favicon

Over ons

Haarwensen heeft een bestuur bestaande uit 5 leden. Zij delen allen hun kennis en ervaring zonder daar financieel voor gecompenseerd te worden. Daarnaast zijn er 3 medewerkers in dienst van Haarwensen. Zij coördineren de acties en begeleiden ouders bij het aanvragen van een haarwerk. De werknemers worden hierbij ondersteund door tientallen vrijwilligers en de inzet van onze ambassadeurs.

Steun financieel

Om een haarwerk weg te geven is er € 1.500 nodig. Wij geven gemiddeld 4 haarwerken per week weg, Haarwensen kan dus niet bestaan zonder de hulp van onze (geld) sponsoren. Groot of klein, alle beetjes helpen. Wil je Haarwensen direct steunen? Doneren kan via Tikkie (je kunt zelf een bedrag kiezen).

 

Is de donatie van een actie afkomstig, vermeld dan de naam en/of datum van je actie in de omschrijving. Komt het geld uit een spaarpot, vermeld dan het spaarpotnummer in de omschrijving. Ac C14 1469 Saartje   Spaarpot   Foto's Voor Akkoord, Start Massa Productie (6)

Namens de kinderen alvast hartelijk bedankt!

Goed besteed geld

Haarwensen is een CBF Erkend Goed Doel. Logo Erkend Goed Doel RgbDit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.  

De belastingdienst heeft Haarwensen erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons ANBI-nr is: 8188 49 204. Hierdoor is de donatie aftrekbaar van het belastbaar inkomen.