favicon

Help jij mee?

Wil je graag met je haardonatie een financiële bijdrage doen, of wil je gewoon graag helpen door een inzamelingsactie te starten?

Maak nu een actie, en help samen met je vrienden en familie mee om jouw bijdrage compleet te maken!

Acties

Met jouw hulp kunnen wij kinderen blij blijven maken met een kosteloos haarwerk. Alle acties, groot of klein zijn van onschatbare waarde. Je kunt ons op verschillende manieren helpen. Doe mee aan een bestaande actie, of laat je inspireren en organiseer zelf een actie

Top acties

AFGEHANDELD Claudia Wieman

Een wens om haar te doneren, en jij kan helpen!

€ 910,00 Opgehaald 91%

Nog 9 maanden
Lily-Nova

Inzamelen Lily-Nova

€ 432,00 Opgehaald 86%

Nog 24 dagen
Rimke van Dongen

Rimke van Dongen

€ 1.035,00 Opgehaald 86%

Nog 3 maanden
Midas Withaar

Sponsor swim voor Stichting Haarwensen

€ 1.210,00 Opgehaald 81%

Nog 8 dagen
Sebas

Sebas in actie voor het goede doel (al 4 jaar !!!) Helpt u ook mee ???

€ 985,00 Opgehaald 66%

Nog 5 maanden

Alle acties

de rode krullen van Sil
Sil heeft weer 3 jaar zijn rode krullen laten groeien voor st Haarwens. Inmiddels zijn er 4 dikke vlechten afgeknipt. Graag willen we een financiële bijdrage doen zodat er een mooi haarstuk van gemaakt kan worden. Doneer je mee?
Doneer voor stichting haarwensen
Saar doneert 45 cm aan lang haar voor stichting haarwensen. Echter kost het maken van een haarwerk 1500 euro. Saar doneert haar! Wat doneer jij? Geef jouw donatie, zodat er weer iemand blij gemaakt kan worden.
Julia wil graag helpen! Doen jullie mee?
Julia (10 jaar) wil graag haar mooie lange haren doneren aan kindjes die het hard nodig hebben. Dragen jullie ook je steentje bij om een mooi haarstuk te laten maken?
Openingsfeest Voorkappers en Jan van der Leek B.V.
Op 2 en 3 november openen Jan en Marc van der Leek de deuren van het nieuwe bedrijfspand op industrieterrein Zevenhuis. Al bijna 100 jaar is ons familiebedrijf actief in de kappers branche en zorgen wij voor de mooiste kapsels. Nu willen wij graag de stichting haarwensen helpen en kinderen meer zelfvertrouwen geven, aan de hand van een haarwerk. De stichting haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die hun eigen haar door ziekte of behandeling zijn verloren. Je haar bepaalt je uiterlijk en dat weten wij maar al te goed!
Inzamelen Lily-Nova
Ik ben Lily-Nova en ga mijn haren 10 juli doneren. Ik wil heel graag ook geld inzamelen om de pruik te maken 🤍.
Samen maken we een ander kind blij 😀
Hoi ik ben Bente, Ik ben 11 jaar oud. Ik heb mijn haren al een aantal jaren laten groeien omdat ik mijn haren graag wilde doneren om een ander kind blij te maken 😀. Nu is mijn haar geknipt maar het maken van een pruik kost geld. Wil jij geld doneren zodat Stichting Haarwens van mijn haar een mooie pruik kan maken?
Annelieke passed de bal door
Annelieke heeft vandaag haar haren laten knippen om te doneren voor een mooi haarwerk. Alleen met het weggeven van haar mooie lange blonde lokken zijn we er natuurlijk nog lang niet. Het maken van een haarwerk is kostbaar. Annelieke een voetbalster in hart en nieren passed nu de bal door naar U. Iedere bijdrage groot of klein is meegenomen. Op deze manier kunnen kinderen blij gemaakt worden met een prachtig haarwerk gemaakt van echt haar. Alvast bedankt voor uw donatie.
Sebas in actie voor het goede doel (al 4 jaar !!!) Helpt u ook mee ???
Hallo, Ik ben Sebas, en ik ben 12 jaar en woon in provincie Utrecht. Op een dag zag ik in een tv programma een stukje over dat sommige kinderen geen haar hebben of haar verliezen door een ziekte. Dat maakte indruk. Toen bedacht ik dat ik die mensen kan helpen door mijn haar te sparen, en te doneren. Dus sindsdien spaar ik mijn haren, inmiddels al sinds mijn 8e! In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat lange haren erg lastig kunnen zijn, tijdens school of het zeilen bij de scouting, dan zit het vaak in je ogen of kom ik met klitten thuis. Dus je moet wel een doorzetter zijn om de juiste lengte bij elkaar te sparen! 35 cm is echt heel lang! Binnenkort heb ik de juiste lengte bij elkaar en mag het er na 4 jaar sparen af. Ik heb mijn deel voor de donatie dan volbracht, maar de stichting heeft ook geld nodig om de haarwerken te kunnen maken. Wilt u mij helpen het streef bedrag bij elkaar te sparen?
Alle beetjes helpen en samen kunnen we veel!
#3049 Ik doneer mijn haar. Doneert u ook? Samen kunnen we kinderen zelfvertrouwen teruggeven met een pruik die bij hen past.
Yara’s wens voor de medemens
Lieve lezer, mijn naam is Yara en ik ben 9 jaar. Toen ik net 5 jaar was, heb ik twee vlechten gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen maakt mooie pruiken voor kinderen die zelf (gedeeltelijk) geen haar hebben omdat ze ziek zijn. Die pruiken worden gemaakt van echt haar. Vier jaar na mijn eerste donatie gaat de schaar weer in mijn haar voor stichting Haarwensen! Ik vind het heel fijn dat ik een ziek kind kan helpen dat graag haar wil hebben. Maar naast (mijn) haar is ook geld nodig om zo’n mooie pruik te kunnen maken. De kinderen die een pruik ontvangen, hoeven dat niet te betalen maar zo’n pruik is niet gratis. Het maken en aanmeten en het onderhoud van een pruik kost wel € 1.500,-. Ik zou het heel tof vinden als ik met jullie hulp een (hopelijk) mooi bedrag kan doneren voor een pruik van mijn haren. Wil je mij helpen bij mijn wens voor iemands haarwens? Alle beetjes helpen. Dank je wel alvast voor jouw steun! Liefs van Yara
Julie geeft haar haar, heb jij een centje klaar?
Onze lieve Julie heeft al een tijd gespaard en nu is haar haar lang genoeg om het af te knippen. Wie helpt ermee een mooie pruik van te maken.
Mary Blue (4)
Mary Blue ( 4 jaar ) hoorde dat er kindjes waren die geen haar meer hadden. Ze is zelf erg blij met haar haar en is gek op mooie staartjes/ strikjes. Ze gunt dit iedereen en wil dus haar haar doneren als ze +/- 35 cm over heeft. Ze moet nog even dus we proberen alvast geld op te halen zodat er straks een mooie pruik van gemaakt kan worden.
Sponsor swim voor Stichting Haarwensen
Ik ga geld ophalen door banen te zwemmen. Mensen kunnen mij hiervoor sponsoren. Daarnaast ga ik mijn haar doneren.
Steun de haarwens actie van Joris
Hallo, ik ben Joris. Ik zit in groep 8 en ben 11 jaar. Sinds kerstmis 2021 ben ik mijn haar gaan laten groeien om te laten doneren. Dat doneer ik voor kinderen die geen haar meer hebben. Ik heb voor stichting Haarwensen gekozen, omdat zij pruiken maken voor kinderen die hun haar verliezen door verschillende ziektes. En daarom wil ik er geld voor inzamelen. Doneert u? Ik ga ook een sponsorloop doen van ongeveer 8km van Den Helder naar Julianadorp. Wie wil mij sponsoren voor meer geld om mijn streefbedrag te halen? Om van mijn haar een mooie pruik te maken voor een kind die dat nodig heeft!
Dex zijn haar is bijna klaar voor een knipbeurt!
Dex is 9 jaar en laat zijn haar al een tijd groeien. Ondanks vervelende vragen of zelfs gepest te worden heeft hij NIET opgegeven. Nu is het bijna zover dat het gedoneerde kan worden! Maar met alleen zijn haar zijn we er niet, help ons mee met een donatie, zodat er van zijn haar een mooi haarwerk gemaakt kan worden voor iemand die dit verdient. Elke donatie is welkom, laat Dex zien dat jullie trots op hem zijn!
Rimke van Dongen
Nieuwe actiepagina, de vorige is verlopen en krijgen we niet aangepast. Nu al €300 euro opgehaald!! Nog €1200 nodig. Bedankt iedereen die al gedoneerd heeft :) Hoi allemaal, Mijn naam is Rimke. Ik ben 8 jaar oud en woon in Utrecht. Ik wil graag mijn haar doneren omdat ik het belangrijk vind dat ieder kind haar kan hebben. Bij mij groeit het straks gewoon weer aan. Dat is niet bij ieder kind zo. Mijn haar alleen is niet genoeg om er een haarwerk van te maken, daar is ook geld voor nodig. Help je mee? Ik doneer mijn haar aan Stichting Haarwensen en dat is een stichting die gratis haarwerken aan kinderen geeft die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) een haarwerk of pruik nodig hebben. Een haarwerk kost ongeveer €1.500,- en daarom wil ik iedereen vragen om geld te doneren, zodat ik niet alleen mijn haar doneer, maar ook echt een haarwerk kan laten maken. Help je mee?
Ella-Noor’s haardonatie
Hoi, welkom op mijn actiepagina. Ongeveer 2 jaar geleden besloot ik om mijn haren te doneren aan stichting haarwensen. Omdat ik graag kinderen wil helpen die zelf geen haren hebben door een ziekte. Helemaal toen mijn tante ziek werd en haar haren verloor zag ik hoe erg dat is toen was ik nog meer gemotiveerd. Ik moet nog een paar centimeter sparen maar ik ben helemaal klaar met mijn hele lange haren en heb al een korte coupe uitgekozen. Om van mijn haren een haarwerk te laten maken is ook nog veel geld nodig (1500 euro) en daarvoor vraag ik jullie hulp. Elke donatie helpt om een stapje dichter bij een mooie haarwerk te komen. Alvast erg bedankt. Groetjes, Ella-Noor Jessen
Haar spaar
Ik ben Chris en spaar me haar. Daarbij haal ik statiegeld op en sta ik in juli op een wijkfeest in Amersfoort om geld op te halen door oa.kaarten en sjaals van Johan Cruyff en mooie spullen van stiching haarwensen te verkopen. Om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen. Sparen jullie met me mee? Doneer hier
Help je mee met sparen? Ik ben zelf al een heel eind met mijn haren!
Ik zou het heel fijn vinden als jullie met mij mee sparen voor het maken van een pruik van mijn haren. Ik wil graag een kind die door een ziekte hun haar verliezen weer vrolijk willen maken. Ik zou zelf niet zonder mijn haren kunnen.
Een wens om haar te doneren, en jij kan helpen!
Lieve lezer, Allereerst dank dat jullie de moeite willen nemen om mijn actiepagina te bekijken. Ik zal mij eerst even voorstellen: mijn naam is Claudia, en al twee jaar laat ik mijn haar groeien voor Stichting Haarwensen. Het einde van dit bijzondere avontuur is in zicht, en binnenkort zal ik de schaar in mijn blonde lokken zetten om deze te doneren. Hiermee komt een langgekoesterde wens in vervulling! In 2019 verloor ik een groot deel van mijn haar na een stressvolle periode door een scooterongeluk en een daaropvolgende operatie in Maleisië. Van de ene op de andere dag verdwenen plukken uit mijn altijd dikke bos haar. Een lange weg naar herstel vol onzekerheid volgde. Zou mijn haar ooit weer terugkomen? Dankzij Meso- en LED-therapie bij de Haarkliniek in Rotterdam en veel geduld kan ik nu, enkele maanden later, zeggen dat mijn haar langzaam maar zeker weer de oude wordt. Ik besef maar al te goed dat niet iedereen dit geluk deelt. Toen mijn haar weer een beetje begon te groeien, heb ik gezegd: zodra het weer gezond en lang mag worden, zal ik het laten groeien en mijn haar doneren bij Stichting Haarwensen! Dat moment is nu bijna daar. Nog even doorsparen, dan kan ik minimaal 35 cm doneren voor een handgeknoopte pruik. Helaas is het maken van een pruik niet gratis en kost dit €1500,- om te maken. Daarom wil ik naast het doneren van haar ook geld inzamelen om bij te dragen aan de productie van de pruik. Stichting Haarwensen voorziet in pruiken van echt haar voor kinderen tot en met 18 jaar die hun eigen haar hebben verloren door medische behandelingen zoals chemotherapie of door alopecia. Door kosteloos haarwerken te verstrekken, draagt de stichting bij aan het herstel van het zelfvertrouwen en welzijn van deze kinderen. Het verlies van haar heeft vaak een grote impact, en een prachtig haarwerk kan bijdragen aan het herwinnen van het zelfvertrouwen. Daarom mijn verzoek om bij te dragen aan deze actie; alle kleine beetjes helpen! En mocht je nu zelf lang haar hebben en op het punt staan om naar de kapper te gaan, spaar dan nog even door! Wie weet kun jij ook binnenkort iemand blij maken met het doneren van je haar. Heel veel liefs en dank, Claudia
Een haarwerk met het haar van Olivia
Ik ben Olivia (10 jaar). Na jaren sparen heb ik mijn haar van 35cm lang gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Zo krijgt een ziek kind ook mooi haar. Met mijn gedoneerde haar wordt er een haarwerk gemaakt voor een ziek kind. Het maken van dit haarwerk kost €1500,-. Help jij mee om dit haarwerk mogelijk te maken?
Silke doneert een haarwerk
Ik doneer in de zomer van 2024 voor de tweede keer mijn haar. Om een haarwerk weg te geven is er, naast mijn haar, € 1.500 nodig. Er worden gemiddeld 4 haarwerken per week weggegeven, Haarwensen kan dus niet bestaan zonder de hulp van sponsoren. Groot of klein, alle beetjes helpen. Liefs van Silke
Sylvia doneert haar haar!
Sylvia en ik hebben elkaar leren kennen op de dagbesteding waar ik destijds werkte. Zij hoorde van de doneeractie van mijn zoon en werd zó enthousiast dat ze zelf is gaan sparen. Nu drie jaar later is het moment daar en is haar haar langer dan 35cm! Maar wat zou zij trots zijn als zij ook nog de €1500,- bij elkaar weet te krijgen voor het maken van een haarwerk. Help jij mee? Liefs, Sylvia en Mariska
Spaar voor haar
Hallo allemaal, Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Femmie, 42 jaar jong en trotse moeder van twee prachtige zonen. Als ik bij de kapper kom, vraagt de kapper wat mijn wensen zijn. Bijna standaard is mijn reactie: "Knip het haar maar weer in model, je hoeft niet zuinig te zijn, want het groeit zo weer aan." Ik ben me ervan bewust dat ik bevoorrecht ben met mijn haar. Het is veel, dik, mooi van kleur en groeit snel. Mijn wens is om daar wat mee te gaan doen. Haarwensen maakt haarwerken voor kinderen t/m 18 jaar die (gedeeltelijk) kaal zijn door een medische behandeling of andere oorzaak. Deze haarwerken worden gemaakt van haar dat door andere kinderen en volwassenen wordt gedoneerd. Ieder haartje wordt één voor één in het haarwerk geknoopt. Het laten maken van een haarwerk kost dus veel tijd en is daardoor erg kostbaar. De kinderen ontvangen de haarwerken zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, maar de haarwerken zijn natuurlijk niet gratis. De kosten voor de productie, het aanmeten en het onderhoud van een haarwerk liggen rond de € 1.500,- Mijn doel is om binnen anderhalf jaar 35 cm haar en € 1.500,- te doneren. Wilt u mij hierbij helpen? Dat kan door een geldbedrag te doneren via de door mij aangemaakte actie. Samen voor het goede doel! Alvast heel erg bedankt. Lieve groet, Femmie
Steun het haarwerk van Anniek
Driemaal is scheepsrecht: haar + geld = haarwerk. Kunnen we samen €1500 verzamelen voor mijn haar 20cm langer is geworden? Voor de derde keer ben ik van plan mijn haar te doneren en dit keer wil ik het helemaal goed doen. Voor een haarwerk is 35 cm haar en €1500 nodig. Voor het haar zorg ik, helpen jullie mee met de €1500? Welke teller staat als eerste bovenaan?
donatie van mijn haar voor Haarwensen!
Hallo allemaal, ik ben Annelien Wisse, 17 jaar en ik ga mijn haar doneren aan Stichting Haarwensen! Ik wil graag iets bijdragen zodat mensen die het nodig hebben een haarwerk kunnen krijgen. Jij kunt ook bijdragen om geld te doneren om er een haarwerk  van te laten maken! Je kan doneren door op de 'ik steun deze actie' knop te klikken. Help je mee? ik heb al eens eerder mijn haar gedoneerd en nu heb ik het al weer even kunnen laten groeien maar het moet nog een stuk langer omdat ik krullen heb. Ik wil graag mijn haar doneren omdat andere mensen het heel goed kunnen gebruiken en ik daar aan mee kan helpen. Daarbij zorgt haarwensen dat de mensen die een pruik nodig hebben dat het gratis is en daarom wil ik ook geld inzamelen zodat ze weer een pruik kunnen maken en geven aan een persoon die dat heel hard nodig heeft. Het maken van een pruik kost namelijk 1500 euro dus iedere donatie is welkom!
Haar sparen voor Haarwensen
Misschien dat sommigen al hadden meegekregen dat ik mijn haar wil laten groeien om te doneren aan Haarwensen voor kinderen die haarwerken nodig hebben na ziekte. Ik heb al sinds groep 4 kort haar. En ik heb het nooit echt weer lang laten groeien maar ik wil uit mijn comfort zone stappen om dit te doen voor Haarwensen. Ik moet mijn haar laten groeien tot over 35 cm en daar ben ik nog wel even mee bezig. Naast dat de stichting het haar nodig heeft is er ook geld nodig voor een haarstuk en daarbij wil ik jullie vragen om te helpen. Dit kan door een donatie te doen aan de stichting en daarmee mij kunnen helpen om het vol te houden om mijn haar te laten groeien. Dus als je een euro over hebt dan zijn hun en ik er erg blij mee. Alvast bedankt en ik laat weten hoe goed mijn haar groeit de komende tijd.