favicon

Haarwerk aanvragen

Stichting Haarwensen is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens en vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens zeer belangrijk. Dit betekent dat we vertrouwelijk met ontvangen persoonsgegevens omgaan en dat we beveiligingsmaatregelen hebben genomen om deze gegevens te beschermen.

Img 0039 4

 

Haarverlies

Het verliezen van je haar omdat je medicijnen krijgt of een haarziekte hebt, is geen fijn idee. Het dragen van een haarwerk kan een oplossing zijn! Tijdens een intakegesprek, telefonisch met Haarwensen, en later bij een steunpunt van Haarwensen, ga je ondervinden of een haarwerk ook iets voor jou is.

Een haarwerk van echt haar

Haarwensen maakt haarwerken voor kinderen t/m 18 jaar die (gedeeltelijk) kaal zijn door een medische behandeling of andere oorzaak. Deze haarwerken worden gemaakt van haar dat door  kinderen en volwassenen wordt gedoneerd. Ieder haartje wordt één voor één in het haarwerk geknoopt. Het laten maken van een haarwerk kost  veel tijd en  daardoor erg kostbaar. Gelukkig krijgen we ook financiële donaties van particulieren en bedrijven die ons en jou graag helpen, zo blijft het haarwerk voor jou kosteloos.

Haarwerk aanvragen

Met een haarwerk kan je zelfvertrouwen toenemen en voel je je waarschijnlijk een stuk zekerder. Als je  een intakegesprek met een van onze haarwerkspecialisten wilt, kunnen je ouders contact met ons opnemen. Aan de hand van een aantal foto’s en je hoofdmaat wordt er bekeken welke haarwerken voor jou geschikt zijn.

We proberen binnen twee weken te regelen dat je terecht kunt voor een intakegesprek bij een steunpunt (haarwerksalon) van Haarwensen. Hier ga je een aantal haarwerken passen. De haarwerkspecialist zal je alles laten zien wat je nodig hebt om het haarwerk "eigen" te maken.  Als je een haarwerk hebt gekozen wordt dit op maat gemaakt en in het gewenste model geknipt. Als je je eigen haar al verloren bent, mag je het haarwerk, na overhandiging van een doktersverklaring, gelijk meenemen.

Wil je een vrijblijvend intakegesprek of meer over Haarwensen weten, neem dan contact met ons op via 0297-745300 of info@haarwensen.nl