Een tikkie voor een knippie

Een tikkie voor een knippie

21 mei 2021

Hidde wil graag anders zijn dan de rest. Daarom liet hij zo’n 2 jaar geleden zijn haar groeien. Naar mate zijn haar langer werd groeide ook het idee om het te doneren. Met dit doel in zijn achterhoofd kon hij de irritante zaken van het hebben van lang haar naast zich neer leggen. Zo was het wassen en borstelen niet altijd fijn. Maar op de trampoline was het weer heel handig. Hij maakte er gewoon een staart in en zijn haar kwam niet meer voor zijn ogen.

Na 2 jaar sparen was het 11 mei zover om plaats te nemen in de kappersstoel. Een dag na zijn 12de verjaardag liet hij 3 mooie vlechten van 30 cm afknippen. In de laatste weken met zijn lange haar wilde hij het wederom anders aanpakken dan de rest. Daarop besloot hij een crowdfundingactie te starten. Binnen een maand tijd wist Hidde 1560 euro in te zamelen.

Een fantastisch resultaat waar iedereen enorm trots op is! En Hidde, die geniet van de complimenten die hij van zowel bekenden als onbekende ontvangt! En op de trampoline moet hij weer wennen aan het haar wat in zijn ogen komt!

 

 


Terug naar het overzicht