Unox Nieuwjaarsduik Vinkeveen groots succes

02 januari 2012

Begeleid met vrolijke muziek staan maar liefst 75 mensen schaars gekleed fanatiekelingen te bewegen. De professionele sportinstructeur van PK Sport laat ze al flink warm worden. Na een zware warming up, was om 13.00 uur het moment aangebroken.

In slechts hun zwemkleding, strak in pak of als euromunt sprong iedereen één voor één het ijskoude water in. Na kopje onder te zijn geweest bewoog iedereen zich weer snel naar de kant, om zo snel mogelijk de warme kleren aan trekken. Beachclub Restaurant Lust had haar deuren geopend zodat iedereen weer lekker kon opwaren. Onder het genot van de beroemde Unox erwtensoep en warme chocomelk (met of zonder rum) werd er gezellig nagepraat.

Er werden ook prijzen vergeven. Zo ontving de vrouw gekleed in een burkini een dinercheque van Restaurant ‘S anders uit Vinkeveen voor haar originele outfit. Ook Stichting Haarwensen viel in de prijzen. Voor elke deelnemer en elke verkochte consumptie ging er namelijk geld naar de stichting. Aan het eind van de middag kon er €476 aan Yvonne de Boer, de voorzitter van Stichting Haarwensen, worden overhandigd.
Voor de duikers een frisse start en voor Haarwensen een warm begin van het jaar!

Klik hier voor de foto´s
Er is ook een filmpje gemaakt!

Stichting Haarwensen wil alle duikers, vrijwilligers en de organisatie (Stichting Woelig Water) hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle Unox Nieuwjaarsduik te Vinkeveen!

Terug naar het overzicht