favicon

Help jij mee?

Wil je graag met je haardonatie een financiële bijdrage doen, of wil je gewoon graag helpen door een inzamelingsactie te starten?

Maak nu een actie, en help samen met je vrienden en familie mee om jouw bijdrage compleet te maken!

Acties

Met jouw hulp kunnen wij kinderen blij blijven maken met een kosteloos haarwerk. Alle acties, groot of klein zijn van onschatbare waarde. Je kunt ons op verschillende manieren helpen. Doe mee aan een bestaande actie, of laat je inspireren en organiseer zelf een actie

Top acties

Merel Hendriks

Help Merel helpen!

€ 1.434,00 Opgehaald 96%

Nog 30 dagen
Claudia Wieman

Een wens om haar te doneren, en jij kan helpen!

€ 890,00 Opgehaald 89%

Nog ongeveer 1 jaar
Femmie

Spaar voor haar

€ 985,00 Opgehaald 66%

Nog 9 maanden
Merel Ponsteen

In actie voor Stichting Haarwensen

€ 410,00 Opgehaald 55%

Nog ongeveer 1 maand
Laila Martin

Sponsoractie Stichting Haarwensen

€ 120,00 Opgehaald 48%

Nog 30 dagen

Alle acties

Koekjes verkopen
Wij zijn Anna, Favi, Sem en Nick. Vrijdag 15 maart gaan wij bij Rijn IJssel, de witte villa in Arnhem koekjes verkopen. Als u hier niet bij kan zijn en wel geld wilt doneren, kunt u via deze site alsnog geld doneren. Al het geld dat wij inzamelen gaat naar stichting Haarwensen.
Bob doneert zijn haren voor stichting Haarwensen
Mijn naam is Bob Kleijne en ik woon in Lobith. Ik ben nu 10 jaar en sinds de kleuterklas laat ik mijn haren groeien. Toen ik een keer op tv een stuk heb gezien over stichting Haarwensen wilde ik mijn haar nog langer laten groeien om het te kunnen doneren. Al noemden ze mij af en toe een meisje, toch wilde ik doorgaan met het sparen van mijn haren. Nu is het eindelijk zover. 23 Maart gaat mijn haar eraf! Hoe tof zou het zijn om naast mijn haren ook een leuk geld bedrag te kunnen doneren? Help je me mee? Groetjes Bob!
Haar doneren
Mijn naam is Kian, ik ben 8 jaar en een jongen die zijn haar laat groeien om het te kunnen doneren. Soms noemen ze me een meisje en dat vind ik wel vervelend maar ik bijt nog even door want ik ben er bijna en ik weet dat ik iemand erg kan blij maken met mijn haar. Wil jij steunen? Doneer dan een bedrag want een haarwerk laten maken kost aardig wat geld. Alvast bedankt. Groetjes, Kian
Mijn haren om een kind te laten stralen!
Voor de derde (of vierde keer, tel kwijt) keer ga ik mijn haar afknippen voor stichting haarwensen, maar deze keer wil ik er ook het geld bedrag bij verzamelen! Wie doneert een bedrag? Groot of klein, alle beetjes zijn zo welkom voor deze kinderen!
Isabeau gaat een stuk van haar haar doneren!
Hoi, ik ben Isabeau en ik ben 7 jaar. Na het zien van een item op het jeugdjournaal over het doneren van haar, wist ik zeker dat ik dat ook wilde doen. Zo mooi om iemand anders daarmee te kunnen helpen. Dat wil ik ook! Spannend vind ik het wel, hoe zal ik er daarna uitzien. Maar toch vind ik het ook wel stoer van mezelf.
Dansvoorstelling Benefiet 22 maart ArtEZ
Beste lezer, Wij (Lisa en Meie namens Hogeschool ArtEZ) vinden Stichting Haarwensen een prachtig goed doel. Haar heeft veel impact op het zelfvertrouwen en daar willen wij een steentje aan bijdragen. Als vierde jaars Artist Educator in Dans, aan de Hogeschool ArtEZ in Arnhem, organiseren wij een benefietvoorstelling om geld op te halen voor Stichting Haarwensen. In deze voorstelling zijn verschillende choreografieën te zien van studenten van de opleiding Artist Educator in Dans. Daarnaast zijn er een aantal gastdansers te zien op het podium. Wij willen jullie uitnodigen om naar deze voorstelling te komen kijken. Je kan zelf kiezen voor een kaartje van 5, 10 of 15 euro. Met de volgende link kunnen jullie een ticket bestellen: https://tickets.artez.nl Handige informatie: Waar: ArtEZ Zaal 2 in het Theatrium Onderlangs 9 6812 CE Arnhem Wanneer: Vrijdag 22 maart 19:30-20:45 Graag zien wij jullie bij de Benefietvoorstelling. Ben je helaas niet in staat te komen kijken, maar wil je wel graag een steentje bijdragen? We zien donaties zeer graag tegemoet! Bij vragen, kan er gemaild worden naar onderstaand mailadres: m.naaktgeboren@student.artez.nl Een hele fijne dag en alvast heel erg bedankt! Met vriendelijke groeten, Lisa en Meie Organisatie Benefietvoorstelling ArtEZ
Help kinderen die kaal zijn!
Hoi, ik ben Sven en ik ben 11 jaar. 8 Maart gaat mijn haar eraf dat wordt de eerste keer sinds begin 2021. Ik hoop dat een kind dat kaal is geworden door een ziekte een mooie pruik krijgt, maar alleen haar is niet genoeg. Er is ook geld nodig namelijk €1500 per pruik. Ik hoop dat jullie geld doneren zodat van mijn haar een mooie pruik gemaakt kan worden. Alle beetjes helpen!
Centjes voor haarwerken
Hoi Ik ben Laszlo en wil graag mijn haar laten groeien om, zo net als mijn moeder, het te kunnen doneren aan Stichting Haarwensen zo dat er andere kinderen kunnen genieten van haar. Ik wil graag ook wat centjes ophalen zodat ze het geld kunnen gebruiken voor hun goeie werk.
Help Merel helpen!
Ik ben Merel, 8 jaar en ik woon in Bavel met mijn ouders, broer en twee katten. Ik zit op Street Dance en op Rugby en houd heel erg van knutselen. Ook vind ik het leuk om mensen te helpen en voor kleine kindjes te zorgen. Mensen zeggen vaak dat ik mooi lang haar heb en ik gun het iedereen om dat zo af en toe te horen. Daarom heb ik de afgelopen tijd flink gespaard om mijn haar lang genoeg te laten groeien om te kunnen doneren. Aangezien het veel geld kost om een pruik te maken, vraag ik jou mij te helpen het geld voor een pruik bij elkaar te krijgen. Als ik mijn haar doneer, doneer jij dan wat geld zodat we samen een kind aan een mooie pruik helpen? Alvast heel erg bedankt!
Haarwensen
Wij willen geld inzamelen voor Stichting Haarwensen. Zij helpen jeugdigen aan haarwerken/pruiken. Dit pakken zij heel snel op en regelen zij geweldig voor de jeugdigen en diens ouders. Uit eigen ervaring weten we hoe heftig het is als een kind kaal wordt, hoe haren invloed hebben op de identiteitsontwikkeling en hoeveel schaamte er bij kaalheid komt kijken. Willen jullie ons helpen om geld in te zamelen voor deze stichting?
HAREN DONEREN
Ik hoop iemand heel blij te kunnen maken met mij haar!
Sponsoractie Stichting Haarwensen
Het is alweer de 3de keer dat Laila twee lange vlechten doneert aan Stichting Haarwensen. Omdat het maken van pruiken ook een hoop geld kost, hopen we dat jullie mee willen sponsoren aan een extra donatie voor de stichting.
Ik doneer mijn haar! Groetjes Hannah
Hallo, Ik ben Hannah en ik ben 9 jaar. Ik hou van knutselen. Ik wil graag mijn haren doneren omdat ik een ander kindje blij wil maken met mijn haren. Groetjes Hannah
Help je mee met sparen? Ik ben zelf al een heel eind met mijn haren!
Ik zou het heel fijn vinden als jullie met mij mee sparen voor het maken van een pruik van mijn haren. Ik wil graag een kind die door een ziekte hun haar verliezen weer vrolijk willen maken. Ik zou zelf niet zonder mijn haren kunnen.
Een wens om haar te doneren, en jij kan helpen!
Lieve lezer, Allereerst dank dat jullie de moeite willen nemen om mijn actiepagina te bekijken. Ik zal mij eerst even voorstellen: mijn naam is Claudia, en al twee jaar laat ik mijn haar groeien voor Stichting Haarwensen. Het einde van dit bijzondere avontuur is in zicht, en binnenkort zal ik de schaar in mijn blonde lokken zetten om deze te doneren. Hiermee komt een langgekoesterde wens in vervulling! In 2019 verloor ik een groot deel van mijn haar na een stressvolle periode door een scooterongeluk en een daaropvolgende operatie in Maleisië. Van de ene op de andere dag verdwenen plukken uit mijn altijd dikke bos haar. Een lange weg naar herstel vol onzekerheid volgde. Zou mijn haar ooit weer terugkomen? Dankzij Meso- en LED-therapie bij de Haarkliniek in Rotterdam en veel geduld kan ik nu, enkele maanden later, zeggen dat mijn haar langzaam maar zeker weer de oude wordt. Ik besef maar al te goed dat niet iedereen dit geluk deelt. Toen mijn haar weer een beetje begon te groeien, heb ik gezegd: zodra het weer gezond en lang mag worden, zal ik het laten groeien en mijn haar doneren bij Stichting Haarwensen! Dat moment is nu bijna daar. Nog even doorsparen, dan kan ik minimaal 35 cm doneren voor een handgeknoopte pruik. Helaas is het maken van een pruik niet gratis en kost dit €1500,- om te maken. Daarom wil ik naast het doneren van haar ook geld inzamelen om bij te dragen aan de productie van de pruik. Stichting Haarwensen voorziet in pruiken van echt haar voor kinderen tot en met 18 jaar die hun eigen haar hebben verloren door medische behandelingen zoals chemotherapie of door alopecia. Door kosteloos haarwerken te verstrekken, draagt de stichting bij aan het herstel van het zelfvertrouwen en welzijn van deze kinderen. Het verlies van haar heeft vaak een grote impact, en een prachtig haarwerk kan bijdragen aan het herwinnen van het zelfvertrouwen. Daarom mijn verzoek om bij te dragen aan deze actie; alle kleine beetjes helpen! En mocht je nu zelf lang haar hebben en op het punt staan om naar de kapper te gaan, spaar dan nog even door! Wie weet kun jij ook binnenkort iemand blij maken met het doneren van je haar. Heel veel liefs en dank, Claudia
Janey doneert haar haren
Hallo ik ben Janey. Ik heb lang gespaard en hoop dat mijn haar nu een ander kindje blij kan maken. Om een haarstukje te maken is er natuurlijk ook een budget nodig. Willen jullie ook helpen? Doneer dan, elke euro helpt! Groetjes Janey
Maud en haar actie
Hallo ik ben Maud! Ik ben 8 jaar en ik ga mijn haar doneren bij stichting haarwens. 18 Maart doe ik mijn spreekbeurt over stichting haarwens en het zou leuk zijn om dan het bedrag bekend te maken! Als klein kind heb ik al wel is mijn haar gedoneerd want ik wou kinderen blij maken. Hopelijk is er iemand nu heel blij met mijn haar want het was heel erg lang. En het was ook heel dik. En waarom ik mijn haar heb gedoneerd is ik vond het heel zielig voor kinderen die geen haar hebben. Want stel je is voor dat jij geen haar hebt, dan wil jij toch geholpen worden? Liefs Maud
Ik zet de schaar in mijn haar!
"Je moet je haar tot op je kont laten groeien", zei mijn opa vroeger. Nou opa, dat is gelukt! Nog even de laatste centimeters bij elkaar sparen en dan is het tijd voor een bezoek aan de kapper... Naast dat ik mijn haar doneer, hoop ik met deze actie financieel bij te dragen aan het maken van een haarwerk. Voor één haarwerk is al 1500 euro nodig; een hoop geld dus! Wil jij hier ook iets in betekenen? Steun dan deze actie met een mooi bedrag. Alvast heel erg bedankt!
Nikki's haar donatie!
Hoi, Ik ben Nikki en ik ben bijna 10 jaar, op vrijdag 3 mei vlak voor mijn verjaardag ga ik mijn haar doneren aan Stichting Haarwens. En ik hoop dat ze mijn haar mooi vinden en dat ik iemand heel blij kan en mag maken. Maar met alleen mijn haar kunnen zij nog geen pruik maken, de kosten van het maken zijn best heel hoog. Daarom start ik deze actie naast het doneren van mijn haar. Voor iedereen die een donatie doet, names mij, Stichting Haarwens en degene die mijn haar krijg heel erg bedankt!
Een haarwerk met het haar van Olivia
Ik ben Olivia (10 jaar). Na jaren sparen heb ik mijn haar van 35cm lang gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Zo krijgt een ziek kind ook mooi haar. Met mijn gedoneerde haar wordt er een haarwerk gemaakt voor een ziek kind. Het maken van dit haarwerk kost €1500,-. Help jij mee om dit haarwerk mogelijk te maken?
In actie voor Stichting Haarwensen
Mijn naam is Merel Ponsteen, in 2018 heb ik voor het eerst mijn haar gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Toen mocht ik twee mooie lange vlechten laten afknippen voor deze belangrijke stichting. Nu, 5 jaar later, wil ik opnieuw mijn haar laten afknippen zodat er opnieuw een haarwerk van gemaakt kan worden. Deze keer wil ik niet alleen mijn haar doneren, maar ook een geldbedrag schenken, aangezien het laten maken van een haarwerk natuurlijk niet gratis is. Ik kijk ernaar uit om samen met iedereen ons in te zetten voor dit goede doel. Ik hoop dat we samen zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen voor deze waardevolle stichting. Hoe geweldig zou het zijn als we een heel haarwerk kunnen bekostigen! Groot of klein, alle beetje helpen!
Silke doneert een haarwerk
Ik doneer in de zomer van 2024 voor de tweede keer mijn haar. Om een haarwerk weg te geven is er, naast mijn haar, € 1.500 nodig. Er worden gemiddeld 4 haarwerken per week weggegeven, Haarwensen kan dus niet bestaan zonder de hulp van sponsoren. Groot of klein, alle beetjes helpen. Liefs van Silke
Sylvia doneert haar haar!
Sylvia en ik hebben elkaar leren kennen op de dagbesteding waar ik destijds werkte. Zij hoorde van de doneeractie van mijn zoon en werd zó enthousiast dat ze zelf is gaan sparen. Nu drie jaar later is het moment daar en is haar haar langer dan 35cm! Maar wat zou zij trots zijn als zij ook nog de €1500,- bij elkaar weet te krijgen voor het maken van een haarwerk. Help jij mee? Liefs, Sylvia en Mariska
Spaar voor haar
Hallo allemaal, Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Femmie, 42 jaar jong en trotse moeder van twee prachtige zonen. Als ik bij de kapper kom, vraagt de kapper wat mijn wensen zijn. Bijna standaard is mijn reactie: "Knip het haar maar weer in model, je hoeft niet zuinig te zijn, want het groeit zo weer aan." Ik ben me ervan bewust dat ik bevoorrecht ben met mijn haar. Het is veel, dik, mooi van kleur en groeit snel. Mijn wens is om daar wat mee te gaan doen. Haarwensen maakt haarwerken voor kinderen t/m 18 jaar die (gedeeltelijk) kaal zijn door een medische behandeling of andere oorzaak. Deze haarwerken worden gemaakt van haar dat door andere kinderen en volwassenen wordt gedoneerd. Ieder haartje wordt één voor één in het haarwerk geknoopt. Het laten maken van een haarwerk kost dus veel tijd en is daardoor erg kostbaar. De kinderen ontvangen de haarwerken zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, maar de haarwerken zijn natuurlijk niet gratis. De kosten voor de productie, het aanmeten en het onderhoud van een haarwerk liggen rond de € 1.500,- Mijn doel is om binnen anderhalf jaar 35 cm haar en € 1.500,- te doneren. Wilt u mij hierbij helpen? Dat kan door een geldbedrag te doneren via de door mij aangemaakte actie. Samen voor het goede doel! Alvast heel erg bedankt. Lieve groet, Femmie
Steun het haarwerk van Anniek
Driemaal is scheepsrecht: haar + geld = haarwerk. Kunnen we samen €1500 verzamelen voor mijn haar 20cm langer is geworden? Voor de derde keer ben ik van plan mijn haar te doneren en dit keer wil ik het helemaal goed doen. Voor een haarwerk is 35 cm haar en €1500 nodig. Voor het haar zorg ik, helpen jullie mee met de €1500? Welke teller staat als eerste bovenaan?
Siem en Maureen doneren het haar, doneren jullie geld?
Siem en Maureen hebben vanaf voorjaar 2020 hun haar laten groeien. Het haar van Maureen was in april 2023 lang genoeg. En vandaag, 28 juli is ook het haar van Siem lang genoeg om te doneren! Om van ons haar een pruik te kunnen maken is nog €1500,- nodig. Als wij ons haar doneren, doneren jullie dan geld?
Koen Knipt Kort
Koen doneert en gaat gelijk weer sparen! Koen is 13 jaar een heeft een paar jaar gespaard voor Stichting Haarwensen. Vorig jaar heeft hij meegedaan aan het TV programma Hoofdzaken. Tijdens het programma is er weer een mooi model in Koen zijn haar geknipt. Maar natuurlijk niet teveel eraf! Afgelopen vrijdag was het zover en is het bij kapsalon Brainwash in Noordwijk geknipt. Koen heeft nu een weer een kort koppie. Maar hij gaat gelijk weer sparen. Wie spaart er financieel mee? Haarwerken worden gedoneerd maar het kost € 1.500,- om een haarwerk te maken.
donatie van mijn haar voor Haarwensen!
Hallo allemaal, ik ben Annelien Wisse, 17 jaar en ik ga mijn haar doneren aan Stichting Haarwensen! Ik wil graag iets bijdragen zodat mensen die het nodig hebben een haarwerk kunnen krijgen. Jij kunt ook bijdragen om geld te doneren om er een haarwerk  van te laten maken! Je kan doneren door op de 'ik steun deze actie' knop te klikken. Help je mee? ik heb al eens eerder mijn haar gedoneerd en nu heb ik het al weer even kunnen laten groeien maar het moet nog een stuk langer omdat ik krullen heb. Ik wil graag mijn haar doneren omdat andere mensen het heel goed kunnen gebruiken en ik daar aan mee kan helpen. Daarbij zorgt haarwensen dat de mensen die een pruik nodig hebben dat het gratis is en daarom wil ik ook geld inzamelen zodat ze weer een pruik kunnen maken en geven aan een persoon die dat heel hard nodig heeft. Het maken van een pruik kost namelijk 1500 euro dus iedere donatie is welkom!
Haar sparen voor Haarwensen
Misschien dat sommigen al hadden meegekregen dat ik mijn haar wil laten groeien om te doneren aan Haarwensen voor kinderen die haarwerken nodig hebben na ziekte. Ik heb al sinds groep 4 kort haar. En ik heb het nooit echt weer lang laten groeien maar ik wil uit mijn comfort zone stappen om dit te doen voor Haarwensen. Ik moet mijn haar laten groeien tot over 35 cm en daar ben ik nog wel even mee bezig. Naast dat de stichting het haar nodig heeft is er ook geld nodig voor een haarstuk en daarbij wil ik jullie vragen om te helpen. Dit kan door een donatie te doen aan de stichting en daarmee mij kunnen helpen om het vol te houden om mijn haar te laten groeien. Dus als je een euro over hebt dan zijn hun en ik er erg blij mee. Alvast bedankt en ik laat weten hoe goed mijn haar groeit de komende tijd.