Word vrijwilliger

Wat kan je als vrijwilliger voor Haarwensen betekenen?

Heel veel! Op diverse gebieden kan Haarwensen je hulp goed gebruiken. Er is altijd wel een activiteit die je aanspreekt en waarbij jij je prettig voelt om Haarwensen te vertegenwoordigen. Hieronder staan de meest voorkomende activiteiten beschreven. En mocht je zelf ideeën hebben, schroom dan niet om hierover contact met de Stichting op te nemen.

Donaties in ontvangst nemen

Als er ergens in het land een actie wordt georganiseerd om geld of haar in te zamelen voor Haarwensen, krijgt de Stichting vaak het verzoek om daarbij aanwezig te zijn om de opbrengst van de actie in ontvangst te komen nemen. Uit dankbaarheid probeert de Stichting hier zo mogelijk ook gehoor aan te geven. Vaak is er (plaatselijke) pers aanwezig om te fotograferen, te filmen en (soms) te interviewen.

Verkoop pop Saartje op braderieën

Wordt er binnenkort een jaarmarkt of braderie gehouden bij jou in de buurt? Denk er dan eens aan om pop Saartje te verkopen. Op deze manier help je niet alleen mee aan de bekendheid van de Stichting, maar zorg je ook voor inkomsten om kinderen een pruik te kunnen geven. Natuurlijk zorgt de Stichting voor voldoende promotiemateriaal om Haarwensen onder de aandacht te brengen.

Aanwezigheid bij evenementen

Regelmatig wordt er gevraagd om aanwezig te zijn met bijvoorbeeld een informatiestandje bij grotere, vaak sportieve evenementen. Haarwensen is dan één van de goede doelen waarvoor dit evenement wordt georganiseerd.  Uiteraard kan pop Saartje dan ook verkocht worden.

Presentaties

Vind je het leuk om presentaties te geven en draai jij je hand er niet voor om, om dat voor grotere groepen mensen te doen? Dan komt Haarwensen graag met je in contact en wie weet is het straks dankzij jou dat Haarwensen een mooi bedrag tegemoet kan zien van bijvoorbeeld een grote winkeliersvereniging of plaatselijke business club.

Benadering scholen

Elk jaar worden op zowel basisscholen als scholen in het voortgezet onderwijs diverse acties op touw gezet om goede doelen te steunen. Haarwensen zou graag zo’n goed doel zijn dat wordt gesteund door bijvoorbeeld de sponsorloop of kunstveiling. Wil jij de Stichting helpen om bij de scholen in jouw regio bekend en bemind te worden?

Aanmelden als vrijwilliger

Wil jij je aanmelden als vrijwillger? Laat het de Stichting weten en neem contact met ons op!

2016-05-31-utopia-markt-2.jpg      2017-06-12-sponsorloop-drie-koningen-school-de-meern.jpg