Keurmerken

Haarwensen is sinds 2015 een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Toezichthouder Centraal Bureau Fondswerving controleert of we aan de eisen voldoen. Zij controleren ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar je als donateur gerust aan kunt geven.       

 

CBF erkend goed doel

We zijn inmiddels met bijna 500 Erkende Goede Doelen. Samen vertegenwoordigen we ruim 80% van het geld dat de samenleving doneert aan maatschappelijke doelen. Je herkent ons aan het ‘Erkend Goed Doel’-logo.

Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

Haarwensen wordt door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Kijk op de website van de belastingdienst welke voorwaarden hiervoor gelden.

 CBF logo