Noordik kijkt terug op geslaagd open huis

23 januari 2012

Bron: www.twenterandlive.nl

ALMELO – De sponsoractie van Stichting Haarwensen tijdens het open huis van de vestiging Catharina van Renneslaan van CSG Het Noordik heeft een totaalbedrag van 650 euro opgebracht. Het Noordik doet hier nog eens 350 euro bij.

Leerlingen en docenten en zelfs basisschoolleerlingen lieten hun haren knippen voor het goede doel. De kappers van Creativo Haarmode bleven maandagavond in de kantine van de Almelose vmbo-vestiging van Het Noordik tot ver na het open huis door knippen om de actie tot het einde toe te volbrengen.

Positief
De organisatie kijkt terug op een geslaagde actie en een geslaagd, ondernemend en verrassend open huis, dat bijna in z’n geheel werd gedragen door de leerlingen zelf. De belangstelling was groot en de reacties erg positief op Le Grand Marché, dé marktplaats waar de Noordikvestiging zichzelf presenteerde en waar de zogenaamde Noordikaten volop werden besteed.

Levende gouden gidsen gaven een rondleiding en dat Het Noordik moderne middelen niet schuwt, bleek wel uit de QR-code die werd ingezet om de kluis te kunnen kraken.

Terug naar het overzicht