PMC

Vanwege het coronavirus is de salon in het Prinses Maxima Centrum momenteel gedeeltelijk open. Haarwerkaanvragen voor de kinderen gebeurt via kantoor van Haarwensen op: 0297-745300. 

Een prachtige Haarwensen salon voor de kinderen in het Prinses Maxima Centrum!

Iedereen wil graag mooi en verzorgd haar. Maar wat als je geen haar meer hebt? In het Prinses Maxima Centrum te Utrecht , een centrum speciaal voor kinderoncologie, is Haarwensen dichtbij haar doelgroep. Haarwensen zorgt er voor dat de kinderen weer zelfvertrouwen krijgen met een prachtig, kosteloos haarwerk van echt haar.     

Wat doen wij in de Haarwensen salon?  
De Haarwensen salon bevindt zich op de begane grond van het Prinses Maxima Centrum en bestaat uit verschillende ruimtes met ieder een eigen functie. Patiënten komen binnen in de ontvangstruimte waar ze terecht kunnen met al hun vragen omtrent Haarwensen en haar haarwerken.  

Daarnaast is er een speciale ontmoetingsruimte ingericht. Hier kunnen de patienten kosteloos gebruik maken van de aanwezige kaptafels met haarproducten en make-up, ze kunnen op deze manier om leren gaan met  de verandering in hun uiterlijk. Zij zijn ineens voor iedereen zichtbaar patiënt. Door in een fijne omgeving, onder begeleiding van de Haarwensen vrijwilligers, te leren omgaan met hun veranderende uiterlijk hopen wij hun zelfvertrouwen weer te vergroten. De laatste ruimte is de aanmeetruimte, in deze ruimte worden de haarwerken aangemeten door de haarwerkspecialisten van Haarwensen. Door het dragen van een kwalitatief goed haarwerk hoeven de kinderen er niet meer als patiënt uit te zien.  

Wil jij als vrijwilliger hier een bijdrage aan leveren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Stichting Roparun
Roparun is al jarenlang een zeer betrokken sponsor en heeft dit jaar gezorgd voor de financiering van de inrichting van de salon. Zij dragen met de sponsoring aan de salon bij aan hun missie; ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Wij willen Stichting Roparun hartelijk bedanken voor deze mooie bijdrage.

Openingstijden
Vanwege het coronavirus is de salon in het Prinses Maxima Centrum beperkt open. Voorlopig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12.00-15.00. Haarwerkaanvragen voor de kinderen worden wel in behandeling genomen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met het kantoor van Haarwensen op: 0297-745300.

 

 

solan-haarwensen-7-van-1.jpgsolan-haarwensen-1-van-1.jpg