Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Kijk bij Doneren voor meer informatie.

Stichting Haarwensen
Haarwensen
Wij hebben al 1753 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!
Foto's en verhalen

Verhalen en foto's

Donna

Ik ben Donna van den Berk, ik ben 12 jaar oud. Een half jaar geleden begonnen mijn haren uit te vallen en had ik een kale plek achter op mijn hoofd. De dokter vertelde dat ik Alopecia Areata had. Elke dag vielen er steeds meer haren uit en dat was niet leuk.
Gelukkig kon ik al snel een haarwerk van Stichting Haarwens krijgen. Dat was echt fijn. Ik kon zelfs mijn haarwerk al op toen er schoolfoto’s gemaakt moesten gaan worden op de middelbare school, waar ik sinds dit schooljaar op zit.
Ik vind het echt super goed dat er mensen zijn die hun haren doneren voor kinderen zoals ik.
Echt super bedankt allemaal!
Groetjes,
Donna

Donna

"Ik kon zelfs mijn haarwerk al op toen er schoolfoto’s gemaakt moesten"

Myrthe

Mirthe straalde helemaal toen ze hem op had! Het is nog wel even wennen voor Mirthe, vooral omdat hij rond deze tijd toch wat warmer zit doet ze hem nog wel eens af. Maar als ze hem op heeft doet ze dit vaak wel een paar uur op! Voelt ze zich helemaal mooi! Zo mooi om te zien!

Myrthe

"Voelt ze zich helemaal mooi!"

Eefje

Hallo Stichting Haarwensen,

 

Na lang wachten mocht Eefje bij Haarstudio Simone in Gendt haar nieuwe haarwerk komen passen.

Het lange wachten van meer dan een half jaar, onder andere door de Corona werd beloond met een prachtig donker haarwerk met wat slag en vooral mooi lang.

 

Eefje straalde van top tot teen met haar nieuwe haarwerk op.

Dank je wel weer voor de medewerking, hulp en duidelijke communicatie met ons.

Eefje

Eefje straalde van top tot teen met haar nieuwe haarwerk op."

Meike

Meike heeft vandaag een heel mooi haarwerk van stichting Haarwensen ontvangen. Van een blondine naar een brunette

Hartelijk dank voor al jullie werk.

Meike

"Meike heeft vandaag een heel mooi haarwerk ontvangen"

Renee

Ik ben zo blij met mijn nieuw haarstuk! Ik wil alle mensen die hun haar doneren aan Stichting Haarwensen heel erg bedanken! 

Heel veel lieve groetjes van Renee.

Renee

"Ik ben zo blij met mijn nieuw haarstuk!"