Gert haalt binnen enkele weken meer dan € 2.000 op

Gert haalt binnen enkele weken meer dan € 2.000 op

06 augustus 2021

Gert heeft in zijn omgeving veel te maken gehad met kanker en de gevolgen ervan. Dit heeft hem altijd erg geraakt. Omdat machteloos toekijken niets voor hem is, wilde hij graag iets doen.

Maar als 9-jarige had hij nog niet veel geld om financieel te kunnen helpen. Daarop besloot hij zijn haar te laten groeien. Hij heeft er 3 jaar op moeten wachten, maar afgelopen juni was het eindelijk lang genoeg. Daarop besloot hij samen met zijn oudere broer Rik dat alleen zijn haren niet voldoende zouden zijn om een haarwerk te maken. Dus startten ze samen een GoFundMe actie. Ze hadden de hoop om binnen een paar weken voldoende geld binnen te halen om 1 haarwerk te kunnen financieren.

Maar ze hadden zichzelf onderschat. Binnen een week hadden ze de gewenste € 1500 namelijk al binnen. Ondanks dat het doel al bereikt was, lieten ze de actie nog even doorlopen. Halverwege juli heeft Gert zijn prachtige haar persoonlijk bij Haarwensen afgegeven. Dat was ook het moment om de actie de sluiten én de cheque ter waarde van € 2035 te overhandigen. Trots heeft hij deze bij de andere cheques opgehangen.


Terug naar het overzicht