Keurmerken

Haarwensen is in het bezit van diverse keurmerken en certificaten. Een kwaliteitsverklaring in de vorm van een keurmerk of certificaat geeft een organisatie, als Haarwensen, erkenning voor de kwaliteit van de geleverde diensten. De cliënten kunnen erop vertrouwen dat Haarwensen voldoet aan de gestelde eisen.

Onderstaand een overzicht van onze keurmerken/certificaten.

CBF

Haarwensen is sinds 2015 een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Het CBF controleert of we aan de eisen voldoen. Zij controleren ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar je als donateur gerust aan kunt geven.       

Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

Haarwensen wordt door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Kijk op de website van de belastingdienst welke voorwaarden hiervoor gelden.

 

Haarwensen werkt samen met haarwerksalons verspreid over heel Nederland. Deze haarwerksalons zijn allen in het bezit van een ANKO cetificaat en/of een SEMH certificaat.

ANKO

Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat je mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ze waarborgen te allen tijde je privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt zekerheid en duidelijkheid!

SEMH

SEMH is sinds 1995 een onafhankelijke stichting en is de kwaliteitserkenning voor zorgleveranciers van medische hulpmiddelen.

Leveranciers die hoogwaardig kwaliteit leveren zijn erkend door de SEMH, en als zodanig herkenbaar aan het hierboven afgebeelde logo.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen.

De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of de hulpmiddelzorg die geleverd wordt geleverd constant voldoet aan de eisen en aansluit bij de behoefte van de gebuiker. De consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.