Nicky

Al vanaf mijn geboorte heb ik geen tot heel kort haar door mijn ziekte ‘Netherton syndroom’. Toen ik vorig jaar naar de middelbare school ging voelde ik me anders dan de rest en wist ik dat ik er klaar voor was, ik wilde ook heel graag lang haar net als mijn vriendinnen en zus. We hebben gebeld met Haarwensen en binnen een week had ik al een afspraak met Monica van Jenny’s Haarwerkstudio in Den Haag. Daar heb ik een heel mooi haarwerk uitgezocht en Monica heeft zelfs nog het haarwerk geverfd voor een natuurlijke look. Ik ben er heel blij mee en krijg alleen maar complimentjes! Ik voel me nu een echte tiener.

Ik wil daarom Haarwensen, Jenny’s Haarwerkstudio en alle donateurs bedanken dat ik mijn droom kon waarmaken. Ik voel me nu ook op mijn gemak. Zelf ben ik enthousiast geworden en ben ik lege flessen aan het inzamelen. Het geld wil ik doneren aan Haarwensen.
Liefs Nicky

Nicky

"Ik ben er heel blij mee en krijg alleen maar complimentjes! Ik voel me nu een echte tiener"

Izaya

Bedankt voor mijn mooie haarwerk

Izaya

"Bedankt voor mijn mooie haarwerk"

Rosa

"Dit is mijn tweede haarwerk via Haarwensen. Net als de eerste keer ben ik superblij met mijn nieuwe lange haren. Door de kale plek op mijn hoofd (door ectodermale dysplasie) kon ik mijn haren nooit los dragen en dat kan nu eindelijk weer. Ik voel me veel beter en happier met mijn haarwerk, zo fijn!"

 

Rosa

"Ik voel me veel beter en happier met mijn haarwerk, zo fijn!"

Pien

Het ontvangen van een haarwerk is een heel bijzondere ervaring. Je weet dat er zoveel liefde en werk in een haarwerk gaat, zodat als jij het haarwerk straks mag dragen je weer zal stralen. 

Voor mij geeft het dragen van een haarwerk een stukje veiligheid. Een vertrouwd gevoel. Een gevoel van ik sta er niet alleen voor. Ondanks dat ik mijn kale koppie ook heel erg kan waarderen. 

Daarnaast heb ik vanuit de stichting ook altijd een heel fijn gevoel meegekregen. Er wordt naar je geluisterd en echt met zorgen aandacht een haarwerk aangemeten. Dankjewel, want zonder jullie zou ik deze speciale herinneringen niet hebben!

Pien

"Voor mij geeft het dragen van een haarwerk een stukje veiligheid. Een vertrouwd gevoel."

Fleur

Ik ben Fleur en ik ben 14 jaar oud. Ik heb Alopecia Areata waardoor ik in een paar maanden tijd mijn haar ben verloren. Het is fantastisch dat ik van Stichting Haarwensen voor de 2e keer een haarwerk heb mogen ontvangen. Als ik hem op heb voelt het weer of ik echt haar heb! Heel erg bedankt voor het prachtige haarwerk!

Groetjes Fleur.

Fleur

"Als ik hem op heb voelt het weer of ik echt haar heb!"

Meike

Ik vind hem heel erg mooi en ben er super blij mee. Super bedankt!❤

Meike

"Ik vind hem heel erg mooi en ben er super blij mee. Super bedankt!❤"

Meis

Ik ben Meis. Ik ben 13 jaar en heb mijn tweede haarwerk gekregen via Stichting Haarwensen. Ik ben er super super blij mee. Kijk maar naar de foto, dan zie je hoe mooi hij is!

Meis

"Kijk maar naar de foto, dan zie je hoe mooi hij is!"

Fleur

Sinds haar zesde is Fleur Verbeeten goeddeels kaal. "Ik heb de ziekte alopecia, waardoor ik plotseling mijn haar verloor." 

Bij bijna alles wat ze doet, draagt de leerling uit vwo-6 haar haarwerk, behalve tijdens het zwemmen. ,,Daar wordt het haar snel slechter van. Het is wel eng om mijn haar dan af te doen, want het voelt als een kledingstuk. Ik merk wel dat ik dan word bekeken, dat is vervelend. Hoe langer ik ergens ben, hoe minder mensen er nog naar kijken.’’

In haar omgeving weet zo ongeveer iedereen dat het haarwerk niet Verbeetens eigen haar is. ,,Mensen zijn dan wel verbaasd en zeggen dat het net echt is.’’ Toch vindt ze het belangrijk om te vertellen dat haar kapsel eigenlijk een haarwerk is, voor het geval het haar een keer valt. ,,Dat gebeurt niet vaak, maar als het gebeurt, hoef ik me niet druk te maken. Toen het een paar jaar geleden tijdens een koprol met gym gebeurde, schrok ik even, maar niemand keek raar op.’’

Doordat ze er open over is, vinden ook vriendinnen het niet raar dat Verbeeten een pruik draagt. ,,Toen ze een keer bij me thuis waren en het was heel warm, zette ik mijn haarwerk af om af te koelen. Die meiden keken: kon ik dat maar.’’

Fleur

'Wat zit je haar leuk'

Marith

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het mooie haarwerk! Het is mijn 3e haarwerk en ik ben er weer zo ontzettend blij mee!!! Ik heb nu ook een pruik met nog langer haar dan de vorige. Ik had nooit durven dromen dat ik ooit met zulk lang haar zou rondlopen. Nogmaals bedankt!

Groetjes Marith

Marith

"Ik had nooit durven dromen dat ik ooit met zulk lang haar zou rondlopen"

Lucas

Lucas draagt al een paar jaar een Haarwensen haarwerk. En hij is er nog steeds super blij mee!! Net als voorgaande jaren is hij ook dit jaar weer actie voor Haarwensen aan het voeren. Een super actie van Lucas. 

 

Lucas

"Hij is er weer heel blij mee"

Rosanne

Hallo ik ben Rosanne (17), ik heb via Stichting Haarwensen dit haarwerk gekregen. Ik ben er super blij mee! Ik vind het onwijs goed dat deze goede doelen organisatie bestaat en dat er hierdoor haarwerken worden gemaakt voor kinderen. Nogmaals bedankt!

Rosanne

"Ik ben er super blij mee!"

Ceane

Er zat er een haarwerk bij die heel mooi stond en die best dicht bij mijn eigen haar kwam. Het was op het begin nog erg wennen, zowel het dragen ervan als de manier waarop ik weer een ander uiterlijk kreeg. Maar nu een aantal weken verder, kan ik niet meer zonder. Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen gekregen en ik zie er weer “normaal” uit. Zelfs met sporten kan ik het haarwerk ophouden.

Ceane

Kapsels

Donna

Ik ben Donna van den Berk, ik ben 12 jaar oud. Een half jaar geleden begonnen mijn haren uit te vallen en had ik een kale plek achter op mijn hoofd. De dokter vertelde dat ik Alopecia Areata had. Elke dag vielen er steeds meer haren uit en dat was niet leuk.
Gelukkig kon ik al snel een haarwerk van Stichting Haarwens krijgen. Dat was echt fijn. Ik kon zelfs mijn haarwerk al op toen er schoolfoto’s gemaakt moesten gaan worden op de middelbare school, waar ik sinds dit schooljaar op zit.
Ik vind het echt super goed dat er mensen zijn die hun haren doneren voor kinderen zoals ik.
Echt super bedankt allemaal!
Groetjes,
Donna

Donna

"Ik kon zelfs mijn haarwerk al op toen er schoolfoto’s gemaakt moesten"

Myrthe

Mirthe straalde helemaal toen ze hem op had! Het is nog wel even wennen voor Mirthe, vooral omdat hij rond deze tijd toch wat warmer zit doet ze hem nog wel eens af. Maar als ze hem op heeft doet ze dit vaak wel een paar uur op! Voelt ze zich helemaal mooi! Zo mooi om te zien!

Myrthe

"Voelt ze zich helemaal mooi!"

Eefje

Hallo Stichting Haarwensen,

 

Na lang wachten mocht Eefje bij Haarstudio Simone in Gendt haar nieuwe haarwerk komen passen.

Het lange wachten van meer dan een half jaar, onder andere door de Corona werd beloond met een prachtig donker haarwerk met wat slag en vooral mooi lang.

 

Eefje straalde van top tot teen met haar nieuwe haarwerk op.

Dank je wel weer voor de medewerking, hulp en duidelijke communicatie met ons.

Eefje

Eefje straalde van top tot teen met haar nieuwe haarwerk op."

Meike

Meike heeft vandaag een heel mooi haarwerk van stichting Haarwensen ontvangen. Van een blondine naar een brunette

Hartelijk dank voor al jullie werk.

Meike

"Meike heeft vandaag een heel mooi haarwerk ontvangen"

Renee

Ik ben zo blij met mijn nieuw haarstuk! Ik wil alle mensen die hun haar doneren aan Stichting Haarwensen heel erg bedanken! 

Heel veel lieve groetjes van Renee.

Renee

"Ik ben zo blij met mijn nieuw haarstuk!"

Romée

We zijn gisteren in Roermond geweest voor het nieuwe haarwerk van Romée. Het is ontzettend goed gegaan en we zijn heel goed en gezellig geholpen! De haarwerken die jullie hebben opgestuurd waren allemaal prachtig en heel mooi lang. Romée heeft ze allemaal gepast en is heel goed tot een keuze gekomen. Ze is super blij en trots op haar nieuwe haar!

Heel erg bedankt voor de geweldige service ( ook van MP Haarwerken) en het mooie haarwerk.

Met vriendelijke groet,
Romée en Christianne

Romée

"Het is ontzettend goed gegaan en we zijn heel goed en gezellig geholpen!"

Meike

Ze is er zo blij mee. Dank jullie wel. Ik heb een gelukkige dochter. De service van Pavette was ook fantastisch.

Meike

"Ze is er zo blij mee. Dank jullie wel. Ik heb een gelukkige dochter"

Anoniem

Lieve Stichting Haarwensen,

Ik vind het echt top dat jullie mij zo hebben kunnen helpen. Ik ben nu pas 13 geworden. Heb sinds klein al kleine kale plekken op mijn hoofd. Maar sinds januari heel veel haaruitval, met als gevolg geen enkel haar op mijn lichaam.

Ik ben hier daarom erg blij mee. Ik hoop wel dat mijn eigen haren ooit terug komen. Maar jullie hebben mij hier enorm mee geholpen. Bedankt ervoor!

Groetjes.

Anoniem

"Ik hoop wel dat mijn eigen haren ooit terug komen"

Karolina

Karolina is erg blij en ziet er prachtig uit. Letaten en vrienden zijn ook heel blij. Je kunt gewoon niet in woorden beschrijven hoe ik me voel als een tiener die jarenlang een hoofddoek droeg en een moeder wiens haart pijn leed. Karolina is actief ze otmoet vaak vrienden.

Karolina

"Karolina is erg blij en ziet er prachtig uit."

Sonne

"Met mijn haarwerk op voel ik mij veeeeel fijner!"

Een beetje gespannen stapten wij onlangs binnen bij kapsalon Rosa. Walter nam alle tijd om kennis te maken met Sonne. Even kletsen, een grapje en tussendoor de haarwerken passen. Sonne begon meteen te stralen bij het passen van het eerste haarwerk. Wat mooi om te zien!

Op maandag kon ze niet wachten om het haarwerk te dragen op school. Tijdens het fruiteten wilde ze het graag aan iedereen vertellen en dat mocht van de juf. De kinderen hebben geluisterd, gekeken en allerlei vragen gesteld. De meesten hadden het nog helemaal niet ontdekt. Haarwensen en Kapsalon Rosa, ontzettend bedankt voor al jullie fijne hulp!

Hartelijke groet, Jeroen, Irinne en Sonne

Sonne

"Met mijn haarwerk op voel ik mij veeeeel fijner!"

Izaya

Super bedankt! Izaya is blij en waardeert het! Het steunpunt heeft haar goed ondersteunt beter hadden we ons niet mogen wensen.

Izaya

"Izaya is blij en waardeert het!"

Demi

Dank jullie wel voor het mooie haarstuk dat ik van Stichting Haarwensen heb gekregen. Ik ben er heel blij mee. Heleen heeft mij geholpen met het kiezen van de juiste kleur en het haarstuk passend gemaakt. Heleen kwam zelfs op zaterdag naar het Prinses Máxima Centrum.

Met vriendelijke groet,

Demi

Demi

"Ik ben er heel blij mee"

Caitlyn

Heel erg bedankt voor het haarwerk dat ik van jullie heb gekregen. Ik vind het heel fijn dat het mogelijk is om zo’n prachtig haarwerk te krijgen. Vroeger heb ik zelf mijn haar gedoneerd, en nu heb ik zelf het haar van iemand anders nodig en merk ik hoe belangrijk het is om haar te doneren en hoe blij anderen ermee zijn. Ik vind het geweldig en ben er heel dankbaar voor. Heel erg bedankt! Liefs, Caitlyn

Caitlyn

"Ik vind het heel fijn dat het mogelijk is om zo’n prachtig haarwerk te krijgen"

Lena

Lieve lezers,

Ik schrijf mijn verhaal voor jullie om jullie hopelijk te helpen. Ongeveer een jaar geleden was ik bij mijn nicht. Na het douchen vroeg ik mijn nicht om 2 staartjes te maken in mijn haar. Maar toen zag ze ineens een kale plek op mijn hoofd.De kale plek was 2 centimeter naast mijn oor, het was ongeveer net zo groot als een ei. Eerst was ik best wel bang voor de plek. Ik ben samen met mijn moeder naar de dokter geweest. De dokter zei ook meteen dat het Alopecia Areata was. Daarna verloor ik mijn halve haar en dat vond ik heel jammer. Na een tijd begon mijn haar weer terug te groeien. Alles leek weer een beetje  normaal te zijn. Toen ik over pruiken hoorde dacht ik dat dat niet zou helpen. Ik dacht dat ze er nep uit zagen. Ik zit op een sport dat Twirlen heet. Daar moetje vaak je haar in een knot. Ik had bijna geen haar meer onderin, dus toen kon ik niet echt een knot in. Nu ben ik echt heel blij met de pruik. Je kan ook gewoon alle kapsels in. Dit was mijn verhaal. Ik hoop dat jullie ook blij gemaakt kunnen worden met een pruik!

Lieve groetjes van Lena

Lena

"Eerst was ik best bang voor die kale plek"

Nina

Ik ben erg blij met het haarwerk dat ik heb gekregen, mijn haar is altijd een gevoelig punt bij me geweest en voelde me er vaak onzeker door. Met het haarwerk dat ik nu heb voel ik me een stuk zelfverzekerder waardoor ik ook veel beter in m’n vel zit. Heel erg bedankt 

Nina

"Met het haarwerk dat ik nu heb voel ik me een stuk zelfverzekerder"

Fleur

Hierbij een foto van Fleur met haar nieuwe haarwerk. 

Ze is superblij met haar nieuwe haar en ze heeft er al veel complimenten over gekregen! Niemand ziet dat het een haar werk is, behalve de mensen die het al wisten. Zo mooi is hij gemaakt! Fleur kan weer met een gerust hart naar school en ze kan ook weer lekker sporten zonder dat ze bang hoeft te zijn dat haar haar werk niet goed zit. Heel erg bedankt Stichting Haarwensen en alle donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt en de mensen die dit prachtige haarwerk hebben gemaakt! 

 

Groetjes van Fleur, Petra en Pascal

Fleur

"Fleur kan weer met een gerust hart naar school"

Suze

Begin april heeft Suze van Stichting Haarwensen een heel mooi haarwerk ontvangen en met zorg en vakkundigheid op maat gemaakt door haarsalon Pavette. Ze straalt!

Suze

"Ze straalt!"

Julie

“Ik heb mijn nieuwe haarwerk nu al eventjes. Ik ben zoals altijd weer super geholpen door Confident Haarzorg in Enschede. Net zoals bij het vorige haarwerk ben ik er weer heel erg blij mee want hij is nog mooier! Ik ben Stichting Haarwensen weer heel erg dankbaar voor deze haarwerken!”

Cheers,

Julie

Julie

"Net zoals bij het vorige haarwerk ben ik er weer heel erg blij mee want hij is nog mooier!"

Babette

Beste stichting Haarwensen,

Op dit moment heb ik ongeveer 8 jaar de haarziekte alopecia, waardoor al mijn haar is uitgevallen.

Toen ik 12 jaar was ben ik in contact gekomen met stichting Haarwensen, waar ik toen mijn eerste haarwerk heb mogen uitkiezen.

Afgelopen maand was de laatste keer dat ik een haarwerk bij jullie in ontvangst mocht nemen. Dit komt omdat ik in mei 19 jaar word. Er werd van te voren aan mij gevraagd of ik nog wensen had. Een wens van mij was lang haar. Die wens is uitgekomen! Ik kon het niet geloven, want het is echt ontzettend mooi haar. Ik ben er heel erg blij mee, ik kreeg gelijk heel veel positieve reacties. Ik wil stichting Haarwensen heel erg bedanken voor het mogelijk maken hiervan. Het is heel erg fijn dat deze stichting bestaat.

Met vriendelijke groet,

Babette

Babette

"Die wens is uitgekomen! Ik kon het niet geloven, want het is echt ontzettend mooi haar."

Julia

Dit is het vierde haarwerk dat ik van jullie stichting mocht ontvangen en helaas is het ook de laatste omdat ik deze zomer alweer 19 jaar word. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de prachtige haarwerken die jullie aan ons geven. Nogmaals dank aan alle mensen die haar doneren aan de stichting en alle sponsoren. Mooi haar van goede kwaliteit maakt echt het verschil en dankzij jullie kan ik gewoon mezelf zijn.

Een dikke knuffel voor iedereen van Julia.

Julia

"Mooi haar van goede kwaliteit maakt echt het verschil en dankzij jullie kan ik gewoon mezelf zijn."

Kayleigh

Lieve Haarwensen,

Op woensdag 22 januari heb ik mijn vijfde haarwerk mogen ontvangen. Ik ben door alopecia areata al mijn haar verloren en ben de stichting, de kappers zaak van Ray vd Berg en alle donateurs ontzettend dankbaar dat ik door jullie weer mag genieten van en met mijn nieuwe haar.
Heel erg bedankt voor alles!

Kayleigh

"Heel erg bedankt voor alles!"

Veerle

Vandaag heb ik mijn nieuwe haarwerk gekozen bij Corné en ben er echt super blij mee! Eigenlijk kan ik niet eens uitleggen hoe blij ik er mee ben en het geeft mij weer opnieuw heel veel zelf vertrouwen.

Ik wil jou/jullie heel erg bedanken dat ik nog een haarwerk gekregen heb en dat die echt super mooi is. Jullie hebben iemand weer heel erg blij kunnen maken

Met vriendelijke groet,
Veerle Landweer

Veerle

"Eigenlijk kan ik niet eens uitleggen hoe blij ik er mee ben..."

Emma

Vanmiddag mochten we een keus maken uit een super collectie van haarbandjes. Wat een fijne ervaring! Emma kon niet wachten om te passen en heeft zelf de mooiste gekozen. Prachtige gouden haren.  Ze vond ze echt vet!! Het blazen tegen de haren, of het voelen aan nat haar... ervaringen die wij niet meer bijzonder vinden,  maar voor Emma nieuw zijn. Eenmaal thuis volgde er nog een fotosessie. Ze straalt van de foto af, morgen showen op school. Dat wordt een verrassing want ze had niemand iets verteld, van te voren dikke schik dat ze ineens met haar naar school zou komen. De haarborstel is ook een grote hit. Haar eerste borstel.  Wat een mijlpalen in 1 middag.  Ik kan jullie en Kapsalon Rosa niet voldoende bedanken. 

Emma en Rianne

Emma

"De haarborstel is ook een grote hit. Haar eerste borstel. Wat een mijlpalen in 1 middag."

Nelis

Nelis heeft vorige week z’n haarwerk opgehaald en draagt t sindsdien dagelijks. Hij is er super blij mee en krijgt veel positieve reacties. Het haarwerk komt dicht in de buurt van z’n eigen kapsel en haar, heel knap gedaan

Nelis

"Hij is er super blij mee en krijgt veel positieve reacties"

Quincy

Quincy heeft een haarwerkje uitgekozen en deze past heel erg mooi bij haar!

Quincy

Hij past heel mooi bij haar

Dalila

Ook Dalila is heel erg blij met haar nieuwe haarwerk!

Dalila

Ik ben heel erg blij

Femke

Lieve Stichting Haarwensen,

Hier staat mijn dochter afgebeeld. Bij haar is lymfeklierkanker geconstateerd en door chemo is het haar uitgevallen. Via Pavette Deventer zijn wij in aanraking gekomen met jullie. Pavette heeft ons super begeleid en geholpen bij het kiezen van een haarwerk. Mijn dochter had de keuze uit 5 haarwerken, waarvan ze deze mooie heeft uitgekozen.
Ik wil jullie, de sponsors en de donateurs bedanken voor dit geweldige haarwerk. Het is niet in woorden te beschrijven wat dit voor mijn dochter betekent.

Dankjewel

Femke

"Het is niet in woorden te beschrijven wat dit voor mijn dochter betekent."

Eef

Eef is nog te klein om zelf een verhaaltje te maken....

Ze is wel heel blij met haar nieuwe haren!

Eef

"Ze is wel heel blij met haar nieuwe haren!"

Anoniem

Mijn zoon heeft sinds het verkrijgen van jullie haarstuk geen pet of capuchon meer gedragen. Dat is voor mij als moeder een teken dat hij zeer tevreden is. Hij krijgt vaak complimentjes dat hij er goed uit ziet. 

Er zijn maar 3 mensen in zijn leven die weten dat hij een haarstukje draagt. Mijn man, zijn oma en ik. Verder weet niemand het van zijn haarstukje, zelfs zijn vriendinnetje niet. 

Anoniem

"Hij krijgt vaak complimentjes dat hij er goed uit ziet."

Tessa

Hierbij willen Tessa en ik ons bedanken voor de mooie, lange pruik. Hij is echt schitterend. Ook bij Marijke en haar medewerksters willen we ons bedanken voor de goede zorgen.

Tessa

"Hij is schitterend."

Tess

Tess

"De reden waarom Tess weer naar school is gegaan is door jullie prachtige haarwerk!"

Lieve

Hoi! Hierbij de foto’s van Lieve ! Ze is zo ontzettend blij! Heel erg bedankt voor het blij maken van mijn dame in deze tijd.

Lieve

"Heel erg bedankt voor het blij maken van mijn dame in deze tijd."

Nienke

Je komt het nog tegen, organisaties die verder kijken dan strikt noodzakelijk. Stichting haarwens is zo’n stichting, en dan met name Patricia.

Toen onze 12 jarige dochter vorig jaar ineens al haar haar verloor was de schok enorm. In het begin waren de kale plekken nog wel te verbergen maar naarmate de tijd verstreek, verstreek ook een steeds groter gedeelte van haar mooie blonde lokken.

Huisarts en dermatoloog boden geen uitkomst. Naast dat de oorzaak van alopecia niet bewezen is, is ook de behandeling niet effectief bewezen. Met die boodschap vertrokken we weer naar huis. Verdrietig en emotioneel probeerde mijn dochter om te gaan met de aandoening. We werden door een kapster gewezen op stichting haarwens en het eerste contact met Patricia was al goud waard. De oplossing voor een groter zelfvertrouwen kwam al snel in de vorm van 5 pruiken, allemaal even mooi! Ze zocht een prachtige pruik uit. Gedurende een jaar groeide haar zelfvertrouwen en kon onze dochter zich neerleggen bij de situatie.

Er bestaan dus nog echt organisaties welke het oog voor de cliënt in zijn geheel voorop heeft staan en met Patricia aan de telefoon komt ook het vertrouwen voor de omgeving dat zij het niet alleen hoeven te doen!

Stichting haarwens, alle haar-donateurs, sponsoren en met name Patricia heel erg bedankt!

Nienke

"Gedurende een jaar groeide haar zelfvertrouwen en kon onze dochter zich neerleggen bij de situatie."

Jayda

Het is goed gegaan , Jayda is weer ontzettend gelukkig met haar nieuwe haarwerk . Er zat er 1 tussen die helemaal perfect was . Ze is er hartstikke blij mee . Heel erg bedankt weer.

Jayda

"Er zat er 1 tussen die helemaal perfect was"

Sanne

Beste Haar- en Financiele sponsoren, 

Via deze weg willen we graag een dankwoord uitspreken voor het mogen ontvangen van weer een prachtig haarwerk voor Sanne.

Doordat Sanne twee jaar geleden te maken heeft gekregen met Alopecia is een haarwerk voor Sanne enorm belangrijk geworden. Dit is dan ook de tweede keer dat ze een nieuw haarwerk heeft mogen uitzoeken. Wij zijn er terdege van bewust dat deze haarwerken kostbaar zijn en goed onderhouden dienen te worden.

Ongeveer 3 weken geleden zijn we langs geweest bij ons vaste steunpunt om een vervangend haarwerk uit te zoeken. Een aantal weken van te voren hadden we al contact gehad met Haarwensen om te kijken naar wat Sanne graag wilde.  Ze wilde kijken of het mogelijk was om een haarwerk met iets langer haar te kunnen passen.

Nou dat was wel gelukt! Wij waren zo verrast dat er een haarwerk tussen zat die en de juiste kleur (donkerblond) had en die lang was. Sanne is zo ongelofelijk gelukkig en belangrijker nog, ze put er een hoop vertrouwen uit omdat ze weet dat ze iets heel moois draagt. Ook spelen en op zijn kop hangen ermee levert weinig problemen voor haar op. Volgens ons is dat ook precies hetgene wat een meisje van 9 jaar zou moeten doen. Lekker spelen/rennen/klimmen zonder het gevoel te hebben dat je een haarwerk hebt dat zou kunnen afvallen.

Zonder jullie haardonaties en finaciele donaties zouden deze prachtige haarwerken niet mogelijk zijn. Wij zijn jullie daar heel erg dankbaar voor.

Sanne

"Sanne is zo ongelofelijk gelukkig en belangrijker nog, ze put er een hoop vertrouwen uit"

Laura

Wat een bijzonder dag weer vandaag....
Laura kreeg een nieuw haarwerk.... De 5de en nu ook de laatste van Stichting Haarwensen.
Laura heeft Alopecia Areata en is bijzonder trots dat zij de afgelopen jaren iedere keer zo'n mooi haarwerk heeft mogen ontvangen. Wij willen iedereen bedanken die haar doneert  en geld geeft  aan de stichting om dit mogelijk te maken. Een groot dank aan Huizenaar Haarwerken in Venlo en Cosimo Coos Demontis die voor ons klaar staan!
Donaties bij de Stichting zijn zeer welkom!
Nu gaat  Laura genieten van dit mooie haarwerk!

Laura

"Nu gaat Laura genieten van dit mooie haarwerk!"

Lieke

Bij het vorige haarwerk dachten we: deze is zo mooi, echt de mooiste die we hebben gehad.

Afgelopen woensdag bij Confident konden we kiezen uit 5 haarwerken en we konden het bijna niet geloven.

Deze is nog weer mooier, de kleur en de lengte, echt helemaal geweldig.

 

We kunnen de Stichting Haarwensen niet genoeg bedanken. Wat fijn dat er weer een haarwerk beschikbaar is. Lieke is er zo blij mee en de samenwerking met jullie is echt top, wat fantastisch.

 

Ik hoop dat we een keer wat terug kunnen doen.

Lieke

"Deze is nog weer mooier, de kleur en de lengte, echt helemaal geweldig."

Phine

Namens Phine bedankt voor het prachtige haarwerk.
De smile die het op haar gezicht heeft getoverd is goud waard.
 

Phine

''De smile die het op haar gezicht heeft getoverd is goud waard''

Bram

Ik ben Bram en heb alopecia. Op de basisschool vond ik dit niet erg, maar toen ik naar de brugklas ging wilde ik graag een pruik. Toen hebben mijn ouders contact gezocht met de stichting haarwensen. 2 jaar geleden heb ik mijn eerste pruik gekregen. Sinds kort heb ik mijn tweede pruik. Ik ben er heel erg blij mee. Mensen die het niet weten zien niet dat ik een pruik heb. Ik krijg veel complimenten. Ook tijdens de voetbal kan ik mijn pruik gebruiken. Ik wil graag de mensen bedanken die sponseren. Ik voel me zekerder dankzij de pruik.

Groetjes Bram van Klink

Bram

"Ik voel me zekerder dankzij de pruik"

Evie

Evie is helemaal gewend aan haar pruik en is er erg blij mee. We zijn superblij met het mooie haarwerk. En inderdaad het zijn heel andere haarwerken dan 8 jaar geleden. We zijn door Haarwensen en door Haarwerkstudio Francy met zoveel zorg geholpen, namens Evie en haar ouders hartstikke bedankt!

Evie

"We zijn superblij met het mooie haarwerk."

Hannah

Beste stichting Haarwensen,

Ik ben Hannah Angeles en ik heb alopecia areata. Met deze brief wil ik jullie bedanken voor het prachtige haarstuk dat ik van jullie heb gekregen. Ook wil ik de persoon die het haar heeft gedoneerd bedanken. Het betekent ontzettend veel voor mij vooral door mijn verleden.

Toen ik in de Filipijnen op de basisschool zat, werd ik gepest omdat ik toen een muts droeg. Het is daar best raar als je muts droeg omdat het daar erg warm is. De kinderen waren altijd benieuwd naar waarom ik een muts droeg, dus gingen ze achter mij aan rennen om het uit te trekken. Ze wisten het natuurlijk niet want ik schaamde me daarvoor. Een keer was er een stagiaire die ik mocht en waarmee ik vrienden was, zij wist van een vriendin dat ik alopecia had, maar ze deed alsof ze het niet wist een ging ook achter mij aan. 

Het waren kleine dingen, maar ik was toen heel erg kwetsbaar, daarom kwam ik vaak huilend thuis. Ik accepteerde het toen niet dat ik alopecia had, daarom was het ook moeilijk om ermee om te gaan. Ik voelde me vaak onzeker als ik bijvoorbeeld meisjes zag met mooi lange haren, maar nu is dat anders. Het is een deel van mezelf en ik accepteer het nu volledig. Het maakt mij uniek. Toch maakt het nu niet minder uit want ik denk altijd dat ik geliefd ben door mensen om mij heen en dat ik niet hoef te schamen. Mijn familie en vrienden beschouwen mij niet als minder of meer waardig door mijn alopecia. 

Het haar stukje help mij behoorlijk met het dagelijks leven als ik bijvoorbeeld moet sporten, zwemmen of naar de kerk moet gaan. Ook bij het warme zomerse weer is het erg handig, en daar ben ik heel dankbaar voor. Wat deze stichting doet betekent veel voor mij en voor veel anderen die het ook nodig hebben. Nogmaals, heel veel bedankt. Ga zo door!

Hannah Rica Angeles

 

Hannah

"Wat deze stichting doet betekent veel voor mij en voor veel anderen die het ook nodig hebben."

Sanne

Het is leuk maar ook spannend om weer iets nieuws uit te mogen zoeken. We waren er blij met het aanbod, allemaal stuk voor stuk mooie haarwerken, en na enig paswerk is deze eruit gekomen. Iets minder lang dan haar vorige haarwerk, maar wel weer mooi vol en donker. Bovendien vonden wij allemaal dat deze Sanne het mooiste stond en haar wat volwassener en vrouwelijker maakt. Ze is er weer erg blij mee, en draagt ‘m met veel plezier!!

Sanne

"Ze is er weer erg blij mee, en draagt ‘m met veel plezier!"

Gabriela

''Om te beginnen heel erg bedankt voor mijn pruik ik ben er erg blij mee!
Op mijn leeftijd is uiterlijk erg belangerijk, en daardoor zat ik er heel erg mee dat mijn haar uitviel.
Eerst had ik samen met mama een synthetische pruik gekocht in Antwerpen, omdat ik op een dag mijn kalen plekken niet meer kon verbergen.
We zochten naar een pruik van echt haar maar het was allemaal niet te betalen, mijn synthetische pruik werd steeds lelijker en zat niet lekker ik heb er maar 3 weken plezier van gehad.
Papa had naar Peels Haarmode gebeld en via hun kwamen we in contact met Haarwensen.
Ik was erg blij toen ik hoorde dat ik een haarwerk van echt haar vergoed zou krijgen, het was wel spannend omdat ik wist niet wat ik moest verwachten.
Toen ik er was werd ik geholpen door Mnr.Peels, eerst keken we naar welke pruiken ik mooi vond en welke pasten.
Zodat me pruik fijner zou zitten hadden ze me haar geknipt, en hadden ze dingen uitgelegd over mijn pruik en het verzorgen etc.
Ik ben dankbaar dat jullie mij hebben geholpen door de pruik te hebben gedoneerd  :)

Met vriendelijker groet, Gaby''

Gabriela

"Op mijn leeftijd is uiterlijk erg belangerijk, en daardoor zat ik er heel erg mee dat mijn haar uitviel."

Renee

''Ik ben ontzettend blij met mijn haarwerk en ik voel me veel zelfverzekerder''

Renee

''Ik ben ontzettend blij met mijn haarwerk en ik voel me veel zelfverzekerder''

Ivy

‘’Wat was het ongelofelijk spannend om te gaan wisselen van haarwerk. Het laatste haarwerk was zo vertrouwd en fantastisch dat Ivy zich behoorlijk zorgen maakte dat ze wellicht niet nog een keer zoiets moois zou krijgen.

En dan.... blijken er opeens drie goede keuzes te zijn en wordt een nieuwe droom vervuld, super lang haar en zonder stekels bovenop.
Jullie moesten eens weten wat dat betekent voor een knuffelkind als Ivy met potentiele vriendjes om haar heen.
Ik mocht de hele dag over haar bol strelen, wat een heerlijk, natuurlijk gevoel was dat.

En dan heb ik het nog niet gehad over de kleur en kwaliteit. Het is een topstuk.
Diezelfde avond droeg ze haar nieuwe haarwerk naar een feestje en vandaag naar haar werk.

Ze kan het zelf nauwelijks geloven.

Lieve mensen, heel erg bedankt voor deze superselectie en gift.

Lieve groet,
Ellen en Ivy’’

Ivy

"Jullie moesten eens weten wat dat betekent voor een knuffelkind als Ivy met potentiële vriendjes om haar heen"

Eva

''Ik ben net vanochtend bij monique geweest! We hebben pruiken gepast en ik heb een hele mooie mee mogen nemen! Hij is wat lichter en korter dan mijn oude en ik ben echt verliefd op de highlights die er in het haarwerk zitten. Ik ben er heel blij mee, vooral omdat het echt heel natuurlijk staat. Echt top dat jullie dit voor mij en vele andere meiden mogelijk maken. Heel erg bedankt!!''

Eva

"Ik ben echt verliefd op de highlights die er in het haarwerk zitten!"

Hannah

Namens mijn familie wil ik jullie bedanken omdat jullie mijn dochter Hannah Angeles een haarstuk van echt haar hebben gegund. Wij waarderen heel erg wat jullie hebben gedaan voor haar. Zij is er heel blij mee en gebruikt het ook elke dag. 

Hartelijk dank,

Amy Angeles

Hannah

"Zij is er heel blij mee en gebruikt het ook elke dag"

Anoniem

Een belangrijke dag voor haar. En ohhh wat is ze blij,niet alleen met de pruik maar ook met alle verzorgingsproducten die erbij zitten!! Wij zijn jullie ontzettend dankbaar!! Wat fijn dat er stichtingen bestaan zoals jullie en mijn dochter weer trots en met zelfvertrouwen over straat kan.

Anoniem

"Wat fijn dat er stichtingen bestaan zoals jullie en mijn dochter weer trots en met zelfvertrouwen over straat kan."

Emma

"2 weken gelden was Emma weer in Utrecht voor de volgende chemokuur. Emma is nu de trotse eigenaar van een haarwerkje. De gelijkenis met haar echte haar is wonderbaarlijk! Emma is ontzettend blij met haar haarwerk. Het hebben van een haarwerkje maakt het leven makkelijker voor Emma.

 

De meerwaarde die jullie hier hebben samen met alle vrijwilligers is onbetaalbaar!"

Emma

"De gelijkenis met haar echte haar is wonderbaarlijk!"

Roos

"We zijn heel dankbaar dat we een haarwerk voor onze dochter hebben gekregen via Haarwensen. 

Zonder haarwerk durfde ze niet naar school. Maar nu ze een haarwerk heeft gaat ze met plezier naar school 

en speelt ze weer volop met haar vriendinnen."

Roos

"Zonder haarwerk durfde ze niet maar naar school"

Isis

Hierbij een foto van een heel blij meisje! Isis (en wij allemaal) is zo blij met haar haarwerk! Het is de meest lichte geworden en deze kleurt perfect bij haar wenkbrauwen. We zijn daarnaast zo ontzettend goed geholpen vandaag. Het was en is een feestje. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken!!! Zo ontzettend fijn dat dit mogelijk is!

Isis

"Zo ontzettend fijn dat dit mogelijk is!"

Veerle

''Lieve mensen van Haarwensen.

Wat hebben jullie vandaag een verdrietig meisje ontzettend gelukkig gemaakt.
Mede door de vakkundigheid van HaarUniek en haar vakmanschap.
We gingen passen, maar meteen door haar goede raad en voortvarendheid de grote stap gemaakt en Veerle besloot haar haren meteen eraf te halen.

Tranen gevloeid, maar Corne liet haar meteen haar eigen schoonheid zien.

Wat een prachtig haarwerk hebben wij mogen ontvangen.
Onze dank is niet te beschrijven en we zullen er ontzettend goed voor zorgen.

Ook de mensen die wij hebben mogen ontmoeten van Haarwens in het Maxima ontzettend bedankt voor de lieve zorgen en zo snel alles voorelkaar!
We zullen gauw komen showen.

Dank..dank..dank...''

Veerle

"Wat hebben jullie vandaag een verdrietig meisje ontzettend gelukkig gemaakt."

Sokaina

We zijn zaterdag weer naar Hair & Beauty in Roermond geweest.

Het was zeer geslaagd en goede service.

Ik wil nogmaals de stichting bedanken en alle sponsors en die gene die de haren hebben afgestaan voor mijn dochter.

 

Met vriendelijke groet. 

 

De ouders van Sokaina

Sokaina

"Het was zeer geslaagd en goede service."

Vicky

''Het bezoek aan Peels Haarmode is perfect verlopen. De haarwerken die je had opgestuurd waren echt heel mooi. De meest donkere lange haren zijn het uiteindelijk geworden. Het was moeilijk om een keus te maken tussen de twee meest donkere, want Vicki vond het tintje lichter met de heel lange haren ook erg mooi, maar de donkerdere stond echt het allermooist bij haar. 
Vicki heeft het hele bezoek zitten glunderen. Petra van Peels Haarmode had haar weer heel fijn geadviseerd en meteen ook de eigen haren van Vicki in laagjes geknipt zodat die heel natuurlijk tussen de haren van het haarwerk vallen. Omdat Vicki's haren afgelopen 1,5 jaar wat donkerder is geworden, matchen deze nu ook perfect met het nieuwe haarwerk. Echt prachtig! ''

Dit geeft een kind zoveel zelfvertrouwen!
Voor nu echt enorm bedankt namens Vicki!

Vicky

"Dit geeft een kind zoveel zelfvertrouwen!"

Jennelie

Hoi! We hebben Jennelie d'r haartjes weer opgehaald. Ze heeft toch weer voor de bruin rossige gekozen want die was het langste hihi het staat super mooi! De haarwerken worden echt steeds beter en realistischer. Wij willen jullie weer erg bedanken!! In de bijlage een foto van Jennelie!

Groetjes Katie en Jennelie 

Jennelie

"Die was het langste hihi het staat super mooi!"

Anne

Anne krijgt veel complimentjes over haar nieuwe haarwerk. Dat is goed voor haar zelfvertrouwen. Nogmaals bedankt voor de geweldige service.

Anne

"Anne krijgt veel complimentjes over haar nieuwe haarwerk"

Melissa

Melissa

"Melissa is heel blij met haar haarwerk"

Roos

"We zijn heel dankbaar dat we een haarwerk voor onze dochter hebben gekregen via Haarwensen. Zonder haarwerk durfde ze niet naar school. Maar nu ze een haarwerk heeft gaat ze met plezier naar school en speelt ze weer volop met haar vriendinnen."

Roos

"Maar nu ze een haarwerk heeft speelt ze weer volop met haar vriendinnen"

Anoniem

Ik wil stichting haarwensen, Haarwerkstudio Francy en natuurlijk alle personen die de haren hebben gedoneerd ontzettend bedanken voor alle hulp! Haar kan ontzettend veel betekenen voor een ander, het kan iemand zo ontzettend blij maken. 

De afspraken waren snel goed verlopen en ik heb tussen verschillende mooie haarwerken kunnen kiezen. Nogmaals SUPER erg bedankt! 

 

Groetjes, anoniem (18 jaar)

Anoniem

"Haar kan ontzettend veel betekenen voor een ander, het kan iemand zo ontzettend blij maken!"

Julie

Graag wil ik jullie bedanken voor de hulp!

Ik ben heel goed geholpen bij Confident Haarzorg in Enschede, ik mocht kiezen uit 6 hele mooie haarwerken en heb de perfecte gevonden. 5 jaar geleden heb ik mijn eigen haar gedoneerd en 5 later ben ik heel blij dat ik er zelf een heb mogen ontvangen. Heel erg bedankt!

Julie

"5 jaar geleden heb ik mijn eigen haar gedoneerd en 5 later ben ik heel blij dat ik er zelf een heb mogen ontvangen."

Sokaina

Ik wil eerst iedereen bedanken die de haren hebben afgestaan voor mijn dochter haar pruik en voor stichting Haarwensen voor de snelle service en de mensen van MP hair & beauty kapsalon in Roermond voor de klantvriendelijkheid en ook super service. Met vriendelijk groet, de vader van Sokaina

Sokaina

"Ik wil eerst iedereen bedanken die de haren hebben afgestaan voor mijn dochter haar pruik!"

Anoniempje

Lieve donateur,

 

Ik ben 8 jaar oud en een week geleden heb ik mijn haarwerk mogen ontvangen en daar ben ik echt heel erg blij mee!

 

Ik heb hem voor het eerst gedragen tijdens een diner op school. Ik vind het super fijn dat jij je haren gedoneerd hebt. Nu heb ik overal weer mooie haren.

 

Heel erg bedankt!

 

Liefs Anoniempje.

Anoniempje

"Ik heb hem voor het eerst gedragen tijdens een diner op school"

Liam

Liam draagt z'n haarwerk graag en is er erg trots op. Hij is heel zelfverzekerd met z'n haarwerk op.

Liam

"Liam is erg trots op zijn haarwerk!"

Nikki

''Het aanmeten van het haarwerk was een groot succes en ze is heel erg blij''

Nikki

''Het aanmeten van het haarwerk was een groot succes en ze is heel erg blij''

Nienke

''Ze heeft er even aan moeten wennen maar is er nu erg blij mee. Heeft er al lekker mee gehockeyt. Het haarwerk heeft er voor gezorgd dat ze haar sociale leven weer oppakt!! Super bedankt voor de sponsoren dus''

Nienke

"Het haarwerk heeft er voor gezorgd dat ze haar sociale leven weer oppakt!!"

Aimée

In 1 woord: prachtig!!!
Wat is Aimée met het mooie haarstukje, zelfs een beetje een droom die uitkomt, een tikje een slag in het haar.
Namens Aimée willen we jullie en de donateurs hartelijk bedanken ❤️

Vriendelijke groeten,

Aimée Palstra en ouders 

Aimée

"In 1 woord: prachtig!!!"

Demi

Hallo ik ben Demi en ik ben 18 jaar oud. Dit jaar heb ik mijn derde haarwerk gekregen. Ik heb namelijk Alopecia sinds ik klein ben waardoor mijn haar uitvalt. Zoals altijd is hij weer super mooi!! Mijn eigen haar is heel erg donker geworden dus ik heb ook een wat donkerder haarwerk gekozen. Ik wil Stichting Haarwensen en natuurlijk alle donateurs ontzettend erg bedanken voor alles!

Demi

''Zoals altijd is hij weer super mooi!!''

Senna

Beste mensen van Haarwensen,

 

Senna is ongelooflijk blij met haar nieuwe haren zoals ze het zelf noemt. Ze is er enorm trots op zoals jullie ook op de foto's kunnen zien.

Senna is sinds april 2018 kaal geworden door chemokuren en de eerste maanden vond ze dat prima, had er totaal geen moeite mee.

Vanaf november begon ze er wat vaker over te praten en gaf ze aan dat ze wel graag weer haartjes wilde. 

Wat ongelooflijk fijn dat er dan zoiets als Stichting Haarwensen bestaat, die deze wens voor haar in vervulling kon laten gaan.

Volgens haar juf is er in de klas een veel blijer en relaxter meisje te zien, dus dat is voor ons als ouders super fijn om te horen.

Heel erg bedankt voor jullie inzet om dit zo snel te realiseren!

Senna

"Volgens haar juf is er in de klas een veel blijer en relaxter meisje te zien, dus dat is voor ons als ouders super fijn om te horen."

Lilly

Lilly kreeg onlangs haar eerste haarwerk van Haarwensen:
''Wij hebben vanmorgen onze afspraak gehad.
Lilly heeft een super mooie pruik gekregen en ze is er echt super blij mee , en wij natuurlijk.
Lilly voelt zich nu echt een meisje en laat haar haren met trots aan iedereen zien.
Ik wil jou en de stichting nogmaals enorm bedanken voor dit geschenk.
Het is echt een lot uit de lotterij!!
Nogmaals duizend keer onze dank hiervoor.''

Lilly

"Lilly voelt zich nu echt een meisje en laat haar haren met trots aan iedereen zien."

Sasha

Het dragen van een haarwerk is een zeer emotioneel proces. Het verlies van je eigen haren is echt een rouwproces, dit vergt veel tijd en liefdevolle aandacht. Mijn dochter Sasha is in een jaar tijd al haar prachtige rode krullen kwijtgeraakt. Ze draagt nu haarwerken, maar elke keer dat ze een nieuw haarwerk krijgt, vergt het ons als familie, maar ook school, weken om haar zover te krijgen dat ze echt het nieuwe haarwerk moet gaan dragen omdat de oude op is. Ze vind het zo moeilijk om een nieuwe look te krijgen en denkt dat iedereen er wat van gaat zeggen of vinden. Terwijl ze met haar nieuwe haren echt prachtig is, net zo prachtig als dat ze was met haar eigen haar, haar oude haarwerk en zelfs zonder haar. Sasha heeft afgelopen November een nieuw haarwerk gekregen, een prachtig haarwerk met slag en tot over haar schouder. Dat laatste is echt een droom die uitkwam voor haar, lang haar!! En toch heeft het ons ongeveer 4 weken gekost om haar om te praten om het haar werk op te doen. Nu wil ze niet meer zonder. Ze staat zichzelf in de spiegel te bekijken, zwaait haar haar heen en weer en voelt zich er helemaal blij mee. Ik ben de mensen die hun eigen haar doneren maar ook zeer zeker de mensen die een financiele bijdrage leveren, zeer dankbaar dat zij dit doen voor kinderen als mijn Sasha. Jullie maken haar, en ons, leven lichter en daar wil ik jullie allemaal enorm voor bedanken!!

Sasha

"Dat laatste is echt een droom die uitkwam voor haar, lang haar!!"

Naomi

''Wij willen de stichting en sponsoren nog ontzettend bedanken voor het prachtige haarbandje voor Naomi. Echt heel fijn dat dit mogelijk is! En de super service van de salon bij het aanmeten. Naomi is ontzettend blij en trots op haar nieuwe haartjes van de kapper, zoals ze dat zelf zegt. Omdat ze het best vindt kriebelen, heeft ze ‘m niet vaak op. Als ze het haarbandje wel op heeft is dat omdat ze er zelf voor gekozen heeft. En dat is precies hetgeen waar wij blij mee zijn. Nu heeft ze de keus om met of zonder haar naar buiten te gaan.''

Naomi

"Nu heeft ze de keus om met of zonder haar naar buiten te gaan"

Aaliyah

Aaliyah heeft ook een mooi filmpje gemaakt naar aanleiding van het dragen van een haarwerk. Wil je deze zien? Kijk dan op onze facebookpagina.

Aaliyah

"Ook als je ziek bent kun je mensen op de wereld wat bijbrengen"

Lot

Lot

"Bedankt lieve mensen! Lot is super blij met haar nieuwe haar!"

Amber

''We zijn gisteren middag geweest en Amber heeft echt een prachtig haar werk uitgezocht. Ze is er zo blij mee, en de hele school was dik onder de indruk van hoe Amber weer als vanouds leek. Ze is er super trots op.

Amber

"De hele school was dik onder de indruk van hoe Amber weer als vanouds leek."

Juliette

''We zijn vanmorgen naar het steunpunt Pavette geweest en we zijn met een hele blije Juliette thuisgekomen!

Super bedankt dat jullie ons mooie meisje weer blij gemaakt hebben! Heel bijzonder & ontroerend!''

Juliette

"Super bedankt dat jullie ons mooie meisje weer blij gemaakt hebben!"

Geline

Geline is heel erg blij met haar nieuwe haarwerk! Het staat je ontzettend goed!

Geline

"Geline is heel erg blij met haar nieuwe haarwerk!"

Juliette

''Wij willen u ontzettend bedanken voor wat jullie voor ons hebben gedaan om onze Juliette een pruik te schenken. We zijn er ontzettend blij mee!!''

Juliette

"Wij willen u ontzettend bedanken."

Julia

Julia schreef: ''Dit was de derde keer dat ik een nieuwe pruik mocht uitzoeken van Stichting Haarwensen. Ik kon kiezen uit 4 haarwerken maar de eerste pruik die uit de doos kwam was gelijk geweldig. Hij is super lang en mooi van kleur. Net op tijd voor mijn diploma uitreiking. Onze kapsalon heeft er gelijk een fantastisch feestkapsel van gemaakt. Ik wil alle mensen die haar of geld doneren voor de stichting heel hartelijk bedanken. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe pruik.''

Julia

"De eerste pruik die uit de doos kwam was gelijk geweldig!"

Teuntje

Hier een foto van onze mooie dochter. Zoals je ziet staat het haar goed. Ik vond het ontroerend!

Teuntje

''Zoals je ziet staat het haar goed''

Marith

Hoi! Vanaf mijn 8e heb ik loose anagen hair syndroom, dat klinkt denk ik heel onbekend. Loose anangen hair syndroom kan vanaf je 13e jaar overgaan en daar wachtten we dus op. Toen kwam er helaas alopecia bij. Het laatste half jaar is mijn haar, waarschijnlijk door de alopecia, heel hard achteruit gegaan. Ik ben niet helemaal kaal maar een pruik is gewoon veel fijner! Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik!!! Binnen 1 dag waren mijn ouders en broertjes eraan gewend. Ik was ook binnen 1 dag gewend aan het zicht maar na ong. 1 week voelde ik de pruik niet meer zitten. Ik wil alle sponsors en de donateurs van het haar heel erg hartelijk bedanken! Ik ben er superblij mee!

Groetjes Marith

Marith

"Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik!!!"

Moussa

Het is supergoed gegaan, 1 van de haarstukken zat echt goed het leek ook precies zijn eigen haar. Ze heeft het gelijk in model geknipt, Moussa wilde hem gelijk aanhouden, we gingen daarna samen even gouda in en je raadt het nooit maar moussa had gewoon 3x sjans... We zijn zo blij, comfort haarwerken is echt super. We voelde ons gelijk op ons gemak. Wij weten niet hoe we Stichting Haarwensen maar vooral jou en Comfort Haarwerken moeten bedanken maar 1000 maal dank echt...Moussa is zoo blij

Moussa

''Echt 1000 maal dank!''

Jade

Jade kreeg onlangs haar nieuwe haarwerk en schreef: ''Ik wil jullie ontzettend bedanken, ik ben best wel een beetje trots!''

Jade

''Ik wil jullie ontzettend bedanken''

Destiny

Wauw, wat een top stichting is dit! Alle donoren en sponsors super bedankt voor dit mooie resultaat, dankzij jullie kan ik weer met een lach door het leven!

Liefs, Destiny

Destiny

"Dankzij jullie kan ik weer met een lach door het leven!"

Sienna

Sienna is heel erg blij met haar pruik. ☺
Ze had haar pruik afgelopen meivakantie gekregen, en we vonden het erg spannend toen ze vorige week maandag voor het eerst met haar pruik naar school mocht.
We hebben alleen maar positieve reacties gehad

Sienna

"We hebben alleen maar positieve reacties gehad"

kaart haardonor

''Ik maakte deze kaart voor Haarwensen''

kaart haardonor

''Ik maakte deze kaart voor Haarwensen''

Hannah

Lieve haar- en financiële sponsoren, en niet te vergeten de meiden van het steunpunt Haarwensen,

Op deze manier wil ik jullie allen hartelijk bedanken voor alle inzet die jullie hebben getoond. Ik mocht afgelopen maand mijn derde, en tevens ook mijn laatste haarwerk ontvangen.

Graag wil ik kort mijn verhaal met jullie delen.
Ik was een vrolijk meisje van zeven jaar. Speelde veel met vriendinnetjes en stond vrolijk in het leven. Totdat mijn moeder wat kale plekjes ontdekte op mijn hoofd. Ik was te jong om te beseffen wat het allemaal inhield, maar voor mijn ouders was het een enorme shock.
De kale plekjes werden steeds meer en steeds groter. En ik, toen als onschuldig jong meisje besefte best dat het niet goed was, wanneer ik ‘s ochtends wakker werd en er allemaal plukken haar op mijn kussen lagen. Alles ging in werking en ik belande van de dokter al snel bij de dermatoloog in het ziekenhuis. Veel medicijnen en zalfjes geprobeerd maar niks mocht baten. Ondertussen was ik binnen een half jaar mijn volledige haar kwijt. Mijn ouders kochten haardoekjes die mooi matchen bij mijn outfits. Maar ja daar kreeg ik mijn haar niet mee terug, gelukkig was er veel medeleven van familie, bekende, school etc. Toen ik in groep acht zat, wilde ik geen hoofddoekjes meer dragen en zijn mijn ouders gaan rondkijken voor een pruik. We kwamen terecht bij een zaak in Rotterdam waar ik vier haarwerken heb gekocht, deze waren van synthetisch haar. Mijn ouders hadden wel een van de stichting Haarwensen gehoord, maar dachten toen dat dit was voor kinderen die kaal waren van de chemo.  Tot op een gegeven moment iemand mijn moeder aanraadde om toch maar te bellen, en zo gebeurde het. Ik had een afspraak in Gouda bij stichting Haarwensen. En zenuwachtig dat ik was….

Ik heb drie hele mooie haarwerken mogen ontvangen van stichting Haarwensen. En wat ben ik hier dankbaar voor!

Zoveel vragen die je op je af krijgt, draag jij een pruik? Waarom ben je kaal? Maar ook de mensen die je alleen maar aanstaren alsof je minder bent dan hun.. waarom?
Soms heb ik het er nog moeilijk mee om te accepteren dat mijn haar niet meer zal aangroeien, en dat ik zal moeten leven met de gedachte nooit meer haar te krijgen.
Maar gelukkig zijn er zoveel lieve mensen die positief zijn, een complimentje geven over mijn haarwerk, me een pep up talk geven wanneer ik het even niet meer zie zitten, en dankzij de mooie haarwerken die ik van de stichting mocht ontvangen loop ik een stuk zelfverzekerder dit leven door!

Ondertussen ben ik bijna negentien, en mocht ik dus mijn laatste haarwerk ontvangen, mijn weg houd op bij de stichting, maar niet bij het dragen van een haarwerk. Ik wil alle meiden en jongens die samen met mij alopecia hebben, graag vertellen dat je er mag zijn!
Soms heb ik me anders gevoelt, anders dan de rest, maar zoals veel mensen vaak tegen mij zeggen, je karakter zit niet in je haar, je blijft de vrolijke meid die je altijd al was..

en stiekem durf ik ook wel te zeggen dat ik juist door het dragen van een haarwerk een stukje zelfverzekerder ben geworden. En dat ik nu dit zo durf te schrijven had ik een tijd terug ook niet gedacht, je leert opkomen voor jezelf wanneer je nare opmerkingen krijgt, maar ik heb ook geleerd om deze opmerkingen te filteren en vast te houden aan alle mooie momenten die ik ook mag hebben!

Alle sponsoren bedankt!
en alle mensen die dit lezen uit nieuwsgierigheid, belangstelling, of iets anders, accepteer ten allen tijde jezelf, maar gun een ander die acceptatie ook!

Veel liefs, Hannah

Hannah

''Accepteer ten alle tijden jezelf, maar gun een ander die acceptatie ook''

Renee

Lieve allemaal,

 Renee heeft vanaf haar 3e Alopecia Areata. Vandaag had Renee een afspraak bij Creativo Care in Emmen, bij Roelina Prakken, om haarstukken te passen. Bij de 3e haarstuk was het raak, eindelijk lang haar! “Een droom die werkelijkheid werd” volgens Renee. Bij deze willen Renee en ik stichting Haarwensen (en Steffie Verlaan en de donateurs) heel erg bedanken voor het mooie haarwerk, die zij mag dragen!

Renee

''Een droom die werkelijkheid werd''

Linn

Wauw!!! Geen woorden wat te zeggen! Gisteren waren we een beetje overdonderd. We kwamen aan en het was niet alleen passen en of ze in aanmerking kwam maar ze kreeg hem meteen mee!! Ze mocht kiezen uit 4 haarwerkjes, ze begonnen donker en werden steeds lichter. Het is de laatste geworden en dat was de lichtste van kleur. Het was echt geweldig!! Hij lijkt zo erg op haar eigen haar, linn zei zelf, mam het lijkt wel of de haartjes die eruit zijn gevallen allemaal in deze pruik zitten! Dat vond ik zo fijn te horen. Ze is er zo blij mee. Ze liet hem gelijk op school zien aan iedereen en de na school zijn we gisteren avond rondje familie gaan rijden om te showen.

Ik had nog nooit van jullie stichting gehoord en werd erop geattendeerd door mijn collega maar dit os echt Zoooo mooi! Echt heeeeeel erg bedankt namens mij en mijn dochter! Ik zal het tegen iedereen blijven zeggen dat als ze kunnen dit mooie doel te steunen.

 

Ik wil jullie echt zoooo heel erg bedanken, ik kan het niet genoeg zeggen.

Linn

''Wauw! Geen woorden voor''

Tekening haardonor

Deze lieve tekening hebben wij ontvangen van een haardonor.

Tekening haardonor

''Ik doneerde mijn haar en maakte deze tekening''

Yoni

'Ik heb vandaag mijn pruik in ontvangst mogen nemen, en ben jullie daar onbeschrijfelijk dankbaar voor! Ik wist niet wat ik zag/voelde, dat gevoel wat ik had toen ik mijn pruik opzette was onbeschrijfelijk. Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog de haarbos zou krijgen die ik ooit had. Ik kan weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken, zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn kale plekken zichtbaar zijn. Onbeschrijfelijk trots en blij ben ik. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben kunnen maken.''
Yoni

Yoni

''Ik ben jullie hier onbeschrijfelijk dankbaar voor''

Indy

Lieve mensen v haarwensen
Heel erg blij ben ik met mijn nieuwe haar werk.
Hij is weer super mooi en de lengte is ook echt lang .
Elke dag ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk , een goed begin vd dag .
Mega bedankt xxx liefs Indy

Indy

''Elke dag ben ik blij als ik in de spiegel kijk''

Anne

Mijn naam is Anne en ik ben 9 jaar. Ik heb al 5 jaar alopecia areata, en ik heb al eerder een haarwerken van jullie gekregen. Deze keer heb ik een iets donkerdere pruik uitgezocht en die staat heel mooi. Ik moest er even aan wennen maar ik ben er heel blij mee. Alle kinderen in de klas vonden het ook mooi. En de juf ook. Twee vriendinnen uit mijn klas hebben hun haren laten afknippen voor Stichting Haarwensen, dat vond ik heel goed van ze. Bedankt voor de mooie pruik en Evelien van Haarhuis Hammer voor het mooi knippen van mijn haar.

Groetjes van Anne

Anne

''Bedankt voor de mooie pruik''

Kaart haardonor

Ik doneerde mijn haar en maakte deze mooie kaart!

Kaart haardonor

''Ik doneerde mijn haar''

Sanne

Lieve stichting Haarwensen, ik heb mijn 4e en laatste haarwerk in ontvangst mogen nemen. Dit jaar nog een tintje donkerder en ik ben er weer super blij mee. Ik heb nu bijna 5 jaar alopecia totalis en zonder jullie was ik deze jaren een stuk moeilijker door gekomen. Ik wil jullie, haardonoren en sponsoren ontzettend bedanken voor alle hulp en vrijgevigheid!
Liefs Sanne xx

Sanne

''Zonder jullie was ik deze jaren een stuk moeilijker doorgekomen''

So Jung

''Wij zijn de mensen super dankbaar die dit voor onze dochter hebben kunnen realiseren. Wij hopen dat er in de toekomst nog meer mensen geholpen kunnen worden.Bij ons ging het allemaal heel snel. En so jung is nu met haar nieuwe haar naar school geweest. Dank jullie wel.''
So Jung

So Jung

''Wij zijn de mensen super dankbaar''

Karlijn

Karlijn heeft alopecia en draagt al meer dan 8 jaar haarwerken van Haarwensen. Als 15-jarige draagt zij dit haarwerk heel intensief. Deze gaat dan ook niet oneindig mee. Eind vorig jaar was haar oude haarwerk zo versleten dat deze vervangen moest worden. Omdat alle haarwerken gemaakt zijn gedoneerd haar, is geen enkel haarwerk precies hetzelfde. Gelukkig kon Karlijn snel wennen aan haar nieuwe haar.

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe pruik en alweer helemaal gewend aan deze kleur.

Ik wil dan ook de sponsor van mijn pruik heel hartelijk bedanken. Ik zou graag tegen ze willen zeggen dat ze mij en veel anderen kinderen weer helpen hun zelf te kunnen zijn en gelukkig te kunnen zijn. Ik ben dan ook super blij met mijn nieuwe pruik. Ik hoop dat deze sponsers en misschien toekomstige sponsors willen blijven meewerken om al de kinderen met alopecia net zo blij te maken als ik nu ben met deze pruik. Ik ben de sponsors super dankbaar dat ze mij willen helpen om mijn ziekte op een andere manier te overwinnen.

Vriendelijke groet,

Karlijn van de Langerijt

Karlijn

''Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe pruik''

Wende

Het is het donkere haarwerk geworden en Wende is ontzettend blij. Ze is direct naar haar beste vriendinnetje gegaan om het haarwerk te laten zien.

Wende

''Ze is ontzettend blij''

Anne

''Anne heeft een mooi haarwerk uitgezocht. Een hele andere dan haar vorige. Maar haar eigen haarkleur is ook donkerder. Dit haarwerk dus ook. Anne vond het spannend om met het nieuwe haarwerk naar school te gaan maar de reacties waren allemaal heel leuk.''
Anne

Anne

''De reacties waren allemaal heel erg leuk''

Dyvinia

Lieve Allemaal
Wat ben ik weer dolgelukkig nadat ik mijn 2 e haarwerk in ontvangst mocht nemen.
Ik ging passen en meteen de eerste was het beste,welke ik ook opzette ik wilde de eerste Hahah.
Met mijn lange mooie blonde haren kan ik weer vrolijk door het leven en voel ik me een echt meisje.
Dank je wel lieve iedereen dat jullie je haren doneren,daardoor heb ik een heel ander leven.
Groetjes xxx Dyvinia

Dyvinia

''Ik voel mij echt een meisje''

Sofie

Beste Steffie,

Afgelopen zaterdag zijn we met Sofie bij 'Haarwerkstudio Francy' in Breda geweest.
We zijn heel blij met de pruik die ze mocht uitkiezen.
Sofie heeft de hele dag aan haar 'kriebelende haren' in haar nek gevoeld... dat was lang geleden!

Hartelijke groeten,

ook zéker namens een blije Sofie,

Edward & Bianca Nieuwstraten
Sofie

Sofie

"We zijn heel blij met de pruik die ze mocht uitkiezen"

Anne-Matthea

Beste mensen en donoren van Stichting Haarwensen,

Wij Anne-Matthea en haar familie zijn heel blij en dankbaar voor het mooie haarstuk wat ze van jullie heeft ontvangen.

Ze is daardoor een heel ander meisje geworden, heeft veel meer zelfvertrouwen en is trots op zichzelf. Ze heeft het downsyndroom maar het valt nauwelijks nog bij haar op! Alle mensen om haar heen zijn enthousiast en verbaasd. Wat geweldig dat er mensen en kinderen zijn die hun mooie haar willen afstaan voor zo’n goed doel. Nogmaals heel hartelijk bedankt!!!

Hartelijke groeten van Anne-Matthea Kaptein, haar vader en moeder Louwe en Wiepke Kaptein en broers en zussen.

Anne-Matthea

''Wij zijn heel erg blij en dankbaar''

Demi

Demi draagt al vanwege haar alopecia al een aantal jaar haarwerken. Afgelopen week mocht zij een nieuw haarwerk uitzoeken. Het allereerste haarwerk was exact waar zij naar op zoek was, wat een juweeltje!

Ze zette hem op en het was alsof het haar eigen haar was zoals ze het vroeger had. Exact goed qua kleur en lengte, heel bijzonder.

Ik kan jullie niet genoeg bedanken, natuurlijk ook namens Demi.

Demi

''Ik kan jullie niet genoeg bedanken''

Vicki

De haren van de pruik zijn exact dezelfde kleur als de haren die ze zelf nog heeft, heel bijzonder: het ziet er heel natuurlijk uit. Morgen gaat ze voor het eerst naar school met pruik. Spannend! Ze heeft zelf ook al een foto op instagram gezet en krijgt er al heel lieve reacties en complimenten op

Bedankt

Vicki

''Het ziet er heel natuurlijk uit''

Nikki

Lieve stichting Haarwensen,

Graag willen wij jullie bedanken voor alle jaren dat Nikki een haarwerk van jullie heeft mogen ontvangen.
Dankzij jullie is Nikki haar pubertijd een stuk "makkelijker" doorgekomen!

Steffie, Patricia en alle andere medewerkers jullie zijn stuk voor stuk kanjers, echt hartelijk bedankt
voor alle jaren steun die wij hebben gehad van jullie.

Hopelijk kan de Stichting nog vele jaren blijven bestaan en nog heel veel andere kinderen deze hulp bieden.

Ook alle donateurs hartelijk bedankt namens ons!

Lieve groet,

Marga & Nikki

Nikki

''Dankzij jullie is Nikki haar pubertijd een stuk makkelijker doorgekomen''

Regina

Hallo allemaal, Ik ben Regina en ben 17 jaar. Ik heb alopecia. Ik ben bijna al mijn haar verloren. Dankzij stichting haarwensen heb ik mijn oude dikke bos weer terug. Hier ben ik stichting haarwensen en de donoren erg dankbaar voor. Ik weet niet van wie de haren zijn, maar ben er erg blij mee. Voel me weer gelukkig!!

Regina

''Dankzij Haarwensen heb ik mijn oude dikke bos weer terug''

Mayke

Vanmorgen heeft Mayke een prachtig haarstuk uit gezocht. Wat geweldig dat jullie dit voor kinderen realiseren. Onze hartelijke dank.

In de bijlage wat foto's van Mayke waarbij ze zelf haar haren doneert aan stichting haarwens, en de foto's van het prachtige haarstuk.

We danken jullie ook namens een hele blije Mayke.

Mayke

''Wij danken jullie''

Seth

Beste stichting haarwens en sponsoren,

Onze zoon Seth heeft sinds een tijdje psychische problemen met zijn uiterlijk, hij had als wens “gewoon”, gewoon te zijn. Wat zijn jullie snel voor hem aan de slag gegaan.
Sinds een week heeft Seth een haarwerk via jullie mogen ontvangen.
Van het weekend liep hij door de efteling en zei tegen mij: "Mama er kijkt nu niemand meer naar mij!" Wat liep hij zelfverzekerd door de efteling. Top gewoon dat dit kan, en fantastisch om hem zo te zien stralen. Wij willen jullie dan ook Super bedanken voor deze mogelijkheid.

Groetjes Seth en zijn Ouders.

Seth

''Top gewoon dat dit kan, en fantastisch om hem zo te zien stralen''

Taina

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee. Ik heb haar in weken niet meer zien stralen maar na gisteren zag ik haar weer stralen. Ik wil jullie daarom ook ontzettend bedanken voor het mooie haarwerk. Echt heel erg bedankt! Had dit echt niet verwacht, maar de haarwerken waren boven verwachting echt heel mooi''

Taina

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee.

Jayda

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee. Ik heb haar in weken niet meer zien stralen maar na gisteren zag ik haar weer stralen. Ik wil jullie daarom ook ontzettend bedanken voor het mooie haarwerk. Echt heel erg bedankt! Had dit echt niet verwacht, maar de haarwerken waren boven verwachting echt heel mooi''

Jayda

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee.

Amy

Beste stichting haarwens en sponsoren,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie pruik voor onze dochter Amy.
Na 3 jaar kaal / kort haar is zij enorm blij met deze mooie bos haar.
Zij voelt zich nu als elk ander leeftijdsgenootje en heeft ook duidelijk meer zelfvertrouwen.
Fijn dat dit door jullie (stichting) wordt mogelijk gemaakt.

Hartelijke groeten,
Amy en haar ouders.

Amy

''Zij voelt zich nu als elk ander leeftijdsgenootje en heeft ook duidelijk meer zelfvertrouwen''

Carice

Lieve sponsor,
Ik wil u heel erg bedanken voor uw donatie. Ik heb kanker gekregen en dat is enorme pech. Maar nu ben ik ook mijn haren kwijtgeraakt. Nu zie ik er niet meer mooi uit en lijk net op een jongen.

Heel blij was ik dat ik via Stichting haarwensen een pruik kon krijgen. Ik ben dan wel pas net 7 geworden maar toch wilde ik wel heel graag haar.

Toen mijn laatste haren werden afgeschoren werd ik heel verdrietig. Toen ze daarna mijn nieuwe haren opzetten werd ik zo blij. Ik ben dansend door de gangen naar huis gegaan.

Dankzij mijn pruik ben ik weer gewoon een meisje en voel ik me heel fijn.

Heel erg bedankt voor uw bijdrage. Deze is heel goed terecht gekomen.

Dikke knuffel
Carice Gaasbeek

Carice

''Ik wil u heel erg bedanken voor uw donatie''

Eline

Eline heeft vandaag lange haartjes gekregen. Eline heeft een zeer zeldzame aandoening genaamd 'Netherton syndroom' een van de symptomen is dat haar haar afbreekt, niet langer wordt dan een paar centimeter en ze heeft kale plekken. Een superlief persoon heeft haar hele lange haren afgeknipt en gedoneerd zodat Eline nu mooie vlechten kan hebben. Heel erg bedankt!!! Monique van Comfort Haarwerken wat ben je een leuk mens!! Eline is helemaal trots op het kapsel wat je haar gegeven hebt!

Eline

''Eline is helemaal trots op het kapsel wat je haar hebt gegeven''

Laura

Lieve stichting haarwensen,

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de mooie haarwerken die ik van jullie heb gekregen! Ik heb nu mijn laatste gehad en ook deze is super mooi!! Ik wil jullie de sponsers en de donateuren bedanken voor wat jullie allemaal hebben gedaan. Jullie weten niet half hoe blij je ons hiermee maakt, dat is niet in woorden uit te drukken !!

Dikke kus van Laura

Laura

''Jullie weten niet half hoe blij je ons hiermee maakt''

Rosa

Rosa is nu 7 en sinds een tijdje weten we dat ze Ectodermale Dysplasie heeft. Hierdoor heeft ze wel haar, maar het groeit nauwelijks, is erg broos en ook haar hoofdhuid is op sommige plekken goed zichtbaar. Ze droomde al een hele tijd van lang haar, zodat ze ook een keer een staartje of vlecht kon hebben. 

Begin dit jaar heeft onze dochter Rosa een prachtig haarwerk via Stichting Haarwensen mogen ontvangen. Het moment dat ze “haar nieuwe haar” op haar hoofdje kreeg is een moment om nooit te vergeten. Ze straalde van oor tot oor, was zichtbaar ontzettend blij met haar lange haar. De kleur was perfect, niet van haar eigen kleur te onderscheiden.

Ze draagt haar lange haren (bijna) elke dag. Soms als het heel warm is, wil ze een dagje zonder, maar zelfs dan straalt ze en heeft ze meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren.
We zijn stichting Haarwensen ontzettend dankbaar voor het blijer en zelfverzekerder maken van ons meisje.

Rosa

''Het moment dat ze haar nieuwe haar op haar hoofdje kreeg is een moment om nooit te vergeten''

Lianne

Lieve donateur van mijn mooie haarwerk,
Ik ben echt zo blij met mijn mooie haar!
Lianne

Lianne

''Ik ben echt zo blij met mijn mooie haar!''

Lucas

Lucas is heel erg blij met zijn nieuwe haar die hij al bijna 5 maanden met trots dag en dag uit draagt. We zijn stichting haarwensen en Monique van Comfort haarwerk zeer dankbaar die dit mogelijk hebben gemaakt.
Uiteraard ook de donoren en sponsoren die dit mogellijk maken.
BEDANKT voor alles.

Lucas

''Uiteraard ook de donoren en sponsoren bedankt!''

Sophie

Sophie is super blij met haar nieuwe haarwerk. Het is prachtig lang haar met precies de goede kleur. We willen Coos van Huizenaar Haarwerken in Venlo bedanken voor zijn professionele advies en vooral zijn vriendelijkheid. Daarnaast willen we natuurlijk ook alle donoren bedanken. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn. Sophie gaat weer met een grote glimlach naar school.

Sophie

''Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn''

Isabelle

Hallo ik ben Isabelle Smits bijna 12 jaar oud.
en ik woon ik Ottersum.
Ik heb al mijn hele leven geen haar.
Maar nu ik wat ouder ben wilde ik gaan kijken voor een haarstuk.
Op de Alopecia kinderdag had mama een folder meegenomen van Stichting Haarwensen.

Mama heeft de stichting gebeld en een week daarna konden we al terecht.
We konden vijf paar mooie haar stukken passen en daarvan hebben we een hele mooie gekozen.
En ik ben er heel erg blij mee!
Hartelijk dank voor deze mooi haren.
Lieve groeten van Isabelle

Isabelle

''Ik heb al mijn hele leven geen haar''

Escha

Vanwege de haarziekte Alopecia, viel het mooie lange blonde haar van onze dochter (van bijna 5 jaar) in 5 weken tijd bijna compleet uit. Ze is nu kaal geworden. Door stichting Haarwensen heeft onze dochter nu weer heel mooi lang haar en kan het haar weer in een staart. Ze is hier zo ontzettend blij mee. Hierbij willen we stichting Haarwens en alle haardonoren ontzettend bedanken.
Jullie maken het leven van een kind en haar ouders weer gelukkig.

 

Escha

''Ze is hier zo ontzettend blij mee''

Birte

We zijn gisteren Birte haar pruik van jullie gaan halen.
Het was een echt succes.
Birte is dolgelukkig
Dank jullie allemaal voor Birte haar mooie glimlach!

Birte

''Birte is dolgelukkig''

Elise

Elise is heel blij met haar haarwerk, we wisten niet dat ze er meteen zo aan gehecht zou zijn.
We zijn jullie en de haarzaak heel erg dankbaar voor deze kans.
Elise

Elise

''We wisten niet dat ze er meteen zo aan gehecht zou zijn''

Dyvinia en Angelina

Goede dag.
Hier het verhaal van 2 zusjes met alopecia (waarschijnlijk).
Al jaren aan het knokken wat mij lieve meiden hadden omdat ze geen haargroei hadden,helaas tot de dag van vandaag is er nog niks bekend.
Maar door haarwensen en jullie steun hebben mij meiden sinds december prachtig haarwerk.
We zijn jullie allemaal zo ontzettend dankbaar dat deze mogelijkheid er was,de meiden zijn zo veranderd en zo zelf verzekerd geworden echt een wereld van verschil.
Nogmaals allemaal super bedankt

Gr Angelina en Dyvinia en mama Angelica

Dyvinia en Angelina

''Wij zijn jullie allemaal zo dankbaar voor deze mogelijkheid''

Fleur

Fleur is super blij met haar nieuwe haar. Mooie lengte, goede kleur en .....hij valt ook beter dan de vorige!

Heel heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Groetjes nog uit Gouda

Fleur

''Ze is super blij met haar nieuwe haar''

Zina

“Lieve Haarwensen,

Ik ben Zina, 17 jaar, en heb sinds begin 2016 last van Alopecia. Vroeger had ik altijd heel dik en lang bruin haar en niemand kon beter toveren met kapsels dan ik. Plotseling viel alles uit en heb ik een tijdje het leven doorgemoeten als witte biljartbal! Ook een hele ervaring, maar gelukkig kan ik me dankzij stichting haarwensen weer vrouwelijk en op mijn gemak voelen. Gelukkig groeit mijn eigen haar redelijk goed, maar ondanks dat valt het ook weer uit en met mijn pruik voel ik me een stuk minder onzeker over wat er nog kan gaan komen omdat ik weet dat ik nu iets heb waarmee ik het zal kunnen verbergen, hoe erg het ook weer gaat worden.
Mijn nieuwe prachtige lange donkerbruine haren laten me ondanks al mijn verdriet weer voelen als van ouds. Ik kan er alles mee, zelfs een staart!
Ik wil iedereen van de stichting heel erg bedanken en natuurlijk ook alle donoren want zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn!

Verder wens ik iedereen die weet wat ik doormaak/doorgemaakt heb, of misschien iets soortgelijks, heel veel succes met het vechten tegen de ziekte, maar ook het verdriet. Je kunt steun krijgen van wie dan ook maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Zina”

Zina

“Lieve Haarwensen, Ik ben Zina, 17 jaar, en heb sinds begin 2016 last van Alopecia.

Laura

Vandaag weer een spannende dag voor onze Laura.... Ze kreeg haar nieuwe haarwerk van Stichting Haarwensen bij haar kapper Coos van Huizenaar Haarwerkspecialisten.
Laura heeft alopecia. Super blij en gelukkig is ze met haar nieuwe lange haren! Veel dank aan de stichting en aan Coos en niet te vergeten al die mensen die haren doneren!!

Laura

''Laura heeft alopecia en is super blij en gelukkig met haar nieuwe lange haren''

Kelsey

Hallo ik ben Kelsey en ik ben 16 jaar en heb sinds september 2015 last van haar uitval. Gecontateerd is dat ik Alopesia Areata heb, maar inmiddels anderhalf jaar verder heb ik nog een paar haren op mijn hoofd en breid het zich helaas verder uit op mijn lichaam.

Ik heb eerder een haarwerk gehad maar deze was synthetish. Dit is me niet bevallen ook omdat het niet goed gemeten is om mijn hoofd. Nu ben ik in contact gekomen met Stichting haarwensen en ben ik in het bezit van een super mooi haarwerk waarmee ik super blij ben. Ik voel me weer geaccepteerd.

Ook de medewerking van Frans Koopal in Groningen waar ik het haarwerk mocht ontvangen hebben mij hier super mee geholpen.

Kelsey

''Ik voel me weer geaccepteerd''

Indy

We willen jullie nog bedanken voor het super mooie haarwerk wat Indy heeft mogen ontvangen.

Indy heeft net na sinterklaas een mooie pruik van jullie mogen uitkiezen.
Ze kan niet beschrijven hoe blij ze hier mee is, super mooi lang haar daar droomde ze van want dat had ze ook voor dat ze alopeci kreeg. Haar wens kwam uit en ze is super blij met deze bos haar.

Iedereen op school en in haar omgeving vinden hem super. Ze kan weer staarten, vlechten en haarspelden doen want wat wil een meisje van 11 nou nog meer.

Bedankt voor deze pruik, jullie doen geweldig werk!

gr Jessica en Indy Jacobse

Indy

''Ze kan niet beschrijven hoe blij ze hier mee is''

Julia

In oktober van dit jaar mocht ik mijn tweede pruik uitzoeken, Monique van comfort haarwerken had weer hele mooie pruiken en na veel passen heb ik weer een hele mooie mogen uitkiezen.

Deze pruik is nog mooier dan mijn vorige en ik wil alle meiden die hun haar doneren voor de stichting super bedanken want zonder jullie haar zou ik met een petje door het leven moeten en dat is toch een stuk minder leuk. Een dikke knuffel van Julia

Groetjes Marjanne en Julia

Julia

''Deze pruik is nog mooier dan mijn vorige''

Tia

Erg zenuwachtig gingen we. De smile die Tia had zei zoveel. Wat was ze blij met de mooie kroeshaar pruik. Het Team van Hair and Beauty MP is geweldig. Heel erg bedankt. .....We zijn heel dankbaar.
Stichting Haarwens nogmaals dank jullie.
Groetjes,
José en Tia

Tia

''De smile die tia had zei zoveel''

Sanne

Lieve meiden van de stichting,

Deze maand heb ik mijn 3e haarwerk gekregen en dit jaar een ander kleurtje! Ik ben heel mijn leven al blond geweest en had ook altijd blonde haarwerken. Nu wou ik een keer wat anders, nu heb ik bruin en ben er super blij mee. Ik krijg veel leuke reacties en vind het zelf ook erg leuk staan. Ik ben zo blij dat jullie er zijn en dit mogelijk maken!

Groetjes Sanne

Sanne

''Ik krijg veel leuke reacties en vind het zelf ook erg leuk staan''

Lot

Sinds een maand heeft de 6-jarige Lot last van extreme haaruitval. Omdat de kale plekken steeds groter werden wilde Lot graag een oplossing. Deze vond zij bij Haarwensen. Onlangs heeft zij haar prachtige nieuwe haren in ontvangst genomen. Met dank aan de sponsoren en haardonoren konden wij deze kosteloos aanbieden. Lot is super blij en haar ouders ook.

''Heel erg bedankt. We zijn ook super geholpen door Corné van Haar Uniek in Oss. Groetjes van een super blije Lot’’

Lot

''Heel erg bedankt!''

Roxy

Op 9-en jarige leeftijd is mijn haar uitgevallen door de ziekte Alopecia. Vanaf die leeftijd heb ik altijd een pruik met nep haar gehad. Nu heb ik van Haarwensen een pruik van echt haar gekregen en het verbaasd mij keer op keer hoeveel mogelijkheden er zijn met de styling van dit haar. Ik ben nu 18 jaar en ik heb voor het eerst sinds dat mijn haar is uitgevallen weer een ingevlochten vlecht in gehad! Ik ben zo blij met iedereen die zich inzet voor de stichting Haarwensen, ik voel me een stuk zelfverzekerder met dit prachtige haar! Liefs

Roxy

''Ik ben zo blij met iedereen die zich inzet voor de stichting''

Naomi

Lieve haarwensen,
Ik ben Naomi, ik ben 15 jaar.
Ik was 12 jaar toen mijn haar begon uit te vallen.
Dat komt omdat ik Alopecia heb.
Ik ben blij dat stichting haarwens mij heeft kunnen helpen aan een mooi nieuw haarwerk.
Ik ben er ontzettend blij mee.
Heel erg bedankt !!

Groetjes, Naomi

Naomi

''Ik was 12 jaar toen mijn haar begon uit te vallen''

Yara

Ik ben Yara en ik ben 7 jaar. Heel erg bedankt voor het mooie haar. Door mijn ziekte Ectodermale Dysplasie heb ik weinig haar en kan ik alles verliezen. Daarom zo fijn dat jullie mij hebben geholpen!!!!

Yara

''Het is zo fijn dat jullie mij hebben geholpen''

Nina

Nina was zonder haar haarwerk erg onzeker. Ze dacht dat het niet zou uitmaken of ze nu wel of geen haar had. Ze verstopte zichzelf vaak onder een dikke muts. Maar nadat Ixxi Haarwerken het haarwerk mooi gefohnd en gestyled had, is ze toch gaan experimenteren. Ze draagt nu zelfs weer make-up en fleurt met de dag op.

Door haar herwonnen zelfvertrouwen, maakt ze zelfs weer selfies! En zeg nou zelf... dat haarwerk ziet er ook gewoon heel cool uit, echt mooi. Het was even wennen...maar het haarwerk is nu naar haar zin. Ik besef nu ook pas hoe het deze vreselijke periode waarin ze veel chemo's krijgt, verzacht voor Nina.

Dankjewel dus!

Nina

''Door haar herwonnen zelfvertrouwen, maakt ze zelfs weer selfies''

Jasmijn

Beste mensen van stichting Haarwensen,

Ik ben Jasmijn (17 jaar) en op 18 januari is bij mij lymfeklierkanker geconstateerd. Ik ben toen erg geschrokken, want natuurlijk één van de bijwerkingen van de chemotherapie die ik krijg is haar uitval. Gelijk na de eerste 5 dagen chemo viel mijn haar al vreselijk erg uit.
We zijn toen in contact gekomen met Koopal Haarwerken in Groningen en al snel hadden zij, in samenwerking met jullie, een super mooi haarwerk voor mij klaar liggen! Ik ben er zo blij mee en ik vind het haast mooier haar dan mijn eigen haar! Veel mensen denken ook dat ik mijn haar een beetje donkerder gekleurd heb. Hiervoor wil ik jullie bedanken en natuurlijk diegene die dit super mooie lange haar heeft gedoneerd :)

Groetjes,

Jasmijn Tempel

Jasmijn

''Ik ben er zo blij mee en ik vind het haast mooier dan mijn eigen haar''

Babette

Beste stichting Haarwensen,

 

Ik heb afgelopen maand alweer mijn 5e haarwerk mogen uitzoeken.

Ik ben nu bijna 17 en toen ik 11 was is al mijn haar uitgevallen door de ziekte alopecia, waardoor ik geen haar meer had.

Toen ben ik in contact gekomen met stichting Haarwensen en ik krijg al 5 jaar lang hele mooie haarwerken.

Van nature was ik heel licht blond, en heb ik de afgelopen jaren ook een blond haarwerk gehad.

Deze keer ben ik voor een tintje donkerder gegaan en het bevalt mij heel erg goed!

Het is een mooie lengte en een hele mooie kleur, ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie dit mogelijk maken!

 

Groetjes, Babette

Babette

''Ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie dit mogelijk maken''

Anna

Ik ben een 8 jarig meisje met alopecia en ik vind het supertof dat Moniek bij Comfort Haarwerken in Gouda mij helpt. Ik draag de pruik bijna elke dag. Hij zit heel erg lekker en is heel mooi.

Bedankt, Anna!!!!

Anna

''Ik draag de pruik bijna elke dag''

Tara

Lieve mensen van Stichting Haarwensen,

Hier een foto van onze dochter Tara. Tara is 4 jaar oud en heeft sinds een paar maanden alopecia, waardoor ze bijna al haar haartjes verloren is. Sinds kort draagt ze een haarwerk, van jullie Stichting.
Wij als ouders en vooral Tara willen jullie heel erg bedanken hier voor. Wij zijn ook heel erg trots op alle kinderen en volwassen die hun haren doneren, super van jullie! Je kunt hier zien hoe blij je een kind kunt maken. Dikke duim van Tara!

Tara

''Je kunt hier zien hoe blij je een kind kunt maken''

Anne

Beste mensen en donoren van Stichting Haarwensen,

Wij Anne-Matthea en haar familie zijn heel blij en dankbaar voor het mooie haarstuk wat ze van jullie heeft ontvangen.

Ze is daardoor een heel ander meisje geworden, heeft veel meer zelfvertrouwen en is trots op zichzelf. Ze heeft het downsyndroom maar het valt nauwelijks nog bij haar op! Alle mensen om haar heen zijn enthousiast en verbaasd. Wat geweldig dat er mensen en kinderen zijn die hun mooie haar willen afstaan voor zo’n goed doel. Nogmaals heel hartelijk bedankt!!!

Hartelijke groeten van Anne-Matthea Kaptein, haar vader en moeder Louwe en Wiepke Kaptein en broers en zussen.

Anne

''Ze is daardoor een heel ander meisje geworden''

Saskia

Ik ben Saskia en heb voor de tweede keer een Wilmstumor. Ik ben erg verdrietig dat mijn haartjes voor de tweede keer gaan uitvallen. Gelukkig heb ik heel snel een pruik via Stichting Haarwensen mogen ontvangen waar ik heel erg blij mee ben! Heel erg bedankt!

Saskia

''Ik ben erg verdrietig dat mijn haartjes voor de 2e keer gaan uitvallen''

Amylin

Vanmiddag ben ik weer echt heel blij gemaakt! 'n nieuw haarwerk met hele mooie lange haren! Wat was ik blij om na jaren weer zulke lange haren te mogen hebben. Ik werd weer heel fijn geholpen bij de Haarzaak in Koewacht. Ik zie er altijd naar uit om daar naar toe te gaan. Nadat ik mijn haarwerk had gekozen werd er een hele mooie vlecht in gedaan en werd deze mooie foto gemaakt!! Het was een hele fijne middag!

Wat ben ik blij dat het mogelijk is om zo'n mooi haarwerk te dragen. Daarom wil ik iedereen die dit mogelijk maakt heel erg bedanken!! Zo fijn om net als andere meisjes gewoon mooie lange haren te mogen hebben... ondanks dat ik Alopecia Areata heb.

Liefs van Amylin (10 jaar)

Amylin

''Wat ben ik blij dat het mogelijk is om zo'n mooi haarwerk te dragen''

Karla

Nooit gedacht dat het zo ver zou komen. Sommigen van jullie wisten het al. En aangezien het allemaal begint op te vallen en het gezien wordt zal ik er maar gewoon eerlijk over zijn. Ik heb de ziekte alopecia areata. Oftewel, last van haaruitval. Ik loop hier al mijn hele leven mee maar het bleef altijd bij kleine plekjes waar mijn haar na een half jaar wel weer terug kwam. Tot twee maanden geleden, gewoon rustig op de bank zittend, even met mijn handen door mijn haren en toen had ik ineens flink wat haar in mijn hand. Ik dacht, ach zal wel aan de tijd van ’t jaar liggen. Tot dat er elke dag, elk uur zoveel haar uit viel. Toen drong het wel even door, shit ik word kaal. Wetende in ons achterhoofd dat je er niks aan kunt doen. We gingen op zoek naar pruiken, helaas zijn die dingen onbetaalbaar. Toen kwamen we bij de geweldige ‘Stichting Haarwensen’. Dankzij allemaal mensen die geld en hun haar gedoneerd hebben, heb ik weer wat zekerheid! Ik hoef gelukkig niet rond te lopen met een kale knikker! DANKJEWEL!

Liefs Karla

Karla

''Ik hoef gelukkig niet rond te lopen met een kale knikker''

Pien

Twee weken geleden.....

Ik heb mijn nieuwe haarwerk gekregen! We hebben ook mijn haren die er nog waren afgeschoren. Ik vind het heel fijn dat ik dankzij jullie weer mooi haar heb! Het is zo mooi dat de stichting er is! Zo speciaal! Heel erg bedankt daarvoor.

Groetjes Pien

Pien

''Ik vind het heel fijn dat ik dankzij jullie weer mooi haar heb''

Esley

Ik ben Esley Kok en ik ben 17 jaar oud. 1 augustus 2015 heb ik mijn haar afgeknipt om het bij Haarwensen te doneren. Ik heb dit gedaan omdat ik zelf ziek ben. Ik heb lymfeklierkanker en dit is op 20 juli bij mij geconstateerd. Ik wist dat ik mijn haar ging verliezen en ook wist ik dat ik een pruik wilde. Ik wilde daarom mijn lange haar ook doneren, voor iemand anders. Ik gun een ander kind met kanker of een andere haarziekte ook een pruik.

3 augustus 2015 begon mijn aller eerste chemokuur en daarom heb ik mijn haar die ochtend ingeleverd bij Haarwensen. Dat was een zeer bijzonder moment. 25-30 cm haar was er van mijn haar af en ik had nog een boblijn over. Als mijn haar zou gaan uitvallen moest ik dat doorgeven en stuurde Haarwensen de pruiken die ze voor mij hebben uitgezocht naar het AMC waar ik deze pruiken dan kon passen. Ik kon natuurlijk geen pruik passen met mijn eigen haar er nog op dus eerst ging de tondeuse eroverheen. Nu ik kaal was kon ik de pruiken mooi passen. Er waren 3 prachtige pruiken voor mij uitgekozen. Ze waren allemaal mooi maar 1 pruik paste dan toch echt het beste. Hij werd op mijn hoofd gezet, in model geknipt en ik was klaar om te gaan.

Ik heb gemerkt dat ik de pruik niet elke dag draag maar als er een bijzonder moment is zoals een schooldag is het fijn om zo’n prachtig stuk op je hoofd te hebben. Ik ben hier Haarwensen en mijn sponsor dan ook zeer dankbaar voor. De pruik zit zo mooi en hij lijkt zo echt dat niemand ziet dat het een pruik is.

Alhoewel ik het nu geen probleem vind dat ik kaal ben, vind ik het erg fijn dat ik deze pruik heb en hem op kan zetten wanneer ik wil.

Liefs Esley

Esley

''Ik gun een ander kind met kanker of een andere haarziekte ook een pruik''

Amy

Sinds afgelopen winter valt het haar van de 8-jarige Amy uit. De laatste maanden zijn de kale plekken zo groot geworden, dat zij deze niet meer kon bedekken. Amy was hier heel verdrietig over. Gelukkig kon zij dankzij de financiële- en haardonaties aan Haarwensen afgelopen week kosteloos een prachtig haarwerk uitzoeken.
Ze is er dolblij mee en draag het haarwerk elke dag met veel plezier.
Amy is één van de maar liefst 750 kinderen die reeds een haarwerk heeft ontvangen. Alle sponsoren bedankt voor jullie gift! Dankzij jullie bijdrage heeft Amy samen met 749 andere kinderen haar zelfvertrouwen weer terug gekregen.

Amy

''Gelukkig kon zij dankzij de financiele- en haardonaties een pruik uitzoeken''

Deniz

Beste medewerkers, sponsors, donateurs en vrijwilligers,

Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor de mooie pruik. Het heeft mijn dochter echt heel erg goed gedaan. Ze voelt zich nu zekerder en kan weer als een 'gewoon meisje van 12' over straat in plaats van altijd gelijk dat zieke, kale meisje te zijn. Ik merk dat ze uit haar pyjama’s is gekropen en weer leukere kleding aantrekt. Het geeft haar de zekerheid en zin om straks weer aan een nieuwe school te gaan beginnen.

Door chemo en deze rotziekte verliezen kinderen niet alleen hun haren, ze verliezen ook hun sprank. Gelukkig hebben jullie haar 'haren' kunnen geven. Ik meen de laatste tijd (misschien door de toenemende zekerheid) weer af en toe een klein beetje van die sprank gezien te hebben. Onze dank is groot.

Leonie (moeder Deniz)

Deniz

''Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor de mooie pruik''

Sofie

Ik ben hartstikke blij met m'n nieuwe pruik! Dankjewel!

Groetjes Sofie

Sofie

''Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe pruik''

Myrthe

Een berichtje van de moeder van Myrthe:

''Myrthe is afgelopen woensdag 8-7-15 naar Haarhuis Hammer geweest in Assen. Jullie hadden daar haarwerken heen gestuurd voor haar en Myrthe had veel keus. Maar 1 haarwerk was prachtig en heel natuurlijk bij haar. Hiermee is ze ook naar huis gegaan. Sinds dien hebben we een stralende Myrthe! Gisteren was ze jarig en had ze haar beste vriendinnen uitgenodigd en die reageerden heel enthousiast en positief. Ondanks dat ze haar draai nog even moet vinden, straalt ze van oor tot oor! Nogmaals super bedankt!!!!!!!!''

Myrthe

"Sinds dien hebben we een stralende Myrthe!"

Ayla

Ik wil jullie (stichting haarwensen, met name Lindsey, waar ik erg leuk contact mee heb gehad de afgelopen tijd!), de donateurs en sponsoren ontzettend bedanken voor alle mooie haarwerken die ik heb mogen ontvangen! Ik heb me door deze haarwerken nooit ´ziek´ hoeven voelen. De haarwerken voelen als mijn echte haar, ik kan er dan ook alles mee, zwemmen, sporten, slapen en douchen... Dit allemaal met dank aan jullie!
Bedankt!

Liefs Ayla Bierhof

Ayla

''De haarwerken voelen als mijn echte haar''

Sara

Lieve stichting Haarwensen, alle kinderen die hun haren gedoneerd hebben aan stichting Haarwensen en alle bedrijven en donateurs die geld geschonken hebben.

3 jaar geleden, ik was toen 5 jaar, had ik bij elkaar gespaard een hele bos haar.Samen met mijn zus ben ik naar een knipdag in Noordwijk gegaan. Daar hebben ze onze staarten in een mooie vlecht gedaan. Tjakka daar ging de schaar in onze haren. We hebben meteen weer besloten vanaf nu gaan we weer sparen. We zijn samen met mama zeepjes gaan maken. In de buurt hebben we deze verkocht en kregen we voor stichting haarwensen ruim honderd knaken.

Nu 3 jaar later, het was net voor de kerstdagen verscheen er een kale plek op mijn hoofdje, het was niet voor het eerst dat we dat zagen. Elke dag moest mama 4 borstels haar uitkammen. De plekken werden groter en werden echte inhammen. Wekenlang ben ik met mooie mutsjes naar school gegaan. Maar we wisten natuurlijk van Stichting Haarwensen haar bestaan. We mochten snel naar kapper Peels in Eindhoven komen. Daar lagen 5 pruiken voor me klaar waar ik alleen maar van kon dromen. Na veel passen, vergelijken en goede adviezen. Heb ik zelf een supermooie pruik uit mogen kiezen.

Lieve mensen van Stichting Haarwensen wat hebben jullie veel voor mij gedaan. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk alle donoren, zonder jullie zou er geen enkele pruik ontstaan.

Dikke knuffel van Sara Geerts

Sara

''Wat hebben jullie veel voor mij gedaan''

Sanne

Sanne en wij zijn erg blij met haar nieuwe haarwerk, vooral ook omdat deze zulke mooie lange haren had, helemaal top!! Nogmaals hartelijk dank voor alles, en natuurlijk ook het steunpunt Confident in Enschede, jullie zijn top!!

Familie Stijntjes

Sanne

''Jullie zijn top''

Hailey

Sinds een week heb ik weer haar, ik ben er heel erg blij hoe het is geworden. Monique van comfort haarwerken heeft ons super goed geholpen. Zij was heel erg behulpzaam en heeft mij, mijn Papa en Mama heel erg goed geholpen, wij vonden het allemaal best wel spannend. Ik wil Stichting Haarwensen heel erg bedanken voor mijn mooie haar.

Ik krijg hele leuke reacties op straat en op school. Ik vind het nu heel erg leuk dat ik mijn haar leuk kan stylen met leuke haarbanden en vlechtjes.

Dikke kus, Hailey.

Hailey

''Sinds een week heb ik weer haar''

Marissa

Vandaag was het zover. We hadden de afspraak bij Hairtrends in het AMC. Het was een moment waar Marissa in eerste instantie erg tegen op zag, maar uiteindelijk ook wel naar uit keek. Zondag was haar haar begonnen met uitvallen, maar het ging echt heel erg hard. Ze had er heel veel last van, het jeukte, prikte en zat helemaal in de knoop. En dat deed ook weer zeer. Dus uiteindelijk was het een opluchting toen het er vandaag af was. Ze vond alle pruiken die jullie voor haar geselecteerd hadden erg mooi, maar samen met haar zus, de kapster en mij, heeft ze uiteindelijk de pruik uitgekozen die het beste bij haar paste. En wat is ze er blij mee!

En daar zijn wij natuurlijk ook weer heel blij mee! Want elke lach die we in deze rottijd op haar gezicht zien, is goud waard.

We willen jullie dan ook heel erg bedanken dat jullie dit voor onze kanjer hebben mogelijk gemaakt! Geweldig! Op de foto onze blije dochter met haar nieuwe haarwerk.

Groeten, familie van Straaten.

Marissa

''Elke lach die we in deze rottijd zien is goud waard''

Fleur

Een pruik ontvangen is niet altijd leuk. Ook Fleur heeft dit ondervonden. In het begin werd de pruik alleen thuis gedragen als zij alleen was. Het was erg confronterend en ze was er erg onzeker over. Pas toen ze foto’s van zichzelf op Instagram had geplaatst en daar heel veel positieve reacties op had gekregen is haar zag ze de waarde van de pruik in. Niemand zag dat ze een pruik op had! Dit was het grootste compliment wat zij kon krijgen.

De moeder van Fleur: "Afgelopen zaterdag hadden we een feestje van mensen die we even niet gezien hadden. Ze had haar pruik op gezet. Niemand reageerde....niemand zag het!
Ze hadden Fleurs haar niet dunner zien worden en zagen geen verschil.
Ze fiets er 8 km tegen wind in mee naar school! Net of het de normaalste zaak is! Voorheen heb ik haar altijd met de auto gebracht. Nu wilde ze fietsen!!!
Vriendinnen komen en ze hebben de grootste lol.
Deze pruik heeft van de week zoveel emotionele verandering gebracht bij Fleur!
DANK JULLIE WEL!!!"

Fleur

''Ze hadden Fleurs haar niet dunner zien worden en zagen geen verschil''

Faye

Faye straalt echt op de foto, helemaal blij met haar nieuwe haren! Ontzettend bedankt!

Faye

''Faye straalt echt op de foto, helemaal blij met haar nieuwe haren!''

Marith

Hoi! Vanaf mijn 8e heb ik loose anagen hair syndroom, dat klinkt denk ik heel onbekend. Loose anangen hair syndroom kan vanaf je 13e jaar overgaan en daar wachtten we dus op. Toen kwam er helaas alopecia bij. Het laatste half jaar is mijn haar, waarschijnlijk door de alopecia, heel hard achteruit gegaan. Ik ben niet helemaal kaal maar een pruik is gewoon veel fijner! Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik!!! Binnen 1 dag waren mijn ouders en broertjes eraan gewend. Ik was ook binnen 1 dag gewend aan het zicht maar na ong. 1 week voelde ik de pruik niet meer zitten. Ik wil alle sponsors en de donateurs van het haar heel erg hartelijk bedanken! Ik ben er superblij mee!

Groetjes Marith

Marith

''Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik''

Faye

Afgelopen vrijdag zijn we met Faye naar het steunpunt in Gorssel geweest. We kregen allereerst uitleg over de haarwerken wanneer Faye de door jullie opgestuurde modellen mocht passen. Ze heeft zowel haarwerken als haarstukken gepast, echter Faye gaf zelf aan dat ze een haarwerk prettiger vond. Hoewel we het niet hadden verwacht gingen we naar huis met een prachtig haarwerk.

Faye heeft hele fijne reacties gekregen, iedereen is heel lief. Ze heeft het haarwerk sinds vrijdag elke dag op en vindt het heerlijk dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over de kale plekken en nu kan ze veel meer met haar haren. Ze verliest nog steeds veel haar en zonder pruik is het bijna niet te doen. Het is natuurlijk even wennen, maar dat komt helemaal goed.

We zijn ontzettend blij met jullie hulp, alles is zo snel geregeld. Geweldig dat jullie er zijn. De reacties zijn echt super. Mensen die het niet weten valt het helemaal niet op, ze voelt zich een stuk zekerder.

Faye

"Mensen die het niet weten valt het helemaal niet op, ze voelt zich een stuk zekerder."

Rianne

Hier een foto van Rianne die weer ontzettend blij is met het haarwerk dat ze van jullie heeft gekregen!
Heel erg bedankt en natuurlijk ook al die mensen die hun haar doneren zodat dit mogelijk is.
Groetjes Alex, Els en Rianne

Rianne

"Weer ontzettend blij is met het haarwerk"

Tessa

hoi, dit is tessa . Tessa is 8 jaar en heeft alopecia tessa heeft kale plekken boven op haar hoofd, donderdag heeft zij een heel mooi haarwerkje van stichting Haarwensen mogen ontvangen ,wij als ouders en vooral tessa is hier heel er blij mee dankjewel hier voor.

Tessa

"wij als ouders en vooral tessa is hier heel er blij mee"

Sharon

Beste stichting haarwensen.

Vanmiddag heb ik een onwijs mooi kado van jullie ontvangen. Een onwijs mooie blonde pruik. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat jullie mij dit konden geven. Mijn dank is zo groot het is met geen pen te beschrijven! Ook wist ik nooit dat haar zoveel voor iemand kon betekenen. Ik voel me gelijk alweer een stuk zelfverzekerder! Vooral omdat ik binnen 1 week al meer dan de helft van me haar was verloren. De artsen hadden het nog nooit zo snel gezien.

Mijn dank is zo ontzettend groot! Echt super bedankt!! Veel liefs sharon

Sharon

"Een onwijs mooie blonde pruik."

Naomi

Eerst wil ik me voorstellen: ik ben Naomi Haselager en ben 18 jaar.
10 december 2013 heb ik te horen gekregen dat ik acute lymfatische leukemie heb.
Hierdoor moest ik op genomen worden in het AMC- Amsterdam. Ik zou direct behandeld worden, dit was eerst een week met alleen prednison en daarna meteen behandelingen met chemokuren. Dit betekende wel dat ik mijn haar hierdoor ging verliezen. Ik was hier zeer kwaad en verdrietig onder, want dan betekend het dat ik kaal zou worden. Hierdoor had ik ook het gevoel dat ik geen tweeling meer was. Een tweelingzus met lang haar en de andere kaal. En kaal over straat was ook een slecht idee!
Mijn ouders hebben informatie gevraagd bij de kapper en die hebben hun in contact gebracht met Stichting Haarwensen, die helpen kinderen tot en met 18 jaar aan een haarwerk.
Na het eerste contact met de stichting moesten we wat foto’s toe mailen en de hoofdmaat.
De rest regelt de stichting allemaal voor ons.
Een dag voor kerst kregen we al het bericht dat mijn pruiken er waren. Er kwamen er 4 zodat ze het beste konden kijken welke het beste bij mij zou staan.
Maar ik was mijn haar nog niet hellemaal kwijt dus moest nog even wachten met passen. Toen mijn haar erg dun werd heb ik besloten de rest af te laten scheren en kon ik een afspraak maken voor mijn pruik.
Nadat ik mijn pruik heb gekregen was ik al een stuk gerust gesteld en durfde weer over straat. Toen ik door een buurvrouw werd aangesproken met de vraag hoe het met mijn zus ging wist ik dat ik er niet heel erg anders uit zag. Ze zag nog het verschil niet tussen ons tweeën, goed teken dus en met recht een compliment voor de stichting.
Dit is in grote lijnen mijn verhaal. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar dankzij stichting haarwensen met een mooi haarwerk op mijn hoofd.

Liefs Naomi

Naomi

"Wist ik dat ik er niet heel erg anders uit zag"

Roos

Ik heb mijn haarwerk weer mogen ontvangen, en gelukkig zat er weer een heel mooie bij! De eerste was natuurlijk weer de beste :) Mooi lang en de perfecte kleur, komt erg in de buurt van mijn eigen kleur.

Dit was helaas wel de laatste pruik die ik van Haarwensen mag ontvangen, ik ben er heel erg dankbaar voor, dit heeft mij bijna 10.000 euro bespaart! Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken, maar ik liep er de laatste jaren in iedergeval heel zeker bij, en dat heb ik aan jullie te danken. Ik denk dat dat niet in woorden te beschrijven is.

Ik zou zeggen, bedankt voor alles en ik ben blij dat jullie nog heel veel kinderen blij gaan maken met een mooi haarwerk!

Roos Prins

 

Roos

"Mooi lang en de perfecte kleur, komt erg in de buurt van mijn eigen kleur."

Thom

Afgelopen zaterdag ging ik met mijn vader mee.
Ik dacht dat wij naar de film gingen.
Tot wij bij de kaper stopten want toen dacht ik ,dat mijn haarstukje klaar was.
Ik liep naar binnen en ging naar de wachtruimten toe.
Daar las ik een Donald Duck je tot Jack mij op kwam halen.
We gingen naar de kamer waar ik mijn haarstukje kreeg.
Het was meten en passen maar mijn haar is klaar.
Ik was zooooooooooooooooooooooo blij toen ik mijn nieuwe haar zag .
Het was heel mooi !!!
Wij zijn nog even mijn haar gaan showen in de stad.

Thom Havermans

Thom

"Ik was zooooooooooooooooooooooo blij toen ik mijn nieuwe haar zag"

Carmen

Hallo,

Ik ben Carmen Dunnewind, ik ben 16 jaar oud en ik heb in 2010 een hersentumor gehad. Gelukkig ben ik nu al twee en een half jaar schoon, maar mijn haar komt waarschijnlijk niet meer helemaal goed terug. Daarom heb ik nu een pruik gekregen. ik wil daarom de stichting, de sponsoren en de donateurs heel hartelijk bedanken, want zonder jullie had ik deze mooie pruik niet gehad. Ik vind het super gaaf dat er mensen zijn die hun haar af willen staan om er pruiken van te laten maken! Ik ben heel erg blij met mijn supermooie pruik! Ik heb heel veel respect voor jullie dat jullie dit hebben gedaan! Nogmaals bedankt!

Groetjes Carmen Dunnewind

Carmen

"Ik vind het super gaaf dat er mensen zijn die hun haar af willen staan"

Babette

Beste Stichting Haarwensen!
Ik heb alopecia areata waardoor al mijn haar is uitgevallen ,toen ik 11 jaar was.
Vorige week kreeg ik mijn pruik van haarwensen. Hij is super mooi en ik ben er onwijs blij mee!
Heel erg bedankt dat ik deze pruik mocht ontvangen.

Groetjes, Babette

Babette

"Hij is super mooi en ik ben er onwijs blij mee!"

Kayleigh

De moeder van Kayleigh;

''Ik wil Haarwensen bij deze heel hartelijk bedanken voor het helpen van mijn dochter Kayleigh!!

In de kapsalon is Kayleigh heel erg goed geholpen. En toen ze haar pruik op haar hoofd had, kwamen er tranen van geluk!! En dat is voor een moeder echt het mooiste om te zien, om je dochter zo te zien opfleuren en dat het er zo goed doet. Ik heb niets meer dan lof voor jullie snelle handelen!! Helemaal top!! Super bedankt.''

Kayleigh

"Toen ze haar pruik op haar hoofd had, kwamen er tranen van geluk!!"

Izaya

Bedankt Stichting Haarwensen en Huizenaar Haarwerkspecialisten dat jullie dit hebben mogen waarmaken.

Izaya

"Bedankt jullie dit hebben mogen waarmaken."

Lara

Lara en haar moeder stuurde deze kaart naar Haarwensen om iedereen te bedanken voor de mooie pruik!

Lara

"Ik draag jullie een warm hart toe"

Marielle

''Hallo meneer en of mevrouw .
U spreekt met marrielle van beek.
Ik wil jullie bedanken dat ik weer haar hebt .
ik heb de pruik heel snel ontvangen.
ik ben heel erg blij met mijn nieuwe haar .
ik durft weer over straat te gaan en in de spiegel te kijken naar mijn nieuwe haar.
Ik ben heel erg tevreden over jullie .
Ik durf weer alles te gaan doen .
Ik durf ook weer uit gaan .
Ik voel me heel erg prettig met een mooie pruik.
Ik ben blij dat stichting haar wensen bestaad .
Ik ben hardstikke blij met een mooie pruik van echt haar.
Dit berichtje mag iedereen van mij lezen .
Ik wow een foto laten zien over mijn nieuwe haar . wat ik allemaal mee kan doen .

Ik geef een top 10 aan jullie .

XXX liefs marrielle van beek .''

Marielle

"Ik durf weer over straat te gaan"

Veerle

Lieve Patricia en Linsey en alle vrijwilligers van Stichting Haarwensen,

Voor de allereerste keer in mijn leven mag ik lang haar hebben! En daar ben ik super blij mee! In Breda bij Haarwerken Elly, ben ik weer heel lief geholpen door Claudia. Dikke duim! Ik hoop dat ik lang plezier mag hebben van mijn nieuwe haren!!

Lieve Groetjes Veerle xx

Veerle

"k hoop dat ik lang plezier mag hebben van mijn nieuwe haren!!"

Melanie

Een berichtje van de moeder van Melanie:

'Door medicijn gebruik is Melanie haar haar erg dun geworden. Afgelopen zaterdag heeft ze via de Stichting Haarwensen een haarwerkje mogen ontvangen. Meisje straalt weer..

We willen de stichting Haarwensen en Timme haircreations dan ook hartelijk bedanken voor deze mogelijkheid.

Melanie

"Melanie straalt weer"

Davy

Davy ontving een haarstukje van de Stichting. Hij is namelijk niet helemaal kaal. Lees de kaart om te weten hoe hij reageerde op het krijgen van een haarstukje.

Davy

"Ik vond het geweldig om weer een volle bos te hebben"

Alissa

Hartelijk bedankt voor jullie pruik. Jullie verrichten echt goed werk voor alle kinderen met haarverlies. Ik ben er echt heel blij mee. Ik hoop dat mensen blijven doneren want, het is wel fijn om hem als je naar buiten gaat op de zetten. Dan staren mensen niet zoveel naar je. Nogmaals hartelijk bedankt!! hier een foto van mij met mijn pruik. groetjes, Alissa Schuijlenburch.

Alissa

"Dan staren mensen niet zoveel naar je"

Denise

Hierbij willen wij, Denise en ons gezin, jullie hartelijk bedanken voor het haarwerk die Denise mocht ontvangen van Stichting Haarwerk, nadat zij haar haar heeft verloren ivm Alopecia. Ook voor wat betreft de snelheid waarbij ze is geholpen is werkelijk geweldig!. Tevens willen we hierbij een groot compliment geven aan Monique van Comfort Haarwerken in Gouda, wat een ontzettende kei in haar vak lief en zeer vakkundig. 

Nogmaals heel veel dank.

met vriendelijke groet,

Yvonne en Denise Flinterman

Denise

"Ook voor wat betreft de snelheid waarbij ze is geholpen is werkelijk geweldig!"

Anne

Stichting Haarwensen; hartelijk bedankt voor het mooie haarwerk, wat Anne heeft gekregen.

Het heeft haar ( en ons als gezin) zo bijzonder goed gedaan, ze is er héél erg trots op! ( En wij ook, we genieten er zo van, dat de ‘oude’ Anne weer ‘terug’ is. En nog belangrijker, Anne is weer gewoon! De mensen kijken haar niet meer naar. Nu pas dringt het tot ons door, hoe iedereen na haar keek. Nu kijkt niemand, want ze is ‘gewoon’. Dit vind ze zo fijn! De mensen rondom ons, familie, vriendinnen en kennissen waren helemaal verbaasd, en daar kreeg ze ontzettend leuke reacties van.

Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Anne en fam.

Anne

"we genieten er zo van, dat de ‘oude’ Anne weer ‘terug’ is"

Merel

Afgelopen vrijdag is Merel afgereisd met Frances naar Bussum. Aldaar heeft ze en keuze gemaakt uit de door de stichting opgestuurde pruiken. Vol trots heeft ze gekozen voor (uiteraard zou je bijna zeggen, het blijft een meid) voor een pruik met lang haar. Het staat haar fantastisch, ze is zelf zo trots als een pauw. Ze blaakt met de pruik vol zelfvertrouwen en ze straalt van oor tot oor.

We willen de stichting en de sponsoren enorm bedanken dat dit mogelijk is gemaakt voor onze dochter. Er zijn wat dat betreft geen woorden voor.

Nogmaals bedankt voor deze mogelijkheid en de snelheid waarmee jullie dit in gang hebben gezet.

Met vriendelijke groet,

Kees Kortenhoff

Merel

"Ze blaakt met de pruik vol zelfvertrouwen en ze straalt van oor tot oor."

Miquel

Het aanmeten en de pruik zijn uitstekend verlopen helaas heeft hij nog geen gebruik kunnen maken van de pruik omdat Miguel na het aanmeten van de pruik ziek is geworden en inmiddels al meer dan 3 weken in het Radboud ziekenhuis ligt. Wel hebben wij bij het aanmeten van de pruik foto's gemaakt van het eind resultaat. Wij en met name Miguel willen jullie bedanken voor de mogelijkheid dat hij zo normaal mogelijk de buitenwereld in te gaan.

Met vriendelijke groet, Monique ter Neuzen

Miquel

"Wij willen jullie bedanken voor de mogelijkheid dat hij zo normaal mogelijk de buitenwereld in te gaan."

Nikki

Hallo Stichting Haarwensen, Wij zijn vanmorgen bij jullie steunpunt in Venray geweest. De service is daar echt geweldig, net zoals bij jullie! Mijn dochter heeft een prachtig haarwerk mogen ontvangen. Superblij is ze ermee. Staat haar echt heel mooi. Echt super super bedankt...Jullie hebben haar echt gelukkig gemaakt!!!

Marga van Gessel

Nikki

"Jullie hebben haar echt gelukkig gemaakt!!!"

Demi

Door middel van deze mail willen wij jullie (ook namens Demi) julie heel erg bedanken voor het hele mooie haarstuk dat zij van de stichting heeft ontvangen. Demi is heel erg goed geholpen bij het passen van de haarstukken. Ze zag er zelf erg tegen op om met een kaal hoofd rond te lopen en vond het spannend om de laatste plukjes haar met een tondeuse te laten verwijderen. Ik had haar verteld dat het wel een weekje kon duren voordat ze haar haarstuk definitief kreeg en dat was toch wel spannend voor Demi. In de kapsalon hebben ze echter gelijk alles voor Demi geregeld en haar verteld dat ze gelijk haar haarstuk mocht meenemen. Er viel een hele last van Demi aar schouders toen ze dit hoorde. Ze heeft gelijk haar hoofd laten scheren en daarna de 4 haarstukken die door jullie waren geregeld gepast. Het was voor haar nog moeilijk want ze vond ze allemaal heel erg mooi. Uiteindelijk heeft ze toch haar keuze kunnen maken. Nogmaals hartlijk bedankt voor jullie fantastiche werk.

Fred van de Steeg

Demi

"Het was voor haar nog moeilijk want ze vond ze allemaal heel erg mooi."

Jennelie

Hoi! Het aanmeten van de pruik ging erg goed! We zijn heel leuk en goed geholpen in het AMC in Amsterdam! Jennelie moest even wennen aan haar haartjes maar nu doet ze het toch heel vaak op al is het om alleen even lekker te kammen en te tutten! Heel erg bedankt we zijn er super blij mee!!

Katie Karssen

Jennelie

"Heel erg bedankt we zijn er super blij mee!!"

Eva

Beste stichting Haarwensen,

Graag willen we jullie bedanken voor het schenken van een pruik aan onze dochter Eva. Door een hersentumor zijn wij in een wereld terecht gekomen , waar we van te voren nog nooit aan hadden durven denken, maar nu helaas werkelijkheid is geworden. Wat ontzettend fijn dat er initiatieven bestaan zoals jullie stichting, die het leven in zo'n situatie soms kunnen verlichten. Eva heeft nu de keus om met of zonder haar de deur uit te gaan en dat is een fantastisch gevoel! Nogmaals heel hartelijk dank!

Vriendelijke groet

Henriette Bos

Eva

"Eva heeft nu de keus om met of zonder haar de deur uit te gaan en dat is een fantastisch gevoel!"

Sheidy

Ik wil u bedanken voor het regelen van mijn pruik! Ik ben er erg blij mee en draag mijn pruik elke dag trots. Mijn pruik lijkt veel op de haren die ik had. Ik krijg elke dag leuke reacties van familie, kennissen, verpleegkundige en dokters. Ik wil ook iedereen die hun eigen haar doneren en sponsers bedanken voor alles! Echt iedereen bedankt!!!!

Liefs,

Sheidy Falconi

Sheidy

"Ik draag mijn pruik elke dag trots"

Anna

Onlangs heeft onze dochter Anna dankzij jullie stichting een haarstuk gekregen. Anna en (wij) zijn er ontzettend blij mee. Alles werd heel snel geregeld,kapper Koos gaf goede uitleg,en op een leuke manier werdt Anna geleerd hoe ze met het haarstuk om moet gaan,en ze het zelf in en uit kan doen.

Zelfverzekerd en helemaal trots loopt ze nu over straat met haar haren los! Wij willen stichting haarwensen,alle donateurs en kapper Koos van Haarhuis Viecuri ontzettend bedanken dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt,echt geweldig! Familie Peeters-Pimpão

Anna

"Zelfverzekerd en helemaal trots loopt ze nu over straat met haar haren los!"

Evy

Afgelopen dinsdag ben ik met mijn dochtertje Evy pruiken gaan passen bij Hair-trends. Uiteraard hoopten we een mooie pruik voor haar te vinden, maar we hielden er ook rekening mee dat het misschien niet zou gaan lukken omdat ze pas 5 jaar is.

Maar Evy heeft prachtige nieuwe haartjes en wat is ze er gelukkig mee!!! Ze zat woensdag als een koninginnetje in de klas te genieten van alle complimentjes die ze kreeg en tijdens haar dansles keek ze stiekem elke keer in de spiegel naar zichzelf :-). We willen alle sponsoren en donoren enorm bedanken voor de mooie pruik! We hebben ons dochtertje in tijden niet zo zien stralen!!!

Evy

"Maar Evy heeft prachtige nieuwe haartjes en wat is ze er gelukkig mee!!!"

Meike

Ze is er zo blij mee. Dank jullie wel. Ik heb een gelukkige dochter. De service van Pavette was ook fantastisch.

Meike

"Ze is er zo blij mee. Dank jullie wel"

Kayleigh

Lieve Haarwensen,

Dinsdag kreeg ik mijn 6e en laatste haarwerk van jullie omdat ik nu 18 ben. Ik ben alle jaren ontzettend goed geholpen en heb altijd wat gevonden wat bij mij paste. Ook deze keer weer.
Lieve Haarwensen, donateurs en sponsors bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Dat ik elk jaar weer met en van m’n haarwerk kon genieten en me gewoon helemaal normaal voelde.

Veel liefs,
Kayleigh

Kayleigh

"Van m’n haarwerk kon genieten en me gewoon helemaal normaal voelde"