Lilly

Lilly kreeg onlangs haar eerste haarwerk van Haarwensen:
''Wij hebben vanmorgen onze afspraak gehad.
Lilly heeft een super mooie pruik gekregen en ze is er echt super blij mee , en wij natuurlijk.
Lilly voelt zich nu echt een meisje en laat haar haren met trots aan iedereen zien.
Ik wil jou en de stichting nogmaals enorm bedanken voor dit geschenk.
Het is echt een lot uit de lotterij!!
Nogmaals duizend keer onze dank hiervoor.''

Lilly

"Lilly voelt zich nu echt een meisje en laat haar haren met trots aan iedereen zien."

Naomi

''Wij willen de stichting en sponsoren nog ontzettend bedanken voor het prachtige haarbandje voor Naomi. Echt heel fijn dat dit mogelijk is! En de super service van de salon bij het aanmeten. Naomi is ontzettend blij en trots op haar nieuwe haartjes van de kapper, zoals ze dat zelf zegt. Omdat ze het best vindt kriebelen, heeft ze ‘m niet vaak op. Als ze het haarbandje wel op heeft is dat omdat ze er zelf voor gekozen heeft. En dat is precies hetgeen waar wij blij mee zijn. Nu heeft ze de keus om met of zonder haar naar buiten te gaan.''

Naomi

"Nu heeft ze de keus om met of zonder haar naar buiten te gaan"

Aaliyah

Aaliyah

"Ook als je ziek bent kun je mensen op de wereld wat bijbrengen"

Lot

Lot

"Bedankt lieve mensen! Lot is super blij met haar nieuwe haar!"

Amber

''We zijn gisteren middag geweest en Amber heeft echt een prachtig haar werk uitgezocht. Ze is er zo blij mee, en de hele school was dik onder de indruk van hoe Amber weer als vanouds leek. Ze is er super trots op.

Amber

"De hele school was dik onder de indruk van hoe Amber weer als vanouds leek."

Juliette

''We zijn vanmorgen naar het steunpunt Pavette geweest en we zijn met een hele blije Juliette thuisgekomen!

Super bedankt dat jullie ons mooie meisje weer blij gemaakt hebben! Heel bijzonder & ontroerend!''

Juliette

"Super bedankt dat jullie ons mooie meisje weer blij gemaakt hebben!"

Geline

Geline is heel erg blij met haar nieuwe haarwerk! Het staat je ontzettend goed!

Geline

"Geline is heel erg blij met haar nieuwe haarwerk!"

Juliette

''Wij willen u ontzettend bedanken voor wat jullie voor ons hebben gedaan om onze Juliette een pruik te schenken. We zijn er ontzettend blij mee!!''

Juliette

"Wij willen u ontzettend bedanken."

Julia

Julia schreef: ''Dit was de derde keer dat ik een nieuwe pruik mocht uitzoeken van Stichting Haarwensen. Ik kon kiezen uit 4 haarwerken maar de eerste pruik die uit de doos kwam was gelijk geweldig. Hij is super lang en mooi van kleur. Net op tijd voor mijn diploma uitreiking. Onze kapsalon heeft er gelijk een fantastisch feestkapsel van gemaakt. Ik wil alle mensen die haar of geld doneren voor de stichting heel hartelijk bedanken. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe pruik.''

Julia

"De eerste pruik die uit de doos kwam was gelijk geweldig!"

Teuntje

Hier een foto van onze mooie dochter. Zoals je ziet staat het haar goed. Ik vond het ontroerend!

Teuntje

''Zoals je ziet staat het haar goed''

Marith

Hoi! Vanaf mijn 8e heb ik loose anagen hair syndroom, dat klinkt denk ik heel onbekend. Loose anangen hair syndroom kan vanaf je 13e jaar overgaan en daar wachtten we dus op. Toen kwam er helaas alopecia bij. Het laatste half jaar is mijn haar, waarschijnlijk door de alopecia, heel hard achteruit gegaan. Ik ben niet helemaal kaal maar een pruik is gewoon veel fijner! Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik!!! Binnen 1 dag waren mijn ouders en broertjes eraan gewend. Ik was ook binnen 1 dag gewend aan het zicht maar na ong. 1 week voelde ik de pruik niet meer zitten. Ik wil alle sponsors en de donateurs van het haar heel erg hartelijk bedanken! Ik ben er superblij mee!

Groetjes Marith

Marith

"Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik!!!"

Moussa

Het is supergoed gegaan, 1 van de haarstukken zat echt goed het leek ook precies zijn eigen haar. Ze heeft het gelijk in model geknipt, Moussa wilde hem gelijk aanhouden, we gingen daarna samen even gouda in en je raadt het nooit maar moussa had gewoon 3x sjans... We zijn zo blij, comfort haarwerken is echt super. We voelde ons gelijk op ons gemak. Wij weten niet hoe we Stichting Haarwensen maar vooral jou en Comfort Haarwerken moeten bedanken maar 1000 maal dank echt...Moussa is zoo blij

Moussa

''Echt 1000 maal dank!''

Jade

Jade kreeg onlangs haar nieuwe haarwerk en schreef: ''Ik wil jullie ontzettend bedanken, ik ben best wel een beetje trots!''

Jade

''Ik wil jullie ontzettend bedanken''

Destiny

Wauw, wat een top stichting is dit! Alle donoren en sponsors super bedankt voor dit mooie resultaat, dankzij jullie kan ik weer met een lach door het leven!

Liefs, Destiny

Destiny

"Dankzij jullie kan ik weer met een lach door het leven!"

Sienna

Sienna is heel erg blij met haar pruik. ☺
Ze had haar pruik afgelopen meivakantie gekregen, en we vonden het erg spannend toen ze vorige week maandag voor het eerst met haar pruik naar school mocht.
We hebben alleen maar positieve reacties gehad

Sienna

"We hebben alleen maar positieve reacties gehad"

kaart haardonor

''Ik maakte deze kaart voor Haarwensen''

kaart haardonor

''Ik maakte deze kaart voor Haarwensen''

Hannah

Lieve haar- en financiële sponsoren, en niet te vergeten de meiden van het steunpunt Haarwensen,

Op deze manier wil ik jullie allen hartelijk bedanken voor alle inzet die jullie hebben getoond. Ik mocht afgelopen maand mijn derde, en tevens ook mijn laatste haarwerk ontvangen.

Graag wil ik kort mijn verhaal met jullie delen.
Ik was een vrolijk meisje van zeven jaar. Speelde veel met vriendinnetjes en stond vrolijk in het leven. Totdat mijn moeder wat kale plekjes ontdekte op mijn hoofd. Ik was te jong om te beseffen wat het allemaal inhield, maar voor mijn ouders was het een enorme shock.
De kale plekjes werden steeds meer en steeds groter. En ik, toen als onschuldig jong meisje besefte best dat het niet goed was, wanneer ik ‘s ochtends wakker werd en er allemaal plukken haar op mijn kussen lagen. Alles ging in werking en ik belande van de dokter al snel bij de dermatoloog in het ziekenhuis. Veel medicijnen en zalfjes geprobeerd maar niks mocht baten. Ondertussen was ik binnen een half jaar mijn volledige haar kwijt. Mijn ouders kochten haardoekjes die mooi matchen bij mijn outfits. Maar ja daar kreeg ik mijn haar niet mee terug, gelukkig was er veel medeleven van familie, bekende, school etc. Toen ik in groep acht zat, wilde ik geen hoofddoekjes meer dragen en zijn mijn ouders gaan rondkijken voor een pruik. We kwamen terecht bij een zaak in Rotterdam waar ik vier haarwerken heb gekocht, deze waren van synthetisch haar. Mijn ouders hadden wel een van de stichting Haarwensen gehoord, maar dachten toen dat dit was voor kinderen die kaal waren van de chemo.  Tot op een gegeven moment iemand mijn moeder aanraadde om toch maar te bellen, en zo gebeurde het. Ik had een afspraak in Gouda bij stichting Haarwensen. En zenuwachtig dat ik was….

Ik heb drie hele mooie haarwerken mogen ontvangen van stichting Haarwensen. En wat ben ik hier dankbaar voor!

Zoveel vragen die je op je af krijgt, draag jij een pruik? Waarom ben je kaal? Maar ook de mensen die je alleen maar aanstaren alsof je minder bent dan hun.. waarom?
Soms heb ik het er nog moeilijk mee om te accepteren dat mijn haar niet meer zal aangroeien, en dat ik zal moeten leven met de gedachte nooit meer haar te krijgen.
Maar gelukkig zijn er zoveel lieve mensen die positief zijn, een complimentje geven over mijn haarwerk, me een pep up talk geven wanneer ik het even niet meer zie zitten, en dankzij de mooie haarwerken die ik van de stichting mocht ontvangen loop ik een stuk zelfverzekerder dit leven door!

Ondertussen ben ik bijna negentien, en mocht ik dus mijn laatste haarwerk ontvangen, mijn weg houd op bij de stichting, maar niet bij het dragen van een haarwerk. Ik wil alle meiden en jongens die samen met mij alopecia hebben, graag vertellen dat je er mag zijn!
Soms heb ik me anders gevoelt, anders dan de rest, maar zoals veel mensen vaak tegen mij zeggen, je karakter zit niet in je haar, je blijft de vrolijke meid die je altijd al was..

en stiekem durf ik ook wel te zeggen dat ik juist door het dragen van een haarwerk een stukje zelfverzekerder ben geworden. En dat ik nu dit zo durf te schrijven had ik een tijd terug ook niet gedacht, je leert opkomen voor jezelf wanneer je nare opmerkingen krijgt, maar ik heb ook geleerd om deze opmerkingen te filteren en vast te houden aan alle mooie momenten die ik ook mag hebben!

Alle sponsoren bedankt!
en alle mensen die dit lezen uit nieuwsgierigheid, belangstelling, of iets anders, accepteer ten allen tijde jezelf, maar gun een ander die acceptatie ook!

Veel liefs, Hannah

Hannah

''Accepteer ten alle tijden jezelf, maar gun een ander die acceptatie ook''

Renee

Lieve allemaal,

 Renee heeft vanaf haar 3e Alopecia Areata. Vandaag had Renee een afspraak bij Creativo Care in Emmen, bij Roelina Prakken, om haarstukken te passen. Bij de 3e haarstuk was het raak, eindelijk lang haar! “Een droom die werkelijkheid werd” volgens Renee. Bij deze willen Renee en ik stichting Haarwensen (en Steffie Verlaan en de donateurs) heel erg bedanken voor het mooie haarwerk, die zij mag dragen!

Renee

''Een droom die werkelijkheid werd''

Linn

Wauw!!! Geen woorden wat te zeggen! Gisteren waren we een beetje overdonderd. We kwamen aan en het was niet alleen passen en of ze in aanmerking kwam maar ze kreeg hem meteen mee!! Ze mocht kiezen uit 4 haarwerkjes, ze begonnen donker en werden steeds lichter. Het is de laatste geworden en dat was de lichtste van kleur. Het was echt geweldig!! Hij lijkt zo erg op haar eigen haar, linn zei zelf, mam het lijkt wel of de haartjes die eruit zijn gevallen allemaal in deze pruik zitten! Dat vond ik zo fijn te horen. Ze is er zo blij mee. Ze liet hem gelijk op school zien aan iedereen en de na school zijn we gisteren avond rondje familie gaan rijden om te showen.

Ik had nog nooit van jullie stichting gehoord en werd erop geattendeerd door mijn collega maar dit os echt Zoooo mooi! Echt heeeeeel erg bedankt namens mij en mijn dochter! Ik zal het tegen iedereen blijven zeggen dat als ze kunnen dit mooie doel te steunen.

 

Ik wil jullie echt zoooo heel erg bedanken, ik kan het niet genoeg zeggen.

Linn

''Wauw! Geen woorden voor''

Tekening haardonor

Deze lieve tekening hebben wij ontvangen van een haardonor.

Tekening haardonor

''Ik doneerde mijn haar en maakte deze tekening''

Yoni

'Ik heb vandaag mijn pruik in ontvangst mogen nemen, en ben jullie daar onbeschrijfelijk dankbaar voor! Ik wist niet wat ik zag/voelde, dat gevoel wat ik had toen ik mijn pruik opzette was onbeschrijfelijk. Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog de haarbos zou krijgen die ik ooit had. Ik kan weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken, zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn kale plekken zichtbaar zijn. Onbeschrijfelijk trots en blij ben ik. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben kunnen maken.''
Yoni

Yoni

''Ik ben jullie hier onbeschrijfelijk dankbaar voor''

Indy

Lieve mensen v haarwensen
Heel erg blij ben ik met mijn nieuwe haar werk.
Hij is weer super mooi en de lengte is ook echt lang .
Elke dag ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk , een goed begin vd dag .
Mega bedankt xxx liefs Indy

Indy

''Elke dag ben ik blij als ik in de spiegel kijk''

Anne

Mijn naam is Anne en ik ben 9 jaar. Ik heb al 5 jaar alopecia areata, en ik heb al eerder een haarwerken van jullie gekregen. Deze keer heb ik een iets donkerdere pruik uitgezocht en die staat heel mooi. Ik moest er even aan wennen maar ik ben er heel blij mee. Alle kinderen in de klas vonden het ook mooi. En de juf ook. Twee vriendinnen uit mijn klas hebben hun haren laten afknippen voor Stichting Haarwensen, dat vond ik heel goed van ze. Bedankt voor de mooie pruik en Evelien van Haarhuis Hammer voor het mooi knippen van mijn haar.

Groetjes van Anne

Anne

''Bedankt voor de mooie pruik''

Kaart haardonor

Ik doneerde mijn haar en maakte deze mooie kaart!

Kaart haardonor

''Ik doneerde mijn haar''

Sanne

Lieve stichting Haarwensen, ik heb mijn 4e en laatste haarwerk in ontvangst mogen nemen. Dit jaar nog een tintje donkerder en ik ben er weer super blij mee. Ik heb nu bijna 5 jaar alopecia totalis en zonder jullie was ik deze jaren een stuk moeilijker door gekomen. Ik wil jullie, haardonoren en sponsoren ontzettend bedanken voor alle hulp en vrijgevigheid!
Liefs Sanne xx

Sanne

''Zonder jullie was ik deze jaren een stuk moeilijker doorgekomen''

So Jung

''Wij zijn de mensen super dankbaar die dit voor onze dochter hebben kunnen realiseren. Wij hopen dat er in de toekomst nog meer mensen geholpen kunnen worden.Bij ons ging het allemaal heel snel. En so jung is nu met haar nieuwe haar naar school geweest. Dank jullie wel.''
So Jung

So Jung

''Wij zijn de mensen super dankbaar''

Karlijn

Karlijn heeft alopecia en draagt al meer dan 8 jaar haarwerken van Haarwensen. Als 15-jarige draagt zij dit haarwerk heel intensief. Deze gaat dan ook niet oneindig mee. Eind vorig jaar was haar oude haarwerk zo versleten dat deze vervangen moest worden. Omdat alle haarwerken gemaakt zijn gedoneerd haar, is geen enkel haarwerk precies hetzelfde. Gelukkig kon Karlijn snel wennen aan haar nieuwe haar.

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe pruik en alweer helemaal gewend aan deze kleur.

Ik wil dan ook de sponsor van mijn pruik heel hartelijk bedanken. Ik zou graag tegen ze willen zeggen dat ze mij en veel anderen kinderen weer helpen hun zelf te kunnen zijn en gelukkig te kunnen zijn. Ik ben dan ook super blij met mijn nieuwe pruik. Ik hoop dat deze sponsers en misschien toekomstige sponsors willen blijven meewerken om al de kinderen met alopecia net zo blij te maken als ik nu ben met deze pruik. Ik ben de sponsors super dankbaar dat ze mij willen helpen om mijn ziekte op een andere manier te overwinnen.

Vriendelijke groet,

Karlijn van de Langerijt

Karlijn

''Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe pruik''

Wende

Het is het donkere haarwerk geworden en Wende is ontzettend blij. Ze is direct naar haar beste vriendinnetje gegaan om het haarwerk te laten zien.

Wende

''Ze is ontzettend blij''

Anne

''Anne heeft een mooi haarwerk uitgezocht. Een hele andere dan haar vorige. Maar haar eigen haarkleur is ook donkerder. Dit haarwerk dus ook. Anne vond het spannend om met het nieuwe haarwerk naar school te gaan maar de reacties waren allemaal heel leuk.''
Anne

Anne

''De reacties waren allemaal heel erg leuk''

Dyvinia

Lieve Allemaal
Wat ben ik weer dolgelukkig nadat ik mijn 2 e haarwerk in ontvangst mocht nemen.
Ik ging passen en meteen de eerste was het beste,welke ik ook opzette ik wilde de eerste Hahah.
Met mijn lange mooie blonde haren kan ik weer vrolijk door het leven en voel ik me een echt meisje.
Dank je wel lieve iedereen dat jullie je haren doneren,daardoor heb ik een heel ander leven.
Groetjes xxx Dyvinia

Dyvinia

''Ik voel mij echt een meisje''

Sofie

Beste Steffie,

Afgelopen zaterdag zijn we met Sofie bij 'Haarwerkstudio Francy' in Breda geweest.
We zijn heel blij met de pruik die ze mocht uitkiezen.
Sofie heeft de hele dag aan haar 'kriebelende haren' in haar nek gevoeld... dat was lang geleden!

Hartelijke groeten,

ook zéker namens een blije Sofie,

Edward & Bianca Nieuwstraten
Sofie

Sofie

"We zijn heel blij met de pruik die ze mocht uitkiezen"

Anne-Matthea

Beste mensen en donoren van Stichting Haarwensen,

Wij Anne-Matthea en haar familie zijn heel blij en dankbaar voor het mooie haarstuk wat ze van jullie heeft ontvangen.

Ze is daardoor een heel ander meisje geworden, heeft veel meer zelfvertrouwen en is trots op zichzelf. Ze heeft het downsyndroom maar het valt nauwelijks nog bij haar op! Alle mensen om haar heen zijn enthousiast en verbaasd. Wat geweldig dat er mensen en kinderen zijn die hun mooie haar willen afstaan voor zo’n goed doel. Nogmaals heel hartelijk bedankt!!!

Hartelijke groeten van Anne-Matthea Kaptein, haar vader en moeder Louwe en Wiepke Kaptein en broers en zussen.

Anne-Matthea

''Wij zijn heel erg blij en dankbaar''

Demi

Demi draagt al vanwege haar alopecia al een aantal jaar haarwerken. Afgelopen week mocht zij een nieuw haarwerk uitzoeken. Het allereerste haarwerk was exact waar zij naar op zoek was, wat een juweeltje!

Ze zette hem op en het was alsof het haar eigen haar was zoals ze het vroeger had. Exact goed qua kleur en lengte, heel bijzonder.

Ik kan jullie niet genoeg bedanken, natuurlijk ook namens Demi.

Demi

''Ik kan jullie niet genoeg bedanken''

Vicki

De haren van de pruik zijn exact dezelfde kleur als de haren die ze zelf nog heeft, heel bijzonder: het ziet er heel natuurlijk uit. Morgen gaat ze voor het eerst naar school met pruik. Spannend! Ze heeft zelf ook al een foto op instagram gezet en krijgt er al heel lieve reacties en complimenten op

Bedankt

Vicki

''Het ziet er heel natuurlijk uit''

Nikki

Lieve stichting Haarwensen,

Graag willen wij jullie bedanken voor alle jaren dat Nikki een haarwerk van jullie heeft mogen ontvangen.
Dankzij jullie is Nikki haar pubertijd een stuk "makkelijker" doorgekomen!

Steffie, Patricia en alle andere medewerkers jullie zijn stuk voor stuk kanjers, echt hartelijk bedankt
voor alle jaren steun die wij hebben gehad van jullie.

Hopelijk kan de Stichting nog vele jaren blijven bestaan en nog heel veel andere kinderen deze hulp bieden.

Ook alle donateurs hartelijk bedankt namens ons!

Lieve groet,

Marga & Nikki

Nikki

''Dankzij jullie is Nikki haar pubertijd een stuk makkelijker doorgekomen''

Regina

Hallo allemaal, Ik ben Regina en ben 17 jaar. Ik heb alopecia. Ik ben bijna al mijn haar verloren. Dankzij stichting haarwensen heb ik mijn oude dikke bos weer terug. Hier ben ik stichting haarwensen en de donoren erg dankbaar voor. Ik weet niet van wie de haren zijn, maar ben er erg blij mee. Voel me weer gelukkig!!

Regina

''Dankzij Haarwensen heb ik mijn oude dikke bos weer terug''

Seline

Lieve stichting Haarwensen, haardonoren en sponsoren bedankt voor dit derde prachtige haarwerk dat ik van jullie heb mogen ontvangen. Na 17 jaar brunette te zijn geweest, vanaf nu als blondine door het leven. Liefs Seline

Seline

''Haardonoren en sponsoren bedankt voor die derde prachtige haarwerk''

Mayke

Vanmorgen heeft Mayke een prachtig haarstuk uit gezocht. Wat geweldig dat jullie dit voor kinderen realiseren. Onze hartelijke dank.

In de bijlage wat foto's van Mayke waarbij ze zelf haar haren doneert aan stichting haarwens, en de foto's van het prachtige haarstuk.

We danken jullie ook namens een hele blije Mayke.

Mayke

''Wij danken jullie''

Seth

Beste stichting haarwens en sponsoren,

Onze zoon Seth heeft sinds een tijdje psychische problemen met zijn uiterlijk, hij had als wens “gewoon”, gewoon te zijn. Wat zijn jullie snel voor hem aan de slag gegaan.
Sinds een week heeft Seth een haarwerk via jullie mogen ontvangen.
Van het weekend liep hij door de efteling en zei tegen mij: "Mama er kijkt nu niemand meer naar mij!" Wat liep hij zelfverzekerd door de efteling. Top gewoon dat dit kan, en fantastisch om hem zo te zien stralen. Wij willen jullie dan ook Super bedanken voor deze mogelijkheid.

Groetjes Seth en zijn Ouders.

Seth

''Top gewoon dat dit kan, en fantastisch om hem zo te zien stralen''

Taina

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee. Ik heb haar in weken niet meer zien stralen maar na gisteren zag ik haar weer stralen. Ik wil jullie daarom ook ontzettend bedanken voor het mooie haarwerk. Echt heel erg bedankt! Had dit echt niet verwacht, maar de haarwerken waren boven verwachting echt heel mooi''

Taina

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee.

Jayda

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee. Ik heb haar in weken niet meer zien stralen maar na gisteren zag ik haar weer stralen. Ik wil jullie daarom ook ontzettend bedanken voor het mooie haarwerk. Echt heel erg bedankt! Had dit echt niet verwacht, maar de haarwerken waren boven verwachting echt heel mooi''

Jayda

''Ze heeft een mooi haarwerk gevonden en ze is er zo ontzettend blij mee.

Amy

Beste stichting haarwens en sponsoren,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie pruik voor onze dochter Amy.
Na 3 jaar kaal / kort haar is zij enorm blij met deze mooie bos haar.
Zij voelt zich nu als elk ander leeftijdsgenootje en heeft ook duidelijk meer zelfvertrouwen.
Fijn dat dit door jullie (stichting) wordt mogelijk gemaakt.

Hartelijke groeten,
Amy en haar ouders.

Amy

''Zij voelt zich nu als elk ander leeftijdsgenootje en heeft ook duidelijk meer zelfvertrouwen''

Carice

Lieve sponsor,
Ik wil u heel erg bedanken voor uw donatie. Ik heb kanker gekregen en dat is enorme pech. Maar nu ben ik ook mijn haren kwijtgeraakt. Nu zie ik er niet meer mooi uit en lijk net op een jongen.

Heel blij was ik dat ik via Stichting haarwensen een pruik kon krijgen. Ik ben dan wel pas net 7 geworden maar toch wilde ik wel heel graag haar.

Toen mijn laatste haren werden afgeschoren werd ik heel verdrietig. Toen ze daarna mijn nieuwe haren opzetten werd ik zo blij. Ik ben dansend door de gangen naar huis gegaan.

Dankzij mijn pruik ben ik weer gewoon een meisje en voel ik me heel fijn.

Heel erg bedankt voor uw bijdrage. Deze is heel goed terecht gekomen.

Dikke knuffel
Carice Gaasbeek

Carice

''Ik wil u heel erg bedanken voor uw donatie''

Eline

Eline heeft vandaag lange haartjes gekregen. Eline heeft een zeer zeldzame aandoening genaamd 'Netherton syndroom' een van de symptomen is dat haar haar afbreekt, niet langer wordt dan een paar centimeter en ze heeft kale plekken. Een superlief persoon heeft haar hele lange haren afgeknipt en gedoneerd zodat Eline nu mooie vlechten kan hebben. Heel erg bedankt!!! Monique van Comfort Haarwerken wat ben je een leuk mens!! Eline is helemaal trots op het kapsel wat je haar gegeven hebt!

Eline

''Eline is helemaal trots op het kapsel wat je haar hebt gegeven''

Laura

Lieve stichting haarwensen,

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de mooie haarwerken die ik van jullie heb gekregen! Ik heb nu mijn laatste gehad en ook deze is super mooi!! Ik wil jullie de sponsers en de donateuren bedanken voor wat jullie allemaal hebben gedaan. Jullie weten niet half hoe blij je ons hiermee maakt, dat is niet in woorden uit te drukken !!

Dikke kus van Laura

Laura

''Jullie weten niet half hoe blij je ons hiermee maakt''

Rosa

Rosa is nu 7 en sinds een tijdje weten we dat ze Ectodermale Dysplasie heeft. Hierdoor heeft ze wel haar, maar het groeit nauwelijks, is erg broos en ook haar hoofdhuid is op sommige plekken goed zichtbaar. Ze droomde al een hele tijd van lang haar, zodat ze ook een keer een staartje of vlecht kon hebben. 

Begin dit jaar heeft onze dochter Rosa een prachtig haarwerk via Stichting Haarwensen mogen ontvangen. Het moment dat ze “haar nieuwe haar” op haar hoofdje kreeg is een moment om nooit te vergeten. Ze straalde van oor tot oor, was zichtbaar ontzettend blij met haar lange haar. De kleur was perfect, niet van haar eigen kleur te onderscheiden.

Ze draagt haar lange haren (bijna) elke dag. Soms als het heel warm is, wil ze een dagje zonder, maar zelfs dan straalt ze en heeft ze meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren.
We zijn stichting Haarwensen ontzettend dankbaar voor het blijer en zelfverzekerder maken van ons meisje.

Rosa

''Het moment dat ze haar nieuwe haar op haar hoofdje kreeg is een moment om nooit te vergeten''

Lianne

Lieve donateur van mijn mooie haarwerk,
Ik ben echt zo blij met mijn mooie haar!
Lianne

Lianne

''Ik ben echt zo blij met mijn mooie haar!''

Lucas

Lucas is heel erg blij met zijn nieuwe haar die hij al bijna 5 maanden met trots dag en dag uit draagt. We zijn stichting haarwensen en Monique van Comfort haarwerk zeer dankbaar die dit mogelijk hebben gemaakt.
Uiteraard ook de donoren en sponsoren die dit mogellijk maken.
BEDANKT voor alles.

Lucas

''Uiteraard ook de donoren en sponsoren bedankt!''

Sophie

Sophie is super blij met haar nieuwe haarwerk. Het is prachtig lang haar met precies de goede kleur. We willen Coos van Huizenaar Haarwerken in Venlo bedanken voor zijn professionele advies en vooral zijn vriendelijkheid. Daarnaast willen we natuurlijk ook alle donoren bedanken. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn. Sophie gaat weer met een grote glimlach naar school.

Sophie

''Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn''

Isabelle

Hallo ik ben Isabelle Smits bijna 12 jaar oud.
en ik woon ik Ottersum.
Ik heb al mijn hele leven geen haar.
Maar nu ik wat ouder ben wilde ik gaan kijken voor een haarstuk.
Op de Alopecia kinderdag had mama een folder meegenomen van Stichting Haarwensen.

Mama heeft de stichting gebeld en een week daarna konden we al terecht.
We konden vijf paar mooie haar stukken passen en daarvan hebben we een hele mooie gekozen.
En ik ben er heel erg blij mee!
Hartelijk dank voor deze mooi haren.
Lieve groeten van Isabelle

Isabelle

''Ik heb al mijn hele leven geen haar''

Escha

Vanwege de haarziekte Alopecia, viel het mooie lange blonde haar van onze dochter (van bijna 5 jaar) in 5 weken tijd bijna compleet uit. Ze is nu kaal geworden. Door stichting Haarwensen heeft onze dochter nu weer heel mooi lang haar en kan het haar weer in een staart. Ze is hier zo ontzettend blij mee. Hierbij willen we stichting Haarwens en alle haardonoren ontzettend bedanken.
Jullie maken het leven van een kind en haar ouders weer gelukkig.

 

Escha

''Ze is hier zo ontzettend blij mee''

Birte

We zijn gisteren Birte haar pruik van jullie gaan halen.
Het was een echt succes.
Birte is dolgelukkig
Dank jullie allemaal voor Birte haar mooie glimlach!

Birte

''Birte is dolgelukkig''

Elise

Elise is heel blij met haar haarwerk, we wisten niet dat ze er meteen zo aan gehecht zou zijn.
We zijn jullie en de haarzaak heel erg dankbaar voor deze kans.
Elise

Elise

''We wisten niet dat ze er meteen zo aan gehecht zou zijn''

Dyvinia en Angelina

Goede dag.
Hier het verhaal van 2 zusjes met alopecia (waarschijnlijk).
Al jaren aan het knokken wat mij lieve meiden hadden omdat ze geen haargroei hadden,helaas tot de dag van vandaag is er nog niks bekend.
Maar door haarwensen en jullie steun hebben mij meiden sinds december prachtig haarwerk.
We zijn jullie allemaal zo ontzettend dankbaar dat deze mogelijkheid er was,de meiden zijn zo veranderd en zo zelf verzekerd geworden echt een wereld van verschil.
Nogmaals allemaal super bedankt

Gr Angelina en Dyvinia en mama Angelica

Dyvinia en Angelina

''Wij zijn jullie allemaal zo dankbaar voor deze mogelijkheid''

Fleur

Fleur is super blij met haar nieuwe haar. Mooie lengte, goede kleur en .....hij valt ook beter dan de vorige!

Heel heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Groetjes nog uit Gouda

Fleur

''Ze is super blij met haar nieuwe haar''

Zina

“Lieve Haarwensen,

Ik ben Zina, 17 jaar, en heb sinds begin 2016 last van Alopecia. Vroeger had ik altijd heel dik en lang bruin haar en niemand kon beter toveren met kapsels dan ik. Plotseling viel alles uit en heb ik een tijdje het leven doorgemoeten als witte biljartbal! Ook een hele ervaring, maar gelukkig kan ik me dankzij stichting haarwensen weer vrouwelijk en op mijn gemak voelen. Gelukkig groeit mijn eigen haar redelijk goed, maar ondanks dat valt het ook weer uit en met mijn pruik voel ik me een stuk minder onzeker over wat er nog kan gaan komen omdat ik weet dat ik nu iets heb waarmee ik het zal kunnen verbergen, hoe erg het ook weer gaat worden.
Mijn nieuwe prachtige lange donkerbruine haren laten me ondanks al mijn verdriet weer voelen als van ouds. Ik kan er alles mee, zelfs een staart!
Ik wil iedereen van de stichting heel erg bedanken en natuurlijk ook alle donoren want zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn!

Verder wens ik iedereen die weet wat ik doormaak/doorgemaakt heb, of misschien iets soortgelijks, heel veel succes met het vechten tegen de ziekte, maar ook het verdriet. Je kunt steun krijgen van wie dan ook maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Zina”

Zina

“Lieve Haarwensen, Ik ben Zina, 17 jaar, en heb sinds begin 2016 last van Alopecia.

Laura

Vandaag weer een spannende dag voor onze Laura.... Ze kreeg haar nieuwe haarwerk van Stichting Haarwensen bij haar kapper Coos van Huizenaar Haarwerkspecialisten.
Laura heeft alopecia. Super blij en gelukkig is ze met haar nieuwe lange haren! Veel dank aan de stichting en aan Coos en niet te vergeten al die mensen die haren doneren!!

Laura

''Laura heeft alopecia en is super blij en gelukkig met haar nieuwe lange haren''

Kelsey

Hallo ik ben Kelsey en ik ben 16 jaar en heb sinds september 2015 last van haar uitval. Gecontateerd is dat ik Alopesia Areata heb, maar inmiddels anderhalf jaar verder heb ik nog een paar haren op mijn hoofd en breid het zich helaas verder uit op mijn lichaam.

Ik heb eerder een haarwerk gehad maar deze was synthetish. Dit is me niet bevallen ook omdat het niet goed gemeten is om mijn hoofd. Nu ben ik in contact gekomen met Stichting haarwensen en ben ik in het bezit van een super mooi haarwerk waarmee ik super blij ben. Ik voel me weer geaccepteerd.

Ook de medewerking van Frans Koopal in Groningen waar ik het haarwerk mocht ontvangen hebben mij hier super mee geholpen.

Kelsey

''Ik voel me weer geaccepteerd''

Indy

We willen jullie nog bedanken voor het super mooie haarwerk wat Indy heeft mogen ontvangen.

Indy heeft net na sinterklaas een mooie pruik van jullie mogen uitkiezen.
Ze kan niet beschrijven hoe blij ze hier mee is, super mooi lang haar daar droomde ze van want dat had ze ook voor dat ze alopeci kreeg. Haar wens kwam uit en ze is super blij met deze bos haar.

Iedereen op school en in haar omgeving vinden hem super. Ze kan weer staarten, vlechten en haarspelden doen want wat wil een meisje van 11 nou nog meer.

Bedankt voor deze pruik, jullie doen geweldig werk!

gr Jessica en Indy Jacobse

Indy

''Ze kan niet beschrijven hoe blij ze hier mee is''

Seline

Lieve stichting haarwensen en sponsoren,
Graag wil ik iedereen bedanken die er voor gezorgd hebben dat ik een prachtig haarwerk heb gekregen. Ik ben er heel blij mee!
Liefs Seline

Seline

''Graag wil ik iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat ik een prachtig haarwerk heb gekregen''

Julia

In oktober van dit jaar mocht ik mijn tweede pruik uitzoeken, Monique van comfort haarwerken had weer hele mooie pruiken en na veel passen heb ik weer een hele mooie mogen uitkiezen.

Deze pruik is nog mooier dan mijn vorige en ik wil alle meiden die hun haar doneren voor de stichting super bedanken want zonder jullie haar zou ik met een petje door het leven moeten en dat is toch een stuk minder leuk. Een dikke knuffel van Julia

Groetjes Marjanne en Julia

Julia

''Deze pruik is nog mooier dan mijn vorige''

Tia

Erg zenuwachtig gingen we. De smile die Tia had zei zoveel. Wat was ze blij met de mooie kroeshaar pruik. Het Team van Hair and Beauty MP is geweldig. Heel erg bedankt. .....We zijn heel dankbaar.
Stichting Haarwens nogmaals dank jullie.
Groetjes,
José en Tia

Tia

''De smile die tia had zei zoveel''

Sanne

Lieve meiden van de stichting,

Deze maand heb ik mijn 3e haarwerk gekregen en dit jaar een ander kleurtje! Ik ben heel mijn leven al blond geweest en had ook altijd blonde haarwerken. Nu wou ik een keer wat anders, nu heb ik bruin en ben er super blij mee. Ik krijg veel leuke reacties en vind het zelf ook erg leuk staan. Ik ben zo blij dat jullie er zijn en dit mogelijk maken!

Groetjes Sanne

Sanne

''Ik krijg veel leuke reacties en vind het zelf ook erg leuk staan''

Lot

Sinds een maand heeft de 6-jarige Lot last van extreme haaruitval. Omdat de kale plekken steeds groter werden wilde Lot graag een oplossing. Deze vond zij bij Haarwensen. Onlangs heeft zij haar prachtige nieuwe haren in ontvangst genomen. Met dank aan de sponsoren en haardonoren konden wij deze kosteloos aanbieden. Lot is super blij en haar ouders ook.

''Heel erg bedankt. We zijn ook super geholpen door Corné van Haar Uniek in Oss. Groetjes van een super blije Lot’’

Lot

''Heel erg bedankt!''

Roxy

Op 9-en jarige leeftijd is mijn haar uitgevallen door de ziekte Alopecia. Vanaf die leeftijd heb ik altijd een pruik met nep haar gehad. Nu heb ik van Haarwensen een pruik van echt haar gekregen en het verbaasd mij keer op keer hoeveel mogelijkheden er zijn met de styling van dit haar. Ik ben nu 18 jaar en ik heb voor het eerst sinds dat mijn haar is uitgevallen weer een ingevlochten vlecht in gehad! Ik ben zo blij met iedereen die zich inzet voor de stichting Haarwensen, ik voel me een stuk zelfverzekerder met dit prachtige haar! Liefs

Roxy

''Ik ben zo blij met iedereen die zich inzet voor de stichting''

Naomi

Lieve haarwensen,
Ik ben Naomi, ik ben 15 jaar.
Ik was 12 jaar toen mijn haar begon uit te vallen.
Dat komt omdat ik Alopecia heb.
Ik ben blij dat stichting haarwens mij heeft kunnen helpen aan een mooi nieuw haarwerk.
Ik ben er ontzettend blij mee.
Heel erg bedankt !!

Groetjes, Naomi

Naomi

''Ik was 12 jaar toen mijn haar begon uit te vallen''

Yara

Ik ben Yara en ik ben 7 jaar. Heel erg bedankt voor het mooie haar. Door mijn ziekte Ectodermale Dysplasie heb ik weinig haar en kan ik alles verliezen. Daarom zo fijn dat jullie mij hebben geholpen!!!!

Yara

''Het is zo fijn dat jullie mij hebben geholpen''

Nina

Nina was zonder haar haarwerk erg onzeker. Ze dacht dat het niet zou uitmaken of ze nu wel of geen haar had. Ze verstopte zichzelf vaak onder een dikke muts. Maar nadat Ixxi Haarwerken het haarwerk mooi gefohnd en gestyled had, is ze toch gaan experimenteren. Ze draagt nu zelfs weer make-up en fleurt met de dag op.

Door haar herwonnen zelfvertrouwen, maakt ze zelfs weer selfies! En zeg nou zelf... dat haarwerk ziet er ook gewoon heel cool uit, echt mooi. Het was even wennen...maar het haarwerk is nu naar haar zin. Ik besef nu ook pas hoe het deze vreselijke periode waarin ze veel chemo's krijgt, verzacht voor Nina.

Dankjewel dus!

Nina

''Door haar herwonnen zelfvertrouwen, maakt ze zelfs weer selfies''

Jasmijn

Beste mensen van stichting Haarwensen,

Ik ben Jasmijn (17 jaar) en op 18 januari is bij mij lymfeklierkanker geconstateerd. Ik ben toen erg geschrokken, want natuurlijk één van de bijwerkingen van de chemotherapie die ik krijg is haar uitval. Gelijk na de eerste 5 dagen chemo viel mijn haar al vreselijk erg uit.
We zijn toen in contact gekomen met Koopal Haarwerken in Groningen en al snel hadden zij, in samenwerking met jullie, een super mooi haarwerk voor mij klaar liggen! Ik ben er zo blij mee en ik vind het haast mooier haar dan mijn eigen haar! Veel mensen denken ook dat ik mijn haar een beetje donkerder gekleurd heb. Hiervoor wil ik jullie bedanken en natuurlijk diegene die dit super mooie lange haar heeft gedoneerd :)

Groetjes,

Jasmijn Tempel

Jasmijn

''Ik ben er zo blij mee en ik vind het haast mooier dan mijn eigen haar''

Babette

Beste stichting Haarwensen,

 

Ik heb afgelopen maand alweer mijn 5e haarwerk mogen uitzoeken.

Ik ben nu bijna 17 en toen ik 11 was is al mijn haar uitgevallen door de ziekte alopecia, waardoor ik geen haar meer had.

Toen ben ik in contact gekomen met stichting Haarwensen en ik krijg al 5 jaar lang hele mooie haarwerken.

Van nature was ik heel licht blond, en heb ik de afgelopen jaren ook een blond haarwerk gehad.

Deze keer ben ik voor een tintje donkerder gegaan en het bevalt mij heel erg goed!

Het is een mooie lengte en een hele mooie kleur, ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie dit mogelijk maken!

 

Groetjes, Babette

Babette

''Ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie dit mogelijk maken''

Anna

Ik ben een 8 jarig meisje met alopecia en ik vind het supertof dat Moniek bij Comfort Haarwerken in Gouda mij helpt. Ik draag de pruik bijna elke dag. Hij zit heel erg lekker en is heel mooi.

Bedankt, Anna!!!!

Anna

''Ik draag de pruik bijna elke dag''

Tara

Lieve mensen van Stichting Haarwensen,

Hier een foto van onze dochter Tara. Tara is 4 jaar oud en heeft sinds een paar maanden alopecia, waardoor ze bijna al haar haartjes verloren is. Sinds kort draagt ze een haarwerk, van jullie Stichting.
Wij als ouders en vooral Tara willen jullie heel erg bedanken hier voor. Wij zijn ook heel erg trots op alle kinderen en volwassen die hun haren doneren, super van jullie! Je kunt hier zien hoe blij je een kind kunt maken. Dikke duim van Tara!

Tara

''Je kunt hier zien hoe blij je een kind kunt maken''

Anne

Beste mensen en donoren van Stichting Haarwensen,

Wij Anne-Matthea en haar familie zijn heel blij en dankbaar voor het mooie haarstuk wat ze van jullie heeft ontvangen.

Ze is daardoor een heel ander meisje geworden, heeft veel meer zelfvertrouwen en is trots op zichzelf. Ze heeft het downsyndroom maar het valt nauwelijks nog bij haar op! Alle mensen om haar heen zijn enthousiast en verbaasd. Wat geweldig dat er mensen en kinderen zijn die hun mooie haar willen afstaan voor zo’n goed doel. Nogmaals heel hartelijk bedankt!!!

Hartelijke groeten van Anne-Matthea Kaptein, haar vader en moeder Louwe en Wiepke Kaptein en broers en zussen.

Anne

''Ze is daardoor een heel ander meisje geworden''

Saskia

Ik ben Saskia en heb voor de tweede keer een Wilmstumor. Ik ben erg verdrietig dat mijn haartjes voor de tweede keer gaan uitvallen. Gelukkig heb ik heel snel een pruik via Stichting Haarwensen mogen ontvangen waar ik heel erg blij mee ben! Heel erg bedankt!

Saskia

''Ik ben erg verdrietig dat mijn haartjes voor de 2e keer gaan uitvallen''

Amylin

Vanmiddag ben ik weer echt heel blij gemaakt! 'n nieuw haarwerk met hele mooie lange haren! Wat was ik blij om na jaren weer zulke lange haren te mogen hebben. Ik werd weer heel fijn geholpen bij de Haarzaak in Koewacht. Ik zie er altijd naar uit om daar naar toe te gaan. Nadat ik mijn haarwerk had gekozen werd er een hele mooie vlecht in gedaan en werd deze mooie foto gemaakt!! Het was een hele fijne middag!

Wat ben ik blij dat het mogelijk is om zo'n mooi haarwerk te dragen. Daarom wil ik iedereen die dit mogelijk maakt heel erg bedanken!! Zo fijn om net als andere meisjes gewoon mooie lange haren te mogen hebben... ondanks dat ik Alopecia Areata heb.

Liefs van Amylin (10 jaar)

Amylin

''Wat ben ik blij dat het mogelijk is om zo'n mooi haarwerk te dragen''

Karla

Nooit gedacht dat het zo ver zou komen. Sommigen van jullie wisten het al. En aangezien het allemaal begint op te vallen en het gezien wordt zal ik er maar gewoon eerlijk over zijn. Ik heb de ziekte alopecia areata. Oftewel, last van haaruitval. Ik loop hier al mijn hele leven mee maar het bleef altijd bij kleine plekjes waar mijn haar na een half jaar wel weer terug kwam. Tot twee maanden geleden, gewoon rustig op de bank zittend, even met mijn handen door mijn haren en toen had ik ineens flink wat haar in mijn hand. Ik dacht, ach zal wel aan de tijd van ’t jaar liggen. Tot dat er elke dag, elk uur zoveel haar uit viel. Toen drong het wel even door, shit ik word kaal. Wetende in ons achterhoofd dat je er niks aan kunt doen. We gingen op zoek naar pruiken, helaas zijn die dingen onbetaalbaar. Toen kwamen we bij de geweldige ‘Stichting Haarwensen’. Dankzij allemaal mensen die geld en hun haar gedoneerd hebben, heb ik weer wat zekerheid! Ik hoef gelukkig niet rond te lopen met een kale knikker! DANKJEWEL!

Liefs Karla

Karla

''Ik hoef gelukkig niet rond te lopen met een kale knikker''

Pien

Twee weken geleden.....

Ik heb mijn nieuwe haarwerk gekregen! We hebben ook mijn haren die er nog waren afgeschoren. Ik vind het heel fijn dat ik dankzij jullie weer mooi haar heb! Het is zo mooi dat de stichting er is! Zo speciaal! Heel erg bedankt daarvoor.

Groetjes Pien

Pien

''Ik vind het heel fijn dat ik dankzij jullie weer mooi haar heb''

Esley

Ik ben Esley Kok en ik ben 17 jaar oud. 1 augustus 2015 heb ik mijn haar afgeknipt om het bij Haarwensen te doneren. Ik heb dit gedaan omdat ik zelf ziek ben. Ik heb lymfeklierkanker en dit is op 20 juli bij mij geconstateerd. Ik wist dat ik mijn haar ging verliezen en ook wist ik dat ik een pruik wilde. Ik wilde daarom mijn lange haar ook doneren, voor iemand anders. Ik gun een ander kind met kanker of een andere haarziekte ook een pruik.

3 augustus 2015 begon mijn aller eerste chemokuur en daarom heb ik mijn haar die ochtend ingeleverd bij Haarwensen. Dat was een zeer bijzonder moment. 25-30 cm haar was er van mijn haar af en ik had nog een boblijn over. Als mijn haar zou gaan uitvallen moest ik dat doorgeven en stuurde Haarwensen de pruiken die ze voor mij hebben uitgezocht naar het AMC waar ik deze pruiken dan kon passen. Ik kon natuurlijk geen pruik passen met mijn eigen haar er nog op dus eerst ging de tondeuse eroverheen. Nu ik kaal was kon ik de pruiken mooi passen. Er waren 3 prachtige pruiken voor mij uitgekozen. Ze waren allemaal mooi maar 1 pruik paste dan toch echt het beste. Hij werd op mijn hoofd gezet, in model geknipt en ik was klaar om te gaan.

Ik heb gemerkt dat ik de pruik niet elke dag draag maar als er een bijzonder moment is zoals een schooldag is het fijn om zo’n prachtig stuk op je hoofd te hebben. Ik ben hier Haarwensen en mijn sponsor dan ook zeer dankbaar voor. De pruik zit zo mooi en hij lijkt zo echt dat niemand ziet dat het een pruik is.

Alhoewel ik het nu geen probleem vind dat ik kaal ben, vind ik het erg fijn dat ik deze pruik heb en hem op kan zetten wanneer ik wil.

Liefs Esley

Esley

''Ik gun een ander kind met kanker of een andere haarziekte ook een pruik''

Amy

Sinds afgelopen winter valt het haar van de 8-jarige Amy uit. De laatste maanden zijn de kale plekken zo groot geworden, dat zij deze niet meer kon bedekken. Amy was hier heel verdrietig over. Gelukkig kon zij dankzij de financiële- en haardonaties aan Haarwensen afgelopen week kosteloos een prachtig haarwerk uitzoeken.
Ze is er dolblij mee en draag het haarwerk elke dag met veel plezier.
Amy is één van de maar liefst 750 kinderen die reeds een haarwerk heeft ontvangen. Alle sponsoren bedankt voor jullie gift! Dankzij jullie bijdrage heeft Amy samen met 749 andere kinderen haar zelfvertrouwen weer terug gekregen.

Amy

''Gelukkig kon zij dankzij de financiele- en haardonaties een pruik uitzoeken''

Deniz

Beste medewerkers, sponsors, donateurs en vrijwilligers,

Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor de mooie pruik. Het heeft mijn dochter echt heel erg goed gedaan. Ze voelt zich nu zekerder en kan weer als een 'gewoon meisje van 12' over straat in plaats van altijd gelijk dat zieke, kale meisje te zijn. Ik merk dat ze uit haar pyjama’s is gekropen en weer leukere kleding aantrekt. Het geeft haar de zekerheid en zin om straks weer aan een nieuwe school te gaan beginnen.

Door chemo en deze rotziekte verliezen kinderen niet alleen hun haren, ze verliezen ook hun sprank. Gelukkig hebben jullie haar 'haren' kunnen geven. Ik meen de laatste tijd (misschien door de toenemende zekerheid) weer af en toe een klein beetje van die sprank gezien te hebben. Onze dank is groot.

Leonie (moeder Deniz)

Deniz

''Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor de mooie pruik''

Sofie

Ik ben hartstikke blij met m'n nieuwe pruik! Dankjewel!

Groetjes Sofie

Sofie

''Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe pruik''

Myrthe

Een berichtje van de moeder van Myrthe:

''Myrthe is afgelopen woensdag 8-7-15 naar Haarhuis Hammer geweest in Assen. Jullie hadden daar haarwerken heen gestuurd voor haar en Myrthe had veel keus. Maar 1 haarwerk was prachtig en heel natuurlijk bij haar. Hiermee is ze ook naar huis gegaan. Sinds dien hebben we een stralende Myrthe! Gisteren was ze jarig en had ze haar beste vriendinnen uitgenodigd en die reageerden heel enthousiast en positief. Ondanks dat ze haar draai nog even moet vinden, straalt ze van oor tot oor! Nogmaals super bedankt!!!!!!!!''

Myrthe

"Sinds dien hebben we een stralende Myrthe!"

Ayla

Ik wil jullie (stichting haarwensen, met name Lindsey, waar ik erg leuk contact mee heb gehad de afgelopen tijd!), de donateurs en sponsoren ontzettend bedanken voor alle mooie haarwerken die ik heb mogen ontvangen! Ik heb me door deze haarwerken nooit ´ziek´ hoeven voelen. De haarwerken voelen als mijn echte haar, ik kan er dan ook alles mee, zwemmen, sporten, slapen en douchen... Dit allemaal met dank aan jullie!
Bedankt!

Liefs Ayla Bierhof

Ayla

''De haarwerken voelen als mijn echte haar''

Sara

Lieve stichting Haarwensen, alle kinderen die hun haren gedoneerd hebben aan stichting Haarwensen en alle bedrijven en donateurs die geld geschonken hebben.

3 jaar geleden, ik was toen 5 jaar, had ik bij elkaar gespaard een hele bos haar.Samen met mijn zus ben ik naar een knipdag in Noordwijk gegaan. Daar hebben ze onze staarten in een mooie vlecht gedaan. Tjakka daar ging de schaar in onze haren. We hebben meteen weer besloten vanaf nu gaan we weer sparen. We zijn samen met mama zeepjes gaan maken. In de buurt hebben we deze verkocht en kregen we voor stichting haarwensen ruim honderd knaken.

Nu 3 jaar later, het was net voor de kerstdagen verscheen er een kale plek op mijn hoofdje, het was niet voor het eerst dat we dat zagen. Elke dag moest mama 4 borstels haar uitkammen. De plekken werden groter en werden echte inhammen. Wekenlang ben ik met mooie mutsjes naar school gegaan. Maar we wisten natuurlijk van Stichting Haarwensen haar bestaan. We mochten snel naar kapper Peels in Eindhoven komen. Daar lagen 5 pruiken voor me klaar waar ik alleen maar van kon dromen. Na veel passen, vergelijken en goede adviezen. Heb ik zelf een supermooie pruik uit mogen kiezen.

Lieve mensen van Stichting Haarwensen wat hebben jullie veel voor mij gedaan. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk alle donoren, zonder jullie zou er geen enkele pruik ontstaan.

Dikke knuffel van Sara Geerts

Sara

''Wat hebben jullie veel voor mij gedaan''

Sanne

Sanne en wij zijn erg blij met haar nieuwe haarwerk, vooral ook omdat deze zulke mooie lange haren had, helemaal top!! Nogmaals hartelijk dank voor alles, en natuurlijk ook het steunpunt Confident in Enschede, jullie zijn top!!

Familie Stijntjes

Sanne

''Jullie zijn top''

Hailey

Sinds een week heb ik weer haar, ik ben er heel erg blij hoe het is geworden. Monique van comfort haarwerken heeft ons super goed geholpen. Zij was heel erg behulpzaam en heeft mij, mijn Papa en Mama heel erg goed geholpen, wij vonden het allemaal best wel spannend. Ik wil Stichting Haarwensen heel erg bedanken voor mijn mooie haar.

Ik krijg hele leuke reacties op straat en op school. Ik vind het nu heel erg leuk dat ik mijn haar leuk kan stylen met leuke haarbanden en vlechtjes.

Dikke kus, Hailey.

Hailey

''Sinds een week heb ik weer haar''

Anne

Mijn naam is Anne en ik ben 9 jaar. Ik heb al 5 jaar alopecia areata, en ik heb al eerder een haarwerken van jullie gekregen. Deze keer heb ik een iets donkerdere pruik uitgezocht en die staat heel mooi. Ik moest er even aan wennen maar ik ben er heel blij mee. Alle kinderen in de klas vonden het ook mooi. En de juf ook. Twee vriendinnen uit mijn klas hebben hun haren laten afknippen voor Stichting Haarwensen, dat vond ik heel goed van ze. Bedankt voor de mooie pruik en Evelien van Haarhuis Hammer voor het mooi knippen van mijn haar.

Groetjes van Anne

Anne

''Ik moest eraan wennen maar ben er erg blij mee''

Marissa

Vandaag was het zover. We hadden de afspraak bij Hairtrends in het AMC. Het was een moment waar Marissa in eerste instantie erg tegen op zag, maar uiteindelijk ook wel naar uit keek. Zondag was haar haar begonnen met uitvallen, maar het ging echt heel erg hard. Ze had er heel veel last van, het jeukte, prikte en zat helemaal in de knoop. En dat deed ook weer zeer. Dus uiteindelijk was het een opluchting toen het er vandaag af was. Ze vond alle pruiken die jullie voor haar geselecteerd hadden erg mooi, maar samen met haar zus, de kapster en mij, heeft ze uiteindelijk de pruik uitgekozen die het beste bij haar paste. En wat is ze er blij mee!

En daar zijn wij natuurlijk ook weer heel blij mee! Want elke lach die we in deze rottijd op haar gezicht zien, is goud waard.

We willen jullie dan ook heel erg bedanken dat jullie dit voor onze kanjer hebben mogelijk gemaakt! Geweldig! Op de foto onze blije dochter met haar nieuwe haarwerk.

Groeten, familie van Straaten.

Marissa

''Elke lach die we in deze rottijd zien is goud waard''

Fleur

Een pruik ontvangen is niet altijd leuk. Ook Fleur heeft dit ondervonden. In het begin werd de pruik alleen thuis gedragen als zij alleen was. Het was erg confronterend en ze was er erg onzeker over. Pas toen ze foto’s van zichzelf op Instagram had geplaatst en daar heel veel positieve reacties op had gekregen is haar zag ze de waarde van de pruik in. Niemand zag dat ze een pruik op had! Dit was het grootste compliment wat zij kon krijgen.

De moeder van Fleur: "Afgelopen zaterdag hadden we een feestje van mensen die we even niet gezien hadden. Ze had haar pruik op gezet. Niemand reageerde....niemand zag het!
Ze hadden Fleurs haar niet dunner zien worden en zagen geen verschil.
Ze fiets er 8 km tegen wind in mee naar school! Net of het de normaalste zaak is! Voorheen heb ik haar altijd met de auto gebracht. Nu wilde ze fietsen!!!
Vriendinnen komen en ze hebben de grootste lol.
Deze pruik heeft van de week zoveel emotionele verandering gebracht bij Fleur!
DANK JULLIE WEL!!!"

Fleur

''Ze hadden Fleurs haar niet dunner zien worden en zagen geen verschil''

Faye

Faye straalt echt op de foto, helemaal blij met haar nieuwe haren! Ontzettend bedankt!

Faye

''Faye straalt echt op de foto, helemaal blij met haar nieuwe haren!''

Marith

Hoi! Vanaf mijn 8e heb ik loose anagen hair syndroom, dat klinkt denk ik heel onbekend. Loose anangen hair syndroom kan vanaf je 13e jaar overgaan en daar wachtten we dus op. Toen kwam er helaas alopecia bij. Het laatste half jaar is mijn haar, waarschijnlijk door de alopecia, heel hard achteruit gegaan. Ik ben niet helemaal kaal maar een pruik is gewoon veel fijner! Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik!!! Binnen 1 dag waren mijn ouders en broertjes eraan gewend. Ik was ook binnen 1 dag gewend aan het zicht maar na ong. 1 week voelde ik de pruik niet meer zitten. Ik wil alle sponsors en de donateurs van het haar heel erg hartelijk bedanken! Ik ben er superblij mee!

Groetjes Marith

Marith

''Ik was gelijk helemaal gelukkig met de pruik''

Faye

Afgelopen vrijdag zijn we met Faye naar het steunpunt in Gorssel geweest. We kregen allereerst uitleg over de haarwerken wanneer Faye de door jullie opgestuurde modellen mocht passen. Ze heeft zowel haarwerken als haarstukken gepast, echter Faye gaf zelf aan dat ze een haarwerk prettiger vond. Hoewel we het niet hadden verwacht gingen we naar huis met een prachtig haarwerk.

Faye heeft hele fijne reacties gekregen, iedereen is heel lief. Ze heeft het haarwerk sinds vrijdag elke dag op en vindt het heerlijk dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over de kale plekken en nu kan ze veel meer met haar haren. Ze verliest nog steeds veel haar en zonder pruik is het bijna niet te doen. Het is natuurlijk even wennen, maar dat komt helemaal goed.

We zijn ontzettend blij met jullie hulp, alles is zo snel geregeld. Geweldig dat jullie er zijn. De reacties zijn echt super. Mensen die het niet weten valt het helemaal niet op, ze voelt zich een stuk zekerder.

Faye

"Mensen die het niet weten valt het helemaal niet op, ze voelt zich een stuk zekerder."

Rianne

Hier een foto van Rianne die weer ontzettend blij is met het haarwerk dat ze van jullie heeft gekregen!
Heel erg bedankt en natuurlijk ook al die mensen die hun haar doneren zodat dit mogelijk is.
Groetjes Alex, Els en Rianne

Rianne

"Weer ontzettend blij is met het haarwerk"

Tessa

hoi, dit is tessa . Tessa is 8 jaar en heeft alopecia tessa heeft kale plekken boven op haar hoofd, donderdag heeft zij een heel mooi haarwerkje van stichting Haarwensen mogen ontvangen ,wij als ouders en vooral tessa is hier heel er blij mee dankjewel hier voor.

Tessa

"wij als ouders en vooral tessa is hier heel er blij mee"

Sharon

Beste stichting haarwensen.

Vanmiddag heb ik een onwijs mooi kado van jullie ontvangen. Een onwijs mooie blonde pruik. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat jullie mij dit konden geven. Mijn dank is zo groot het is met geen pen te beschrijven! Ook wist ik nooit dat haar zoveel voor iemand kon betekenen. Ik voel me gelijk alweer een stuk zelfverzekerder! Vooral omdat ik binnen 1 week al meer dan de helft van me haar was verloren. De artsen hadden het nog nooit zo snel gezien.

Mijn dank is zo ontzettend groot! Echt super bedankt!! Veel liefs sharon

Sharon

"Een onwijs mooie blonde pruik."

Naomi

Eerst wil ik me voorstellen: ik ben Naomi Haselager en ben 18 jaar.
10 december 2013 heb ik te horen gekregen dat ik acute lymfatische leukemie heb.
Hierdoor moest ik op genomen worden in het AMC- Amsterdam. Ik zou direct behandeld worden, dit was eerst een week met alleen prednison en daarna meteen behandelingen met chemokuren. Dit betekende wel dat ik mijn haar hierdoor ging verliezen. Ik was hier zeer kwaad en verdrietig onder, want dan betekend het dat ik kaal zou worden. Hierdoor had ik ook het gevoel dat ik geen tweeling meer was. Een tweelingzus met lang haar en de andere kaal. En kaal over straat was ook een slecht idee!
Mijn ouders hebben informatie gevraagd bij de kapper en die hebben hun in contact gebracht met Stichting Haarwensen, die helpen kinderen tot en met 18 jaar aan een haarwerk.
Na het eerste contact met de stichting moesten we wat foto’s toe mailen en de hoofdmaat.
De rest regelt de stichting allemaal voor ons.
Een dag voor kerst kregen we al het bericht dat mijn pruiken er waren. Er kwamen er 4 zodat ze het beste konden kijken welke het beste bij mij zou staan.
Maar ik was mijn haar nog niet hellemaal kwijt dus moest nog even wachten met passen. Toen mijn haar erg dun werd heb ik besloten de rest af te laten scheren en kon ik een afspraak maken voor mijn pruik.
Nadat ik mijn pruik heb gekregen was ik al een stuk gerust gesteld en durfde weer over straat. Toen ik door een buurvrouw werd aangesproken met de vraag hoe het met mijn zus ging wist ik dat ik er niet heel erg anders uit zag. Ze zag nog het verschil niet tussen ons tweeën, goed teken dus en met recht een compliment voor de stichting.
Dit is in grote lijnen mijn verhaal. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar dankzij stichting haarwensen met een mooi haarwerk op mijn hoofd.

Liefs Naomi

Naomi

"Wist ik dat ik er niet heel erg anders uit zag"

Roos

Ik heb mijn haarwerk weer mogen ontvangen, en gelukkig zat er weer een heel mooie bij! De eerste was natuurlijk weer de beste :) Mooi lang en de perfecte kleur, komt erg in de buurt van mijn eigen kleur.

Dit was helaas wel de laatste pruik die ik van Haarwensen mag ontvangen, ik ben er heel erg dankbaar voor, dit heeft mij bijna 10.000 euro bespaart! Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken, maar ik liep er de laatste jaren in iedergeval heel zeker bij, en dat heb ik aan jullie te danken. Ik denk dat dat niet in woorden te beschrijven is.

Ik zou zeggen, bedankt voor alles en ik ben blij dat jullie nog heel veel kinderen blij gaan maken met een mooi haarwerk!

Roos Prins

 

Roos

"Mooi lang en de perfecte kleur, komt erg in de buurt van mijn eigen kleur."

Thom

Afgelopen zaterdag ging ik met mijn vader mee.
Ik dacht dat wij naar de film gingen.
Tot wij bij de kaper stopten want toen dacht ik ,dat mijn haarstukje klaar was.
Ik liep naar binnen en ging naar de wachtruimten toe.
Daar las ik een Donald Duck je tot Jack mij op kwam halen.
We gingen naar de kamer waar ik mijn haarstukje kreeg.
Het was meten en passen maar mijn haar is klaar.
Ik was zooooooooooooooooooooooo blij toen ik mijn nieuwe haar zag .
Het was heel mooi !!!
Wij zijn nog even mijn haar gaan showen in de stad.

Thom Havermans

Thom

"Ik was zooooooooooooooooooooooo blij toen ik mijn nieuwe haar zag"

Carmen

Hallo,

Ik ben Carmen Dunnewind, ik ben 16 jaar oud en ik heb in 2010 een hersentumor gehad. Gelukkig ben ik nu al twee en een half jaar schoon, maar mijn haar komt waarschijnlijk niet meer helemaal goed terug. Daarom heb ik nu een pruik gekregen. ik wil daarom de stichting, de sponsoren en de donateurs heel hartelijk bedanken, want zonder jullie had ik deze mooie pruik niet gehad. Ik vind het super gaaf dat er mensen zijn die hun haar af willen staan om er pruiken van te laten maken! Ik ben heel erg blij met mijn supermooie pruik! Ik heb heel veel respect voor jullie dat jullie dit hebben gedaan! Nogmaals bedankt!

Groetjes Carmen Dunnewind

Carmen

"Ik vind het super gaaf dat er mensen zijn die hun haar af willen staan"

Babette

Beste Stichting Haarwensen!
Ik heb alopecia areata waardoor al mijn haar is uitgevallen ,toen ik 11 jaar was.
Vorige week kreeg ik mijn pruik van haarwensen. Hij is super mooi en ik ben er onwijs blij mee!
Heel erg bedankt dat ik deze pruik mocht ontvangen.

Groetjes, Babette

Babette

"Hij is super mooi en ik ben er onwijs blij mee!"

Kayleigh

De moeder van Kayleigh;

''Ik wil Haarwensen bij deze heel hartelijk bedanken voor het helpen van mijn dochter Kayleigh!!

In de kapsalon is Kayleigh heel erg goed geholpen. En toen ze haar pruik op haar hoofd had, kwamen er tranen van geluk!! En dat is voor een moeder echt het mooiste om te zien, om je dochter zo te zien opfleuren en dat het er zo goed doet. Ik heb niets meer dan lof voor jullie snelle handelen!! Helemaal top!! Super bedankt.''

Kayleigh

"Toen ze haar pruik op haar hoofd had, kwamen er tranen van geluk!!"

Izaya

Bedankt Stichting Haarwensen en Huizenaar Haarwerkspecialisten dat jullie dit hebben mogen waarmaken.

Izaya

"Bedankt jullie dit hebben mogen waarmaken."

Lara

Lara en haar moeder stuurde deze kaart naar Haarwensen om iedereen te bedanken voor de mooie pruik!

Lara

"Ik draag jullie een warm hart toe"

Marielle

''Hallo meneer en of mevrouw .
U spreekt met marrielle van beek.
Ik wil jullie bedanken dat ik weer haar hebt .
ik heb de pruik heel snel ontvangen.
ik ben heel erg blij met mijn nieuwe haar .
ik durft weer over straat te gaan en in de spiegel te kijken naar mijn nieuwe haar.
Ik ben heel erg tevreden over jullie .
Ik durf weer alles te gaan doen .
Ik durf ook weer uit gaan .
Ik voel me heel erg prettig met een mooie pruik.
Ik ben blij dat stichting haar wensen bestaad .
Ik ben hardstikke blij met een mooie pruik van echt haar.
Dit berichtje mag iedereen van mij lezen .
Ik wow een foto laten zien over mijn nieuwe haar . wat ik allemaal mee kan doen .

Ik geef een top 10 aan jullie .

XXX liefs marrielle van beek .''

Marielle

"Ik durf weer over straat te gaan"

Veerle

Lieve Patricia en Linsey en alle vrijwilligers van Stichting Haarwensen,

Voor de allereerste keer in mijn leven mag ik lang haar hebben! En daar ben ik super blij mee! In Breda bij Haarwerken Elly, ben ik weer heel lief geholpen door Claudia. Dikke duim! Ik hoop dat ik lang plezier mag hebben van mijn nieuwe haren!!

Lieve Groetjes Veerle xx

Veerle

"k hoop dat ik lang plezier mag hebben van mijn nieuwe haren!!"

Melanie

Een berichtje van de moeder van Melanie:

'Door medicijn gebruik is Melanie haar haar erg dun geworden. Afgelopen zaterdag heeft ze via de Stichting Haarwensen een haarwerkje mogen ontvangen. Meisje straalt weer..

We willen de stichting Haarwensen en Timme haircreations dan ook hartelijk bedanken voor deze mogelijkheid.

Melanie

"Melanie straalt weer"

Davy

Davy ontving een haarstukje van de Stichting. Hij is namelijk niet helemaal kaal. Lees de kaart om te weten hoe hij reageerde op het krijgen van een haarstukje.

Davy

"Ik vond het geweldig om weer een volle bos te hebben"

Alissa

Hartelijk bedankt voor jullie pruik. Jullie verrichten echt goed werk voor alle kinderen met haarverlies. Ik ben er echt heel blij mee. Ik hoop dat mensen blijven doneren want, het is wel fijn om hem als je naar buiten gaat op de zetten. Dan staren mensen niet zoveel naar je. Nogmaals hartelijk bedankt!! hier een foto van mij met mijn pruik. groetjes, Alissa Schuijlenburch.

Alissa

"Dan staren mensen niet zoveel naar je"

Denise

Hierbij willen wij, Denise en ons gezin, jullie hartelijk bedanken voor het haarwerk die Denise mocht ontvangen van Stichting Haarwerk, nadat zij haar haar heeft verloren ivm Alopecia. Ook voor wat betreft de snelheid waarbij ze is geholpen is werkelijk geweldig!. Tevens willen we hierbij een groot compliment geven aan Monique van Comfort Haarwerken in Gouda, wat een ontzettende kei in haar vak lief en zeer vakkundig. 

Nogmaals heel veel dank.

met vriendelijke groet,

Yvonne en Denise Flinterman

Denise

"Ook voor wat betreft de snelheid waarbij ze is geholpen is werkelijk geweldig!"

Anne

Stichting Haarwensen; hartelijk bedankt voor het mooie haarwerk, wat Anne heeft gekregen.

Het heeft haar ( en ons als gezin) zo bijzonder goed gedaan, ze is er héél erg trots op! ( En wij ook, we genieten er zo van, dat de ‘oude’ Anne weer ‘terug’ is. En nog belangrijker, Anne is weer gewoon! De mensen kijken haar niet meer naar. Nu pas dringt het tot ons door, hoe iedereen na haar keek. Nu kijkt niemand, want ze is ‘gewoon’. Dit vind ze zo fijn! De mensen rondom ons, familie, vriendinnen en kennissen waren helemaal verbaasd, en daar kreeg ze ontzettend leuke reacties van.

Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Anne en fam.

Anne

"we genieten er zo van, dat de ‘oude’ Anne weer ‘terug’ is"

Merel

Afgelopen vrijdag is Merel afgereisd met Frances naar Bussum. Aldaar heeft ze en keuze gemaakt uit de door de stichting opgestuurde pruiken. Vol trots heeft ze gekozen voor (uiteraard zou je bijna zeggen, het blijft een meid) voor een pruik met lang haar. Het staat haar fantastisch, ze is zelf zo trots als een pauw. Ze blaakt met de pruik vol zelfvertrouwen en ze straalt van oor tot oor.

We willen de stichting en de sponsoren enorm bedanken dat dit mogelijk is gemaakt voor onze dochter. Er zijn wat dat betreft geen woorden voor.

Nogmaals bedankt voor deze mogelijkheid en de snelheid waarmee jullie dit in gang hebben gezet.

Met vriendelijke groet,

Kees Kortenhoff

Merel

"Ze blaakt met de pruik vol zelfvertrouwen en ze straalt van oor tot oor."

Miquel

Het aanmeten en de pruik zijn uitstekend verlopen helaas heeft hij nog geen gebruik kunnen maken van de pruik omdat Miguel na het aanmeten van de pruik ziek is geworden en inmiddels al meer dan 3 weken in het Radboud ziekenhuis ligt. Wel hebben wij bij het aanmeten van de pruik foto's gemaakt van het eind resultaat. Wij en met name Miguel willen jullie bedanken voor de mogelijkheid dat hij zo normaal mogelijk de buitenwereld in te gaan.

Met vriendelijke groet, Monique ter Neuzen

Miquel

"Wij willen jullie bedanken voor de mogelijkheid dat hij zo normaal mogelijk de buitenwereld in te gaan."

Nikki

Hallo Stichting Haarwensen, Wij zijn vanmorgen bij jullie steunpunt in Venray geweest. De service is daar echt geweldig, net zoals bij jullie! Mijn dochter heeft een prachtig haarwerk mogen ontvangen. Superblij is ze ermee. Staat haar echt heel mooi. Echt super super bedankt...Jullie hebben haar echt gelukkig gemaakt!!!

Marga van Gessel

Nikki

"Jullie hebben haar echt gelukkig gemaakt!!!"

Demi

Door middel van deze mail willen wij jullie (ook namens Demi) julie heel erg bedanken voor het hele mooie haarstuk dat zij van de stichting heeft ontvangen. Demi is heel erg goed geholpen bij het passen van de haarstukken. Ze zag er zelf erg tegen op om met een kaal hoofd rond te lopen en vond het spannend om de laatste plukjes haar met een tondeuse te laten verwijderen. Ik had haar verteld dat het wel een weekje kon duren voordat ze haar haarstuk definitief kreeg en dat was toch wel spannend voor Demi. In de kapsalon hebben ze echter gelijk alles voor Demi geregeld en haar verteld dat ze gelijk haar haarstuk mocht meenemen. Er viel een hele last van Demi aar schouders toen ze dit hoorde. Ze heeft gelijk haar hoofd laten scheren en daarna de 4 haarstukken die door jullie waren geregeld gepast. Het was voor haar nog moeilijk want ze vond ze allemaal heel erg mooi. Uiteindelijk heeft ze toch haar keuze kunnen maken. Nogmaals hartlijk bedankt voor jullie fantastiche werk.

Fred van de Steeg

Demi

"Het was voor haar nog moeilijk want ze vond ze allemaal heel erg mooi."

Jennelie

Hoi! Het aanmeten van de pruik ging erg goed! We zijn heel leuk en goed geholpen in het AMC in Amsterdam! Jennelie moest even wennen aan haar haartjes maar nu doet ze het toch heel vaak op al is het om alleen even lekker te kammen en te tutten! Heel erg bedankt we zijn er super blij mee!!

Katie Karssen

Jennelie

"Heel erg bedankt we zijn er super blij mee!!"

Eva

Beste stichting Haarwensen,

Graag willen we jullie bedanken voor het schenken van een pruik aan onze dochter Eva. Door een hersentumor zijn wij in een wereld terecht gekomen , waar we van te voren nog nooit aan hadden durven denken, maar nu helaas werkelijkheid is geworden. Wat ontzettend fijn dat er initiatieven bestaan zoals jullie stichting, die het leven in zo'n situatie soms kunnen verlichten. Eva heeft nu de keus om met of zonder haar de deur uit te gaan en dat is een fantastisch gevoel! Nogmaals heel hartelijk dank!

Vriendelijke groet

Henriette Bos

Eva

"Eva heeft nu de keus om met of zonder haar de deur uit te gaan en dat is een fantastisch gevoel!"

Sheidy

Ik wil u bedanken voor het regelen van mijn pruik! Ik ben er erg blij mee en draag mijn pruik elke dag trots. Mijn pruik lijkt veel op de haren die ik had. Ik krijg elke dag leuke reacties van familie, kennissen, verpleegkundige en dokters. Ik wil ook iedereen die hun eigen haar doneren en sponsers bedanken voor alles! Echt iedereen bedankt!!!!

Liefs,

Sheidy Falconi

Sheidy

"Ik draag mijn pruik elke dag trots"

Anna

Onlangs heeft onze dochter Anna dankzij jullie stichting een haarstuk gekregen. Anna en (wij) zijn er ontzettend blij mee. Alles werd heel snel geregeld,kapper Koos gaf goede uitleg,en op een leuke manier werdt Anna geleerd hoe ze met het haarstuk om moet gaan,en ze het zelf in en uit kan doen.

Zelfverzekerd en helemaal trots loopt ze nu over straat met haar haren los! Wij willen stichting haarwensen,alle donateurs en kapper Koos van Haarhuis Viecuri ontzettend bedanken dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt,echt geweldig! Familie Peeters-Pimpão

Anna

"Zelfverzekerd en helemaal trots loopt ze nu over straat met haar haren los!"

Evy

Afgelopen dinsdag ben ik met mijn dochtertje Evy pruiken gaan passen bij Hair-trends. Uiteraard hoopten we een mooie pruik voor haar te vinden, maar we hielden er ook rekening mee dat het misschien niet zou gaan lukken omdat ze pas 5 jaar is.

Maar Evy heeft prachtige nieuwe haartjes en wat is ze er gelukkig mee!!! Ze zat woensdag als een koninginnetje in de klas te genieten van alle complimentjes die ze kreeg en tijdens haar dansles keek ze stiekem elke keer in de spiegel naar zichzelf :-). We willen alle sponsoren en donoren enorm bedanken voor de mooie pruik! We hebben ons dochtertje in tijden niet zo zien stralen!!!

Evy

"Maar Evy heeft prachtige nieuwe haartjes en wat is ze er gelukkig mee!!!"