet er prachtig uit met haar nieuwe coupé. “En ook douchen en haarkammen is veel fijner geworden”, aldus Lisa.

Vrijdag werd ook bekend gemaakt hoeveel geld ze met haar ludieke actie heeft ingezameld, maar liefst € 1100! Een geweldige opbrengst!


Terug naar het overzicht